Nieuwe Series oktober 2017: een overzicht

Nieuwe Series oktober 2017

Oktober is hier! Het nieuwe televisieseizoen is onderweg en er zijn al genoeg series in première gegaan. Het is echter nog niet voorbij, want ook deze maand zit weer bomvol nieuwe releases. Welke serie(s) ga jij deze maand starten. Er is weer genoeg in de aanbieding. Het lijkt weer een mooie seriemaand te worden. Meneer zit er klaar voor! Vamos! Hopelijk zit er ook wat leuks voor jou tussen! De series in het rood zijn de series waar je extra op mag letten. ————> Nieuwe Series oktober 2017.

Meer series die dit jaar in première zijn gegaan:

Nieuwe Series 2017 Meneer Vevie

Ik zou zeggen klikken maar


9JKL banner
In première: 2 oktober 2017 (CBS)
Josh is net gescheiden. Hij is een acteur die naar New York verhuist en hij komt terecht in een appartement dat hij moet delen met zijn ouders en het gezin van zijn broer. Terwijl hij herstelt van de breuk wordt hij geconfronteerd met zijn grootste uitdaging tot nu toe: een goede zoon/broer zijn en zijn familieleden uit zijn privé-leven houden. De druk van zijn familie houdt echter aan en hij realiseert zich dat hij regels zal moeten opstellen. Wanneer je familie op je nek zit.

De trailer:In première: 13 oktober 2017 (Sky Deutschland)
Gereon Rath is een commissaris uit Keulen die trekt richting Berlijn, het epicentrum van politieke en sociale veranderingen in de gouden jaren 20. Dit is wellicht een Duitse topper in wording.

De trailer:


The Disappearance
In première: 1 oktober 2017 (CTV)
De Sullivans maken een verschrikkelijk familiedrama mee. Terwijl de gebroken familie samenkomt om het mysterie dat hun leven heeft ontregeld op te lossen, komen lang bewaarde geheimen aan het licht. De familie wordt gedreven door hoop en een onuitputtelijke vastberadenheid om alles te doen om het mysterie op te lossen. Tegelijkertijd blijken de geheimen die de familie kunnen vernietigen, ook de sleutel tot hun hereniging. Zeg maar, Sullivans: welke donkere geheimen verbergen jullie?

Mijn recensie van The Disappearance.

De trailer:In première: 24 oktober 2017 (TBS)
In Drop the Mic nemen sterren het tegen elkaar op in rap battles. Voor wie benieuwd is naar de mc-skills van sterren.

De trailer:


Dynasty banner
In première: 11 oktober 2017 (The CW)
Deze reboot van Dynasty volgt twee van Amerika’s rijkste families, de Carringtons en Colbys, die de strijd met elkaar aangaan over de controle van hun fortuin en kinderen. De serie richt zich in het bijzonder op Fallon Carrington, de dochter van miljardair Blake Carrington, en haar strijd met haar ‘bijna’ stiefmoeder, Cristal. Cristal staat namelijk op het punt om met Blake te trouwen en haar plaats in te nemen in de Carrington familie. Iets waar Fallon helemaal niet op zit te wachten. Het is maar de vraag of de Dynasty-fans van de oude stempel hier blij mee zijn.

De trailer:


The Eleven

In première: 19 oktober 2017 (A&E)
Deze documentaireserie volgt een groep onderzoekers/rechercheurs. Zij heropenen een zaak die draait om de onopgeloste moorden van elf tienermeisjes uit Texas in de jaren 70. A&E is lekker bezig, hoor. Hun documentaireseries zijn echt de moeite waard.

De trailer:


Extinct banner
In première: 1 oktober 2017 (BYU Television)
Extinct vindt 400-jaar na de uitsterving van het menselijk ras plaats. De serie volgt een groep mensen die weer tot leven wordt gewekt door een buitenaardse civilisatie. De kolonie van mensen botst gedurende het seizoen met de aliens die de mensheid eeuwen geleden had uitgeroeid. Ondertussen proberen zij ook de aliens die hen weer tot leven hebben gewekt te begrijpen. De aliens hadden ons gewoon met rust moeten laten.

De trailer:In première: 1 oktober 2017 (Fox)
Twee tegenpolen, een cynische oud-agent en briljante oud-professor, worden gerekruteerd door Bureau Underground om onverklaarbare zaken te onderzoeken in Los Angeles. Ondertussen stuiten zij op een groter mysterie dat het einde kan zijn van de mensheid. Is dit de komische versie van The X-Files?

Mijn recensie van Ghosted.

De trailer:


Ghost Wars

In première: 5 oktober 2017 (SyFy)
Een afgelegen stad in Alaska wordt overlopen door paranormale entiteiten. Roman Mercer zal de vooroordelen die er leven bij de inwoners van de stad en zijn eigen demonen moeten overwinnen, als hij zijn onderdrukte psychische krachten wilt aanspreken om zijn stad van de ondergang te behoeden. Een oorlog waar ik ver uit de buurt zou blijven, deel 1.

