Volledig seizoen voor Grandfathered

Grandfathered Banner Meneer Vevie

Een dag nadat The Grinder een volledig seizoen in de schoot geworpen kreeg van Fox, gebeurt hetzelfde met Grandfathered. Dat is geen verrassing, aangezien dat Fox al van plan was om beide series een volledig seizoen te geven. The Grinder is volledig in eigendom van Fox, terwijl Grandfathered een coproductie is tussen ABC Studios en 20th Century Fox. Daardoor duurde het wat langer voordat alles tussen de twee studios afgehandeld was.

Fox logo horizontalGrandfathered, met in de hoofdrol John Stamos, is de beter bekeken serie van de twee nieuwe komedies op Fox. “Grandfathered had de zware taak zichzelf te starten op een ongelooflijk competitieve avond (dinsdagavond) en de serie heeft bewezen klaar te zijn voor deze uitdaging”, zei David Madden van Fox.

Fox is er nu uit over al haar nieuwe series van dit herfstseizoen. Naast Grandfathered en The Grinder, kreeg ook Rosewood een volledig seizoen van de zender. Minority Report verging het minder: het aantal afleveringen van de serie werd namelijk gereduceerd van dertien naar tien afleveringen. Voor laatstgenoemde zal het hoogstwaarschijnlijk na dit seizoen ophouden. Scream Queens is een gelimiteerde serie, dus het was altijd al de bedoeling dat de serie er na dit seizoen mee ophield.

Geef een reactie