Tips van Meneer: The Sinner

The Sinner

Er gaan maandelijks veel series in première, maar veel kijkers ervaren de meeste series pas wanneer ze in Nederland beschikbaar zijn. In Tips van Meneer daarom tips van goede series die binnenkort in Nederland beschikbaar zijn. Vanaf 7 november (2017) is The Sinner (mijn recensie) te zien op NetflixThe Sinner presenteert Jessica Biel zoals velen haar waarschijnlijk nog noot gezien hebben. Ik moet namelijk eerlijk toegeven dat ik ook aan haar skills twijfelde. Silly me, want Jessica Biel neemt al mijn twijfels terecht weg.


The Sinner meneer vevie banner


Het verhaal

The Sinner is een achtdelige serie over een jonge moeder, die schijnbaar uit het niets een uiterst gewelddadig misdrijf pleegt. Naderhand heeft zij geen idee wat haar hiertoe heeft bewogen. Deze gebeurtenis is het begin van een verrassende misdaadthriller waar het niet gaat om ‘wie’ of ‘wat’, maar om waarom dit misdrijf gepleegd is. Een rechercheur raakt vervolgens nauw betrokken bij het onderzoek. Zo betrokken dat het obsessief genoemd kan worden. Hij moet en zal erachter komen wat het motief is. Samen ondernemen zij een reis naar de diepste uithoeken van haar psyche en ontdekken zij gewelddadige geheimen die verborgen zijn in haar verleden.


De cast

Jessica Biel (Bojack Horseman), Christopher Abbott (Girls), Dohn Norwood (Hell on Wheels), Abby Miller (The Magicians) en Bill Pullman (The Equalizer)


Kijken!

The Sinner is een hele boeiende serie. Vanaf de eerste aflevering zit je er als kijker goed in. Je krijgt meteen door dat deze vrouw getroebleerd is, maar je verwacht zeker niet dat zij tot zoiets gewelddadigs in staat is. Vanaf dan ben je echt samen met de rechercheur op zoek naar haar motieven. Het is een serie die de aandacht goed weet vast te houden en ook niet langer doorgaat dan nodig. Wat dat betreft is het meer dan prima dat het maar acht afleveringen zijn, want hier word je niet bepaald vrolijk van. Na een aflevering van The Sinner loop je niet de polonaise. Gelukkig blijf je als kijker bij de les, omdat de serie gewoon heel degelijk is uitgevoerd. Jessica Biel acteert erg sterk en Bill Pullman is natuurlijk ook niet misselijk. Nu de serie op Netflix verschijnt, houdt niks je tegen om The Sinner een kans te geven.


De trailer

Geef een reactie