Veelbelovende Series: Ash vs Evil Dead

In de rubriek ‘Veelbelovende series’ introduceer ik jullie aan series die jullie seriehart wellicht sneller zal doen laten kloppen. Waarom: zodat jullie het niet hoeven te doen! Of het nou komt door de goede cast, het verhaal of door de mensen achter de schermen: dit zouden in potentie sterke series kunnen worden. Maar zoek mij niet op als dit uiteindelijk niet het geval blijkt…

Ash vs Evil Dead:

3

Ash vs Evil Dead is een horror-komedie van de zender Starz. De serie is gecreëerd door Sam Raimi en Bruce Campbell. Ash vs Evil Dead is gesitueerd in dezelfde wereld van The Evil Dead en de serie is een vervolg op The Evil Dead, The Evil Dead 2 en Army of Darkness.

Het verhaal:

Ash heeft de afgelopen dertig jaar zijn verantwoordelijkheid proberen te ontlopen. De terreur van de Evil Dead is het laatste waar Ash weer mee geconfronteerd wil worden. Maar wanneer een Deadite plaag de mensheid dreigt te vernietigen, wordt Ash onze enige hoop.

Waarom is Ash vs Evil Dead veelbelovend Meneer…. Waarom?:

Ash vs Evil Dead ziet er zo fucking tof uit! En, ik keek hier al heel lang naar uit. Dit kan je guilty en genuine pleasure tegelijk worden. En plezier staat toch bij ons allen voorop? Als je de trailer kijkt zie je dat de serie gaat voor fun, entertainment en dat allemaal in een heerlijke gestijld jasje. Het wordt komisch, grafisch, absurd, over de top en een tikkeltje fout. Ash vs Evil Dead is televisie waarvoor televisie is gemaakt: pure escapisme. Het tiendelige eerste seizoen gaat sowieso op mijn televisiescherm te zien zijn. En, Bruce Campbell is terug; de oorspronkelijke Ash! Meneer Campbell heeft er zin in en deze Meneer ook!

Ash vs Evil Dead gaat in première op 31 oktober 2015.

De trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=unnLg1TPCYM

Geef een reactie