De trailer:


The Gifted banner
In première: 2 oktober 2017 (Fox)
Het verhaal over een gezin dat erachter komt dat hun kinderen speciale gaven (het zijn mutanten) hebben. Dit betekent dat zij moeten onderduiken voor de overheid en zij sluiten zich aan bij een ondergronds netwerk van mutanten. Samen proberen zij de bedreigingen waarmee zij te maken krijgen te beteugelen. Kom je er opeens achter dat je kinderen kunnen vliegen, ofzo. Is dit de Heroes van 2017?

De trailer:


Grown Folks

In première: 2 oktober 2017 (Bounce TV)
Een comedy over twee stellen die samen een duplex delen en hun weg proberen te vinden in het leven, het huwelijk en hun vriendschap. Een comedy over het leven, dus.

De trailer:In première: 17 oktober 2017 (Audience Network)
Hit the Road gaat over de grootste familie band waar je (nog) nooit van hebt gehoord. Deze chaotische, disfunctionele familie van ‘bijna’ rock- en popsterren trekt het land door in een volgepropte tourbus. Zij offeren privacy, comfort en waardigheid op voor de zoektocht naar faam en fortuin. Ze worstelen met hun levens en relaties. Daarnaast dienen ze ook steeds in hun achterhoofd te houden wat goed voor de band is versus wat goed voor de familie is. Dit leidt vaak tot onfortuinlijke beslissingen. Toch zal niks hen tegenhouden: zij zullen hun rechtmatige plaats claimen in de popgeschiedenis. Ontmoet de familie Swallow en hun patriarch Ken Swallow. Die slikken dus veel om de top te bereiken.

De trailer:


The Jellies

In première: 22 oktober 2017 (Adult Swim)
Animatieserie over een familie kwallen. De focus ligt op de 16-jarige Cornell. Wanneer Cornell erachter komt dat hij geadopteerd is, ontspoort hij volledig. Daarna onderneemt hij een zoektocht naar de ‘ware’ Cornell. Dat resulteert in een heleboel opmerkelijke situaties waar zijn familie en vrienden in terecht komen. Als je dacht dat jij een kwal was, think again.

De trailer:


Kevin (Probably) Saves the World
In première: 3 oktober 2017 (ABC)
Kevin is een man die de nodige tegenslagen heeft gekend in zijn leven. Dan wordt hij opeens door God belast met het redden van de wereld. God geeft Kevin wel een bijzonder moeilijke taak. We zijn namelijk niet meer te redden.

De trailer:


The Last O.G.

In première: 23 oktober 2017 (TBS)
Een ex-gevangene probeert zijn plek te vinden na 15-jaar in de gevangenis. Stel me niet teleur, Tracy!

De trailer:


The Last Post

In première: 1 oktober 2017 (BBC)
The Last Post is gesitueerd in de jaren 60 in Jemen en gaat over een eenheid van de Koninklijke Militaire Politie en hun families. Zij zijn deels militair, deels politieagent en leven onder constante dreiging. Het gevaar is overal. Handgranaten, mijnen en sluipschutters vormen een constante bedreiging. Wanneer er steeds meer slachtoffers vallen, wordt het steeds lastiger om niet de belangrijke vragen te stellen. Wat doen we hier? Is wat we doen juist? Nu de oude gedachtegang van de jaren 50 steeds meer afbrokkelt, is de vraag wie het moeilijk krijgt en wie zal overleven. BBC is back at it!

De trailer:


Loudermilk banner
In première: 17 oktober 2017 (Audience Network)
Loudermilk is een afgekickte alcoholisme- en drugsmisbruik begeleider die extreem negatief in het leven staat. Hij is ongecensureerd en verschuilt zich daar niet voor. Zodoende weet hij iedereen tegen zich in het harnas te jagen. Hij heeft zijn drankgebruik onder controle, maar toch is zijn leven één stap vooruit en twaalf stappen terug. Zolang dit maar een enigszins sympathieke klootzak is, ben ik down for the ride.

De trailer:


Lore
In première: 13 oktober 2017 (Amazon)
Lore is een anthologieserie gebaseerd op de gelijknamige podcast van Aaron Mahnke. De serie gaat over de waargebeurde gebeurtenissen die onze grootste nachtmerries hebben voortgebracht. Drama, animatie, archief en narratief wordt gebruikt om te onthullen hoe werkelijk onze horror legendes, zoals vampieren en weerwolven, zijn. Kom maar op met je vampieren en weervolven!

De trailer:


The Mayor banner
In première: 3 oktober 2017 (ABC)
Rapper Courtney Rose verlangt naar zijn grote doorbraak. Hij kwijnde jaren weg in een klein appartement, muziek makend in zijn slaapkamer. Hij is het echter zat om te wachten op zijn kans, dus hij bedenkt de publiciteitsstunt van de eeuw: hij stelt zichzelf verkiesbaar als burgemeester van zijn thuisstad in California om buzz te genereren voor zijn muziekcarrière. Helaas gaat het verschrikkelijk mis voor Courtney: hij wint namelijk daadwerkelijk de verkiezingen. Met behulp van zijn moeder en vrienden probeert Courtney vervolgens een impact te maken in de worstelende stad die hij lief heeft. Go Courtney. Go Courtney. GO!

