Interview Meneer Vevie bij Medialand [April]

Interview Meneer Vevie bij Medialand

Hola, amigos! Meneer is wederom terug. Ik zeg dat alsof ik ooit ben weggeweest. In de tussentijd heb ik, bijvoorbeeld, gebiologeerd gekeken naar American Crime Story (damn you, O.J.). Heb ik mij geërgerd aan The Walking Dead (sukkels). Heb ik met genoegen de duidelijke progressie in Better Call Saul (que pasa, Jimmy!) gade geslagen. En, twee van de betere series van dit moment, Banshee en The Americans, zijn weer begonnen! Hoe dan ook: het is als serieliefhebber altijd een goede tijd om het te hebben over series. Eind februari had ik een interview met Herman van Beek en Tanja Hof van het programma Medialand van Studio Alphen. Wat volgt is een kleine introductie en shoutout aan/naar het programma:

Medialand brengt elke week het laatste nieuws over radio, televisie, internet en andere media bij u thuis. U hoort interviews met betrokkenen op lokaal, regionaal, nationaal en soms zelfs internationaal niveau. Daarnaast periodiek aandacht voor nieuws op het gebied van ruimtevaart in samenwerking met het Holland Space Center en met de Social Media Club 0172 brengen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale media.

En elke week hebben we de vaste items. In de ‘Alphense Mediamomenten’ laten we horen hoe de regio Alphen aan den Rijn in de diverse media in het nieuws te horen was. Regelmatig is er een Mediaplaat, waarin een mediagebeurtenis wordt gekoppeld aan een muzikaal item. En met de Media Agenda krijgt u elke week een overzicht van de komende activiteiten op het gebied van de media op lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau.

Afgelopen maandag (terwijl mensen helemaal helemaal uit hun plaat gingen om een zekere cliffhanger in een zombieserie) vond het interview plaats. Ik heb het met Herman en Tanja onder andere gehad over American Crime Story, Shades of Blue, 11.22.63, The Night Manager, Banshee, The Americans, Orphan Black, Fear the Walking Dead, Heartbeat, Game of Thrones, The Ranch, Fuller House, The A Word, The Catch, Underground, Nederlandse televisieseries en meer. Kortom: genoeg gespreksstof. In mei hang ik weer aan de lijn met Herman en Tanja. Dan zullen wij het onder andere hebben over de Upfronts en natuurlijk nieuwe/terugkerende interessante series.

Het interview van april:


Het interview van februari:

4 Comments

  1. Dirk april 8, 2016
    • Meneer Vevie april 8, 2016
  2. Gwen april 28, 2016

Geef een reactie