Volledig seizoen voor Life in Pieces

Meneer Vevie - life in Pieces

CBS heeft een volledig seizoen besteld van haar nieuwe komedieserie Life in Pieces. Dat betekent dat de serie dit seizoen tweeëntwintig afleveringen krijgt. De bestelling volgt na onenigheid tussen CBS en 20th Century Fox, de studio die de serie produceert, over hoeveel afleveringen extra besteld zouden worden.

Vorige week kregen Limitless en Code Black een volledig seizoen en extra afleveringen van CBS en toen vroeg men zich al af waarom nieuws over Life in Pieces uitbleef. Nu blijkt dat CBS haar opties open wou houden zodat de zender mogelijk het aantal afleveringen uiteindelijk alsnog kon reduceren, maar daar ging 20th Century Fox niet mee akkoord.

CBS Logo Featured 1Life in Pieces, met een van de beste ensembles op televisie, vertelt uitstekende verhalen op een erg unieke manier en wij kijker ernaar uit om meer van deze verhalen te vertellen dit seizoen”, aldus Glenn Geller van CBS.

Life in Pieces is overwegend positief ontvangen door critici. De serie is de nummer 1 nieuwe komedie van dit seizoen in totale kijkers. De serie kan nog niet worden geclassificeerd als een ‘hit’, maar de serie presteert vooralsnog redelijk goed na The Big Bang Theory.

 

Geef een reactie