Interview Meneer Vevie bij Medialand

Interview Meneer Vevie in Medialand

Hola, señor of señora! Ik ben weer terug op je beeldscherm! Meneer richt zich zoals je weet voornamelijk op series. Logisch, want wat mij betreft gebeuren de interessantste dingen op televisiegebied. Het kleine scherm doet allang niet meer onder voor het grote scherm. Ik praat hier graag over series en ontwikkelingen op seriegebied. Dat geeft mij altijd veel voldoening en ik heb in korte tijd een aantal leuke blogs leren kennen die ook goed bezig zijn op film- en seriegebied. Het programma Medialand van Studio Alphen nodigde mij uit voor een interview om te praten over series. Daar kon Meneer natuurlijk geen nee tegen zeggen. Meer weten over Medialand? Mooi!

Medialand brengt elke week het laatste nieuws over radio, televisie, internet en andere media bij u thuis. U hoort interviews met betrokkenen op lokaal, regionaal, nationaal en soms zelfs internationaal niveau. Daarnaast periodiek aandacht voor nieuws op het gebied van ruimtevaart in samenwerking met het Holland Space Center en met de Social Media Club 0172 brengen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale media.

En elke week hebben we de vaste items. In de ‘Alphense Mediamomenten’ laten we horen hoe de regio Alphen aan den Rijn in de diverse media in het nieuws te horen was. Regelmatig is er een Mediaplaat, waarin een mediagebeurtenis wordt gekoppeld aan een muzikaal item. En met de Media Agenda krijgt u elke week een overzicht van de komende activiteiten op het gebied van de media op lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau.

Afgelopen maandag vond het interview plaats en mocht ik praten over mijn favoriete, uit de hand gelopen hobby. Wij hebben het onder andere gehad over Netflix, Making a Murderer, The People v. O.J. Simpson, The X-Files en nog een aantal interessante onderwerpen. Ik vond het zelf een leuke en interessante ervaring en ik bedank de mensen van Medialand voor hun interesse in Meneer Vevie! En trouwens, stay tuned voor meer Meneer Vevie in het programma, want volgende maand ben ik weer te gast. En oja, ik kijk natuurlijk geen twaalf uur series per dag, haha.

Het interview:

 

9 Comments

  1. Dirk februari 25, 2016
    • Meneer Vevie februari 25, 2016
  2. Nostra februari 25, 2016
  3. Alexanderleveld februari 26, 2016
  4. alexanderleveld februari 26, 2016
  5. Gwen maart 2, 2016

Geef een reactie