Nieuwe series februari 2018: een overzicht

Nieuwe Series februari 2018

Februari, guys! De eerste maand van het jaar is voorbij gevlogen. Het is waar wat ze zeggen: time flies! Ook voor februari heb ik weer wat lekkers in petto. Welke serie(s) ga jij deze maand volgen? Mijn boodschappen kar zit in ieder geval weer vol. Ook deze maand maken we er het beste van. Zijn we ready? Hopelijk zit er ook wat leuks voor jou tussen! De series in het rood zijn de series waar je extra op mag letten. ————> Nieuwe Series februari 2018.

Dit waren de nieuwe series van januari 2017.

Meer series die dit jaar in première gaan:
nieuwe series van 2018.


Altered Carbon
In première: 2 februari 2018 (Netflix)
Altered Carbon is gebaseerd op de cyberpunk noir klassieker van Richard K. Morgan en is een intrigerend verhaal over moord, liefde, seks en verraad dat zich meer dan 300 jaar in de toekomst afspeelt. De maatschappij is door nieuwe technologie volledig getransformeerd. Zo kan het bewustzijn worden gedigitaliseerd en zijn menselijke lichamen verwisselbaar, wat de dood niet langer permanent maakt. Takeshi Kovacs is een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf.. Is het al 16 februari?

IMDb
Netflix
Trailer:


A.P. Bio banner
In première: 1 februari 2018 (NBC)
Een voormalige filosofie professor neemt een baan aan als biologie-docent en gebruikt vervolgens zijn studenten om wraak te nemen op de mensen die hem ooit verkeerd hebben behandeld. Dat noem ik een docent die behoorlijk wraakzuchtig is.

IMDb
Trailer:


Celebrity Big Brother (US)

In première: 7 februari 2018 (CBS)
Celebrity Big Brother is een Amerikaanse realityserie. De serie volgt een aantal bekende deelnemers die plaatsnemen in een woning, totaal geïsoleerd van de buitenwereld. Elke week valt er een deelnemer af tot de winnaar, de laatste gast, overblijft. De hitserie komt eindelijk naar de US.

IMDb
Trailer


Coach Snoop

In première: 2 februari 2018 (Netflix)
Snoop Dogg, die zelf een moeilijke jeugd heeft gehad, zet een jeugdcompetitie football op om risicojongeren van de straat te houden en te helpen focussen op hun ambities. Snoop to the rescue!

IMDb
Trailer:


Collateral

In première: februari 2018 (BBC)
Vierdelige dramaserie dat