Nieuwe Series november 2017: een overzicht

Nieuwe Series november 2017

November! Het is alweer november! Wat gaat het hard. We maken ons al bijna klaar voor 2018. Het jaar is echter nog niet voorbij, want ook november zit weer bomvol nieuwe releases. Welke serie(s) ga jij deze maand volgen? Mijn boodschappen kar zit in ieder geval weer vol. Het gaat weer een mooie seriemaand worden. Zijn we er klaar voor? Vamos! Hopelijk zit er ook wat leuks voor jou tussen! De series in het rood zijn de series waar je extra op mag letten. ————> Nieuwe Series november 2017.

Meer series die dit jaar in première zijn gegaan:

Nieuwe Series 2017 Meneer Vevie

Ik zou zeggen klikken maar


Alex banner
In première: 3 november 2017 (Viaplay)
Alex heeft het allemaal: een liefdevol gezin, een succesvolle carrière als politieagent in Stockholm… en wat extra geld door kleine opdrachten voor de maffia. Maar als zijn (eveneens corrupte) collega vermoord wordt, begint Alex’s leven in te storten. Door het interne onderzoek dat volgt probeert Alex afstand te nemen van de maffia, maar dat gaat niet zoals gepland. Ze ontvoeren zijn zoon om hem te dwingen om een laatste opdracht uit te voeren: hij dient een undercover agent in de maffia te ontmaskeren. Ik weet niet waar ik dit kan zien, maar ik wil het best zien.

De trailer:


The Big Family Cooking Showdown banner
In première: 3 november 2017 (Netflix)
Gezinnen die gek zijn op koken, serveren in deze serie hun lekkerste gerechten om kans te maken op de titel van ‘beste thuiskoks van Groot-Brittannië’. De kookshows zijn here to stay.

De trailer:


The Challenge: Champs vs Stars
In première: 21 november 2017 (MTV)
Dit is een spin-off van The Challenge van acht weken. De serie wordt gepresenteerd door WWE-superster en voormalig deelnemer van The Challenge, Mike ‘The Miz’ Mizanin. Deelnemers van The Challenge nemen het op tegen atleten en sterren. De winnaar ontvangt 150,000 dollar voor hun favoriete goede doel. Liefhebbers van The Challenge zullen vast ook genieten van deze spin-off.

De trailer:


Damnation banner
In première: 7 november 2017 (USA Network)
Seth Davenport is een predikant in een kleine stad in Iowa, die van plan is om in opstand te komen tegen de status quo. Hij weet echter niet dat een grote industriële speler een dodelijke huurling, genaamd Creeley Turner, heeft ingehuurd om zijn plannen te dwarsbomen. Omstanders weten ook niet dat Davenport en Turner een bloedig verleden delen. Logan Marshall-Green is terug na Quarry en ik juich dat alleen maar toe. Go, cowboy!

De trailer:


Der Barcelona-Krimi

In première: 2 november 2017 (Das Erste)
Xavi Bonet is een onderzoeker in Barcelona. Hij is eigenwijs, eigenzinnig, en hij kent de stad door en door. Samen met zijn nieuwe partner, Fina Valet, doet hij onderzoek naar een man met geheugenverlies en een dode illegale immigrant. Beiden zijn namelijk op hetzelfde strand aangetroffen. Wat zit hierachter? Duitse onderzoeker maakt Barcelona onveilig.


Enterprice

In première: november 2017 (BBC Three)
Kazim en Jeremiah zijn twee jonge ondernemers die zijn gestart met hun eigen bezorgservice, Speedi-Kazz. Beiden hebben hun eigen skills: Kazim is energiek en zelfverzekerd en Jeremiah runt de toko. Deze verschillen zorgen soms voor komische botsingen. Een comedy pilot van de BBC. Ik ben benieuwd.


Floribama Shore

In première: 27 november 2017 (MTV)
De serie is gesitueerd langs het strand dat loopt van Florida naar Alabama. Het is een spin-off van de MTV-hit Jersey Shore en gaat ook over een groep jongeren dat samenleeft in een woning aan het strand.

