Interview Meneer Vevie bij Medialand (Augustus)

Interview Meneer Vevie bij Medialand

Hola, amigos y amigas! Meneer is terug. Ik ben back at it! Ik was dus een tijdje weg. Dat zullen jullie vast gemerkt hebben. In de tussentijd heb ik helaas te weinig series gekeken. Helaas is het soms all work and no play. Hoe fijn mijn geliefde series ook zijn: het draait natuurlijk toch meer om het huisje en het boompje. Ik heb zelf geen beestje. Al hoewel, kleine Meneer Vevie stormt wel altijd op beestachtige wijze op mij af. Soms ben ik bang voor die jongen. Hoe dan ook: ik ben terug om het met jullie te hebben over series. Herman van Beek en Tanja Hof van het programma Medialand van Studio Alphen hadden mij weer uitgenodigd voor een interview. Wij hebben het, zoals gewoonlijk, weer gehad over een heleboel series. Hier volgt natuurlijk een kleine introductie en shoutout aan/naar het programma:

Medialand brengt elke week het laatste nieuws over radio, televisie, internet en andere media bij u thuis. U hoort interviews met betrokkenen op lokaal, regionaal, nationaal en soms zelfs internationaal niveau. Daarnaast periodiek aandacht voor nieuws op het gebied van ruimtevaart in samenwerking met het Holland Space Center en met de Social Media Club 0172 brengen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale media.

En elke week hebben we de vaste items. In de ‘Alphense Mediamomenten’ laten we horen hoe de regio Alphen aan den Rijn in de diverse media in het nieuws te horen was. Regelmatig is er een Mediaplaat, waarin een mediagebeurtenis wordt gekoppeld aan een muzikaal item. En met de Media Agenda krijgt u elke week een overzicht van de komende activiteiten op het gebied van de media op lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau.

Dit keer hebben wij het gehad over series als American Crime Story, Prison Break, The Get Down, The X-Files, Blindspot, Outcast, Making A Murderer, Narcos, Game of Thrones, Queen of the South, Star Trek, Stranger Things, Bloodline en Homeland. Netflix en de zenderbaas van FX passeerden ook de revue. Kortom, wij hadden genoeg om over te praten. Binnenkort zullen wij het hebben over de super spannende maand die er weer zit aan te komen… Welke maand, hoor ik je denken? Nah, eigenlijk zou ik dat niet meer hoeven te vertellen. Maar vooruit! Het herfstseizoen komt er natuurlijk weer aan, oftewel fall season! Dat betekent dat veel van onze lievelingsseries weer gaan beginnen! Daar worden wij toch allemaal blij van? Check Meneer dus in september voor meer Herman en Tanja en gezellig gebabbel over series en meer.

Geef een reactie