Wat heeft Game of Thrones nog achter de hand?

Wat heeft Game of Thrones nog achter de hand?

Het einde nadert voor de fantasy hitserie van HBO, Game Of Thrones. Hoewel er nog twee seizoenen aankomen, zullen ze beiden korter zijn dan we gewend zijn. Het zou zomaar kunnen dat er nog maar 13 afleveringen overblijven, wat betekent dat de strijd om de “Iron Throne” binnenkort voorbij is en HBO de aandacht op iets anders richt—waarschijnlijk op de nieuwe sensatie Westworld als het onofficiële paradepaardje. Hier volgen wat dingen die we kunnen verwachten tijdens de laatste twee jaren van de serie.

Ongeëvenaarde Piraterij
Dit heeft weinig te maken met wat we te zien krijgen in de serie, maar het is het vermelden waard dat recente onderzoeken hebben aangetoond dat Game Of Thrones de meest illegaal gedownloade serie van 2016 was. Dat komt misschien niet als een verrassing, maar het is wel een signaal dat zelfs met de sterke opkomst van Westworld men kan stellen dat GoT nog steeds de populairste dramaserie ter wereld is. Met twee korte seizoenen te gaan, kan men ervan uitgaan dat deze trend voortduurt en dan kan het de meest illegaal gedownloade show ooit worden.

Jon Snow & Daenerys Targaryen Samen

Als je de geruchten volgt over Game Of Thrones dan is dit een koppel dat je waarschijnlijk hebt gezien. Er zijn aanwijzingen in de set voor seizoen zeven dat deze twee hoofdrolspelers eindelijk gezamenlijke scenes hebben. De vraag is welke relatie de twee zullen hebben. Sommigen denken dat Jon en Daenerys het ultieme Westerosi machtskoppel worden. Anderen erkennen dat wat seizoen zes ons over Jon’s afstamming leerde, aangeeft dat Daenerys waarschijnlijk zijn tante is. En weer anderen geloven dat ze tegelijkertijd familie en geliefden zouden kunnen zijn. Ongeacht de details, het zal ongetwijfeld een enorme sensatie zijn deze twee eindelijk samen te zien.

Meer Games Voor Fans

Het is moeilijk te zeggen wat de toekomst in petto heeft voor Game Of Thrones in de gaming wereld, maar fans hopen natuurlijk op meer keuze nu het einde van de show nadert. Er waren maar weinig spellen beschikbaar tijdens het begin van de show op HBO en de spellen die wel uitgegeven werden, waren niet zo geweldig. De show heeft wat vaste voet gekregen in de online casino wereld waarbij de selectie gokkasten op de heersende websites soms een erkende naam bevatte, gebaseerd op GoT. Het spel heeft weinig actie en avontuur, maar gebruikt op een slimme manier populaire personages en elementen om fans tevreden te stemmen die zoeken naar een snelle en casual interactie met hun favoriete serie. Velen halen ook de Telltale series aan als een succesverhaal voor Game Of Thrones en dit is waarschijnlijk het beste voorbeeld van een computerspel gebaseerd op de serie. Meer Telltale afleveringen of zelfs compleet nieuwe spellen z
ullen waarschijnlijk wel worden uitgebracht wanneer seizoen zeven en acht worden uitgezonden.

Ongelukkige Eindes

Seizoen zes werd door velen gezien als de grootste “crowd pleaser” die we tot nu toe hebben gezien in Game Of Thrones, wat gedeeltelijk is te danken aan het feit dat HBO zich eindelijk niet strikt heeft gehouden aan het geschreven werk van de schrijver, George R.R. Martin. Martin heeft invloed op het verhaal van de serie, maar het lijkt duidelijk dat HBO liever fans tevreden stelt met heldhaftige verhalen en onwaarschijnlijke overwinningen terwijl Martin liever duistere, meer realistische uitkomsten ziet. Men zegt echter dat Martin inspraak heeft gehad in hoe alles zal eindigen dus dat betekent waarschijnlijk dat we een aantal ongelukkige eindes kunnen verwachten. De schrijver heeft aangegeven dat Westeros een kille, uitgestorven woestenij zal zijn als alles achter de rug is dus we zullen moeten afwachten wat dat betekent voor onze favoriete helden.

Wat heeft Game of Thrones nog achter de hand?

Geef een reactie