Mijn recensie van The Mayor.

De trailer:


Mindhunter banner
In première: 13 oktober 2017 (Netflix)
Een FBI-agent die onderdeel is van een speciale eenheid, ontwikkelt speciale profiler-technieken waarmee hij beruchte seriemoordenaars en verkrachters opspoort. Heeft Netflix weer een topper te pakken?

De trailer:


Monster banner
In première: 10 oktober 2017 (NRK)
In het noorden van Noorwegen verdwijnt een jong meisje uit een geïsoleerde, religieuze gemeenschap. Rechercheur Hedda Gilbert keert terug naar geboorteplaats, waar zij gedwongen word te werken met speciaal agent Dreyer. Beiden worstelen met hun eigen demonen in deze ambitieuze thriller. Het zoveelste misdrijf in een kleine gemeenschap. Daarom prefereer ik het stadsleven. 

De trailer:


Suburra banner
In première: 6 oktober 2017 (Netflix)
Een stad nabij Rome wordt een gokparadijs en stevent tegelijkertijd af op een oorlog tussen een machtige familie, de maffia en corrupte politici. Een Italiaanse machtsstrijd waar ik voor klaar zit.

De trailer:


Superstition

In première: 6 oktober 2017 (Syfy)
Het verhaal volgt de Hastings, een familie die al sinds heugenis de eigenaar is van de enige uitvaartcentrum en begraafplaats in de stad La Rochelle. Naast dat zij hun diensten aanbieden aan mensen van allerlei geloven, is hun specialiteit nazorg verlenen aan degenen die te maken kregen met onverklaarbare sterfgevallen. Deze sterfgevallen zijn toe te schrijven aan demonische entiteiten en andere fenomenen die al lang de stad plagen. De Hastings gebruiken speciale wapens en vaardigheden. Met hun kennis van het occulte zorgen zij ervoor dat het kwaad dat zich in de stad bevindt geen kans krijgt. Een oorlog waar ik ver uit de buurt zou blijven, deel 2.

De trailer:


Ten Days in the Valley banner
In première: 1 oktober 2017 (ABC)
De dochter van een hardwerkende televisieproducent, en alleenstaande moeder, raakt vermist. Dit zorgt ervoor dat haar wereld volledig ineenstort. Deze moeder doet logischerwijs alles om haar dochter terug te vinden.

De trailer:


Undercover High

In première: 10 oktober 2017 (A&E)
Documentaireserie over zeven jongvolwassenen die undercover gaan en onderzoek doen naar hoe het werkt op een openbare middelbare school. Dit ziet er ook goed uit, hoor.

De trailer:


Valor banner
In première: 9 oktober 2017 (The CW)
De grenzen tussen militaire discipline en menselijke behoeften worden getest op een Amerikaans legerbasis. Op deze legerbasis worden helikopterpiloten getraind om binnenlandse- en buitenlandse missies uit te voeren. Door flashbacks en beelden van de huidige tijd wordt het verhaal verteld. Het gaat om een gefaalde missie waar een van de eerste vrouwelijke piloten bij betrokken is. Vervolgens worden er persoonlijke en militaire geheimen ontdekt, die leiden tot een reddingsmissie van een groep verdwenen militairen. Dit lijkt niet echt op een The CW-serie. Hoewel, de eerste vrouwelijke helikopterpiloot…

De trailer:


Wake in Fright

In première: 8 oktober 2017 (Network Ten)
John Grant is onderweg naar Sydney nadat hij een jaar lang les heeft gegeven op een school in de Outback van Australie. Hij rijdt onderweg een kangoeroe aan en komt vervolgens terecht in een kleine stad, waar hij zijn auto laat repareren. Aldaar raakt hij betrokken bij een illegaal spel. Na een reeks overwinningen, verliest hij uiteindelijk alles. Dat is het begin van een reeks gevaarlijke gebeurtenissen die John gebroken en wanhopig zullen achterlaten. Met andere woorden: John Grant is de lul!

De trailer:In première: 15 oktober 2017 (Showtime)
Een jonge Afro-Amerikaanse comedian werkt zich omhoog in de stand-up comedy wereld en zet zich schrap voor zijn grote doorbraak. Deze wordt heerlijk. Losjes gebaseerd op het leven van Jamie Foxx en deze heeft zelf ook een terugkerend rol. Laat White Famous maar beginnen!

De trailer:


Wisdom of the Crowd banner
In première: 1 oktober 2017 (CBS)
Een tech-icoon uit Silicon Valley tilt het fenomeen crowdsourcing naar een hoger niveau. Gedreven door de zoektocht naar de moordenaar van zijn dochter, ontwikkelt hij een platform waarop mensen bewijzen kunnen indienen en evalueren. Deze bewijzen kunnen vervolgens weer gebruikt worden voor onderzoek naar criminelen. Hij begint een nieuw bedrijf, met een gespecialiseerde staf, dat uiteindelijk de manier waarop misdrijven worden opgelost in het Bay Area-gebied zal revolutioneren. Voor wie Jeremy Piven graag wou zien in een CBS-serie.

De trailer:


Nieuwe Series oktober 2017

Geef een reactie