Son of Zorn – Return to Orange County (Pilot)

Ik ben niet de Son of Zorn

Nogmaals, ik ben niet de Son of Zorn. Ik ben wel iemand die kennis heeft gemaakt met Zorn. Zorn doet mij denken aan een moderne versie van He-Man. Son of Zorn gaat over de krijger Zorn van het eiland Zephyria. Zijn dagen zijn normaliter gevuld met het afhakken van hoofden en het doorklieven van lichamen op zijn eiland. Je krijgt ook niet zomaar de titel ‘Defender of Zephyria’. Zorn heeft het eiland zolang verdedigd, dat hij helemaal is vergeten dat hij een zoon heeft. Meneer heeft geen respect voor dat, Zorn! Hij keert daarom terug naar Los Angeles om de band met zijn ex-vrouw en zoon aan te halen. Best apart, dat je een vader hebt die er uit ziet als een barbaar. Ooh ja, had ik al gezegd dat Zorn een geanimeerd personage is en zijn ex-vrouw en zoon van vlees en bloed zijn? Nee? Nou, bij deze.

Son of Zorn gaat dus over een man die moet leren prioriteiten te stellen en over je weg weten te vinden in een wereld die wezenlijk verschilt van jouw wereld. De serie probeert humor te halen uit de aanpassingsproblemen van Zorn. Zou jij een gozer aannemen die lijkt op een professionele worstelaar en die rondloopt in een barbaarse Speedo? Waarschijnlijk niet. Zou jij jaloers zijn als de ex-man van je partner eruit ziet als een Griekse God? Ik niet, maar ik denk dat er aardig wat mannen zijn die meteen een abonnement zouden afsluiten bij de gym. Deze eerste aflevering is verder niet echt noemenswaardig. Wat Son of Zorn doet heb ik in tig andere series gezien. Het verschil is alleen dat Zorn een geanimeerd personage is. Als je dat even vergeet, dan blijft er vooralsnog weinig over. Bij mij kon er zelfs niet eens een glimlach vanaf.

Hi, Zorn. Bye, Zorn

Son of Zorn banner Meneer Vevie

Ik ga zelf niet echt lekker op Son of Zorn. Het idee is op zich wel tof, maar ik ben niet echt enthousiast over deze pilot. Ik heb niet de motivatie gekregen om verder te kijken. Tim Meadows, de stiefvader van de zoon van Zorn, kan ik wel waarderen, maar verder deed het mij weinig. Je moet er ook wel van houden, denk ik. Mocht ik een keer wat tijd over hebben, dan zou ik nog weleens kunnen terugkeren naar deze serie. Er gaan echter zoveel andere series de komende tijd in première, dat de kans klein is dat ik ooit nog eens de hand schud van de Son of Zorn.

De trailer:

Geef een reactie