Teaser:


Frankie Drake Mysteries

In première: 6 november 2017 (CBC)
Frankie Drake is in de jaren 20 Toronto’s enige vrouwelijke privé-detective en zij behandelt de zaken die de politie niet wilt of kan behandelen. Samen met haar partner Trudy neemt haar bureau allerlei zaken aan. Van zaken over vliegtuigen en handel in drank, naar zaken over communisten en louche praktijken waar vakbonden bij zijn betrokken: Frankie’s komt in gevaarlijke avonturen terecht, waar zij gelukkig altijd weer uit komt.

De trailer:


Future Man banner
In première: 14 november 2017 (Hulu)
Josh Futturman, overdag een conciërge en s’avonds een gamer, wordt door mysterieuze bezoekers gerekruteerd. Voor hen zal hij door de tijd moeten reizen om de uitsterving van de mensheid te voorkomen. Hulu is goed bezig met hun originele series. Ook Future Man ziet er goed uit.

De trailer:


Godless banner
In première: 22 november 2017 (Netflix)
Godless draait om de strijd tussen Frank Griffin en Roy Goode. Twee outlaws die ooit samen over de prairies zwierven om dood en verderf te zaaien, maar nu lijnrecht tegenover elkaar staan. Hun strijd barst los in een stad met vooral vrouwelijke inwoners, maar dit blijken geen dames die je moet onderschatten. Een western van Steven Soderbergh. Dit ziet er heel goed uit. Ik tel de dagen af!

De trailer:


Grenseland banner
In première: 2 november 2017 (TV 2)
Politieagent Nikolai Andreassen onderzoekt een zelfmoord in zijn geboorteplaats. Hij komt er al snel achter dat het geen zelfmoord is, maar moord. Dat is een intense blik die hij ons geeft. Ik ben nu zo bang dat ik op dit moment een cursus Noors volg.

De trailer:


Howards End

In première: november 2017 (BBC One)
Margaret Schlegel is een intelligente, idealistische jonge vrouw die het hof wordt gemaakt door de oudere Henry Wilcox, een conservatieve zakenman. Haar jongere zus Helen Schlegel ontfermt zich over Leonard Bast een jonge medewerker van een bank, die zowel op het werk als privé moeilijke tijden doormaakt. In de afwezigheid van hun ouders, die zijn overleden, probeert hun tante Juley hen op het rechte pad te houden. De cast is uitstekend en dit belooft ook een degelijke vertelling te worden van het gelijknamige boek van E.M. Forster.

Beelden van BBC’s serie in 2017:
https://youtu.be/mggv2kxJtPg


Keeping Faith

In première: 5 november 2017 (S4/C)
Faith Howells is een advocate, echtgenote en moeder. Wanneer haar man plotseling verdwijnt, doet Faith er alles aan om hem terug te vinden en de waarheid te achterhalen. Ze leert vervolgens dat haar man de nodige geheimen herbergt. Faith dient er nu alles aan te doen om haar gezin en welzijn te beschermen. Waarom hebben wij mannen altijd wat te verbergen. Stiekem, much?


Motherland

In première: 7 november 2017 (BBC)
Motherland navigeert tussen de uitdagingen en trauma’s van moederschap in de middenklasse. Deze comedy kijkt naar de competitieve en minder leuke kanten van het ouderschap en laat zien dat het soms gewoon mooier wordt gemaakt dan het is. De pilot ging vorig jaar in première tijdens BBC’s comedy pilot season. Het begin is in ieder geval best leuk.

Mijn recensie van Motherland.

De trailer:


L'Art du Crime banner
In première: 17 november 2017 (France 2)
Ze zijn totaal verschillend en kunnen elkaar niet uitstaan. Toch zullen deze twee rechercheurs dienen samen te werken om misdrijven in de kunstwereld op te lossen. Een Franse misdaadserie voor de liefhebber.


