Veelbelovende Series: Into the Badlands

Veelbelovende Series: Into the Badlands

In de rubriek ‘Veelbelovende series’ introduceer ik jullie aan series die jullie seriehart wellicht sneller zal doen laten kloppen. Waarom: zodat jullie het niet hoeven te doen! Of het nou komt door de goede cast, het verhaal of door de mensen achter de schermen: dit zouden in potentie sterke series kunnen worden. Maar zoek mij niet op als dit uiteindelijk niet het geval blijkt…

De serie:

Into the Badlands Banner Meneer Vevie

Breaking Bad en Mad Men zijn finit. Nu is het tijd voor AMC om andere series te laten floreren. Turn en Halt & Catch Fire zijn niet de successen gebleken die de zender voor ogen had. Wat dat betreft maskeert The Walking Dead veel. Het was dus een no brainer voor AMC om de spin-off Fear the Walking Dead te bestellen. Samen met Better Call Saul zijn dit de series die de eer hoog moeten houden voor AMC. Komt daar binnenkort Into the Badlands bij? Wat mij betreft wel! Deze serie heeft alles in zich om een onvervalste cultklassieker te worden. Fanboys en fangirls get ready.

Het verhaal: Into the Badlands gaat over een krijger die een jongen op sleeptouw neemt. Samen beginnen zij aan een reis door een feodaal land om verlichting te vinden.

Waarom is dit veelbelovend Meneer…. Waarom?: Mijn liefde voor Martial Arts is groot! Moeders was en is een groot kung fu-liefhebber. De Shaolin films van The Shaw Brothers gingen er bij ons thuis in als zoete broodjes. Ik kan mij de nagesynchroniseerde stemmen nog levendig herinneren. I have seen a lot of ass kicking in my lifetime! Een serie als Into the Badlands kan ik dus niet laten schieten. Gulzig bekeek ik de trailer. Gulzig kijk ik uit naar de eerste aflevering van Into the Badlands. En dat zouden jullie ook moeten doen!

Into the Badlands gaat op 15 november 2015 in première op AMC.

De trailer:

Nog wat lekkers:

 

Geef een reactie