Interview Meneer Vevie bij Medialand (Januari)

Interview Meneer Vevie bij Medialand

Hola, como estas? Het eerste interview van dit jaar is er! Het is alweer 2017, verdorie. This Is Us is overigens vernieuwd met een tweede en derde seizoen. Dat betekent dat ik een tevreden man ben. Maar goed, wij worden dus weer (of zijn al) een jaartje ouder. Dat is niet leuk, maar het is niet anders. Er komen in ieder geval ook dit jaar weer heerlijke series aan. Dat is toch waar wij liefhebbers het voor doen. Hier is, trouwens, mijn lijst met nieuwe series in 2017.

Nieuwe Series 2017 Meneer Vevie

Als daar niks voor je tussen zit, dan ligt het aan jou. Gelukkig werd het ook weer tijd om aan te schuiven bij Medialand voor een interview. Hier volgt (zoals gebruikelijk) een kleine introductie en shoutout aan/naar het programma

Medialand

Medialand brengt elke week het laatste nieuws over radio, televisie, internet en andere media bij u thuis. U hoort interviews met betrokkenen op lokaal, regionaal, nationaal en soms zelfs internationaal niveau. Daarnaast periodiek aandacht voor nieuws op het gebied van ruimtevaart in samenwerking met het Holland Space Center en met de Social Media Club 0172 brengen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale media.

En elke week hebben we de vaste items. In de ‘Alphense Mediamomenten’ laten we horen hoe de regio Alphen aan den Rijn in de diverse media in het nieuws te horen was. Regelmatig is er een Mediaplaat, waarin een mediagebeurtenis wordt gekoppeld aan een muzikaal item. En met de Media Agenda krijgt u elke week een overzicht van de komende activiteiten op het gebied van de media op lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau.

Waar hebben wij het over gehad?

Wij hebben het gehad over de lancering van Amazon, de Golden Globes uitreiking, A Series of Unfortunate EventsPureTaboo en al het moois wat er nog zit aan te komen in serieland. Het was weer een tof gesprek met Herman. Dus mocht je wat te luisteren willen hebben:

 

Geef een reactie