Living the Dream

In première: 2 november 2017 (Sky Atlantic)
Mal koopt een wagenpark in Amerika en ziet al een snelgroeiend familiebedrijf voor zich. Al snel blijkt dat het toch niet bepaald ‘The American Dream’ is. Voordat ze ook maar een beetje gewend zijn aan hun nieuwe omgeving, ontdekt Mal dat het park ook een groep excentrische bewoners huisvest die niet echt opgewonden zijn om hun nieuwe eigenaren te ontmoeten. Zijn vrouw Jen moet leren hoe ze de Amerikaanse buitenwijken overleeft en de kinderen krijgen te maken met een Amerikaanse middelbare school. Het wordt een regelrechte botsing van culturen en het leven in Groot-Brittannië lijkt zelfs nog verder weg dan zij dachten. Maar met de steun van elkaar en hun gekke nieuwe vrienden beginnen ze te leren hoe ze de Amerikaanse droom moeten leven. Soms kan de Amerikaanse droom tegenvallen, maar je moet er toch zelf wat van maken.

De trailer:


The Long Road Home banner
In première: 7 november 2017 (National Geographic)
De nieuwe mannen van de 1e Cavaleriedivisie ondernemen een wanhopige reddingsmissie als een eenheid in de sloppenwijken van Bagdad wordt belaagd. We moeten het nog altijd zien, maar dit klinkt beter dan Seal Team én veel beter dan The Brave en Valor.

De trailer:


Love, Lies & Records

In première: november 2017 (BBC One)
De serie volgt secretaris Kate Dickenson, en wij zien welke gevolgen alledaagse gebeurtenissen als geboortes, huwelijken en sterfte hebben op haar privé-leven. Er is helaas geen trailer beschikbaar, maar de BBC weet normaal gesproken wel wat het doet.


The Marvelous Mrs Maisel banner
In première: 29 november 2017 (Amazon)
Plaats: Manhattan. Het jaar: 1958. Miriam ‘Midge’ Maisel heeft schijnbaar alles wat haar hartje begeert: de perfecte echtgenoot, een appartement in Upper West Side en kinderen. Wanneer haar leven een andere wending krijgt, moet Midge helemaal overnieuw beginnen. Dan ontdekt zij een voor haar onbekend talent. Dat talent zal haar uiteindelijk leiden langs de comedy clubs van Greenwich tot een plek op de bank bij Johnny Carson. Van Amy Sherman-Palladino (The Gilmore Girls). Let op deze serie!

De trailer:


No Activity

In première: 12 november 2017 (CBS All Access)
De serie volgt het oprollen van een groot Mexicaans drugskartel door de ogen van rechtshandhavers en criminelen. We zien de avonturen van twee criminelen, twee agenten, twee oproepkrachten en twee Mexicaanse grensoverstekers. De Amerikaanse remake van de gelijknamige Australische serie. 

De trailer:


The Punisher banner
In première: 17 november 2017 (Netflix)
Frank Castle wordt geplaagd door de moord op zijn gezin. Daarnaast zitten dezelfde mensen die verantwoordelijk zijn voor de moord achter hem aan. Al snel wordt hij een voortvluchtige die in de criminele onderwereld bekend staat als ‘The Punisher’. The Punisher bestrijdt de misdaad met alle mogelijke middelen. Please lord 🙏🏿, laat dit beter zijn dan de laatste Marvel-series op Netflix. Ik hoop in stilte…

De trailer:


Quartier des Banques
In première: 16 november 2017 (RTS Un)
Quartier des Banques (Banking District) speelt zich af in de zomer van 2011. Paul Beguelin, de directeur van een Zwitserse bank, wordt dood aangetroffen. Gaat het hier om zelfmoord of is er een rekening vereffend? Zijn dood achtervolgt zijn zus, Elisabeth. Ze start dan ook een intern onderzoek op. Dit is het begin van een lange weg naar de waarheid over het bankwezen en haar familie.


She's Gotta Have It banner
In première: 23 november 2017 (Netflix)
She’s Gotta Have It vertelt het verhaal van een vrouw en haar drie minnaars. Gebaseerd op de gelijknamige film van Spike Lee. De film was heerlijk, dus ik heb goede hoop. Dit is een must voor mij.

De trailer:


SMILF banner
In première: 2 november 2017 (Showtime)
SMILF is gesitueerd in Boston en werpt een blik op het leven van een alleenstaande twintiger, wiens drang naar relaties, sex en een carrière voortdurend botst met het moederschap. Showtime gooide de pilot al eerder online en daar ben ik blij mee. Ik heb vertrouwen in hoofdrolspeelster Frankie Shaw.

Mijn recensie van SMILF.

De trailer:


Runaways banner
In première: 21 november 2017 (Hulu)
Nadat zij erachter komen dat hun ouders superschurken zijn, rent een groep tieners weg van huis. Zij maken het hun missie om de daden van hun ouders goed te maken en zodoende ontdekken zij steeds meer geheimen over hun afkomst. Ik zei het al: Hulu is gaande! Wees niet bang, dit wordt echt niet het niveau van Inhumans.

De trailer:


Sick Note banner
In première: 7 november 2017 (Sky Atlantic)
Nadat Daniel Glass te horen kreeg dat hij een terminale ziekte heeft, begint hij te merken dat iedereen hem beter behandelt. Maar dan komt hij erachter dat hij door de meest incompetente oncoloog op aarde is gemisdiagnostiseerd. Opeens staat hij voor een lastige keuze: vertelt hij dat hij niet ziek is en gaat hij terug naar zijn oude treurige leven, of blijft hij doen alsof hij ziek is? Dat is een behoorlijke grove leugen. Dat kan natuurlijk niet goed blijven gaan.

De trailer:
https://youtu.be/asjnvrxo08o


De Slet van 6VWO banner
In première: 2 november 2017 (NPO3)
De slimme, maar onzekere Laura verstuurt in een opwelling een pikante lingerie-foto van zichzelf naar haar nieuwe liefde Mitchell. De foto lekt uit en Laura’s wereld stort in. Terwijl ze het mikpunt wordt van pesterijen, bedreigingen en hacking probeert Laura te achterhalen wie een gevaarlijk spel met haar speelt. Dat is een vervelende situatie waar Laura in terecht komt.

De trailer:


S.W.A.T. banner
In première: 1 november 2017 (CBS)
Daniel ‘Hondo’ Harrelson is een luitenant bij de S.W.A.T. eenheid van Los Angeles. Hij leidt een goed getrainde eenheid in de gemeenschap waar hij is opgegroeid. Hij zit voortdurend gevangen tussen zijn loyaliteit aan de straat, waar agenten soms de vijand zijn, en het werk als politieagent. Tot nu toe lukt het hem om in beide werelden zijn weg te vinden. Hondo moedigt zijn team aan om communicatie en respect te laten prevaleren boven machtsvertoon en agressie. Wanneer een crisis uitbreekt zijn deze sterke mannen en vrouwen altijd klaar om hun tactische training in het veld te hanteren. Shemar Moore is weer terug op CBS na Criminal Minds. We zullen zien hoe meneer Moore het hier ervan afbrengt.

De trailer:


There’s Johnny

In première: 16 november 2017 (Hulu)
Dit is een verhaal over volwassen worden en de serie is gesitueerd in de jaren ’70 van Los Angeles. Het volgt het leven en de uitdagingen van een negentienjarige jongen uit Nebraska, die min of meer per ongeluk een baan krijgt bij The Tonight Show Starring Johnny Carson. Dat is/was niet niks, op de bank terecht komen bij Johnny Carson.


Voetbalmaffia

In première: 5 november 2017 (KRO-NCRV)
In Voetbalmaffia volgen we de Nederlandse voetballer Johnny (Chiem Vreeken) die in Italië speelt. Na tegenvallende prestaties en een ruzie met de voorzitter zet zijn club hem op op de transferlijst. Dit is het begin van zijn afdaling naar de schimmige wereld van criminele goknetwerken. Hier zijn de spelers niet de sterren van het veld maar slechts handelswaar. Zijn afdaling in deze wereld brengt Johnny en zijn vrouw Renate (Sallie Harmsen) naar Thailand. Hier wordt hij geconfronteerd met ambassade-medewerker Gwen (Maryam Hassouni) die in Thailand names ons land een groot voetbaltoernooi organiseert. Omdat voetballers ook geld nodig hebben, doen ze weleens schimmige dingen.

De trailer:


Nieuwe Series november 2017

Geef een reactie