Pathe Thuis Winactie: Bon Bini Holland

Pathe Thuis Winactie: Bon Bini Holland

Met Pathé Thuis kun je de allerbeste films in topkwaliteit ook thuis bekijken. Gewoon via Internet, op je Smart TV of laptop. Zo kun je waar en wanneer jij wilt, eindeloos van de laatste films genieten. Klik hier om het actuele aanbod te bekijken.

Jandino Asporaat behoeft natuurlijk geen introductie meer. Vorig jaar kwam de film Bon Bini Holland uit en de film was een groot succes. Hieronder een samenvatting van de film:

Bon Bini Holland

“Robertico Florentina (Jandino Asporaat) is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van afweet.

Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Als Robertico de mooie Noëlla Maduro (Liliana de Vries) ontmoet en ontdekt dat haar vader Ken Maduro (Dennis Rudge) een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan. Als hij Ken weet te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, is hij in één klap uit de problemen. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt ingewikkeld als Robertico verliefd wordt op Noëlla…

Zal hij zijn zwendel voortzetten of zal hij zijn hart volgen en voor het eerst in zijn leven eerlijk zijn? Bon Bini Holland is een onbeskoft grappige komedie van regisseur Jelle de Jonge met meerdere glansrollen voor Jandino Asporaat.”

Regisseur: Jelle de Jong
De cast: Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Dennis Rudge, Lone van Roosendaal, Teun Kuilboer, Hans Dagelet, Maarten van Waardenberg, Humberto Tan en Jörgen Rayman.
Genre: Comedy
Duur: 88 minuten

De trailer:

Wat moet jij doen voor deze Pathé Thuis Winactie?

In samenwerking met Pathé Thuis mag ik vijf codes weggeven van deze film. Maar, wat moet jij doen om kans te maken? Simpel, laat hieronder een reactie achter en like Meneer Vevie op Twitter of Facebook. Dat is een mooie deal, toch? De winnaars krijgen de codes via mail toegestuurd.

Geef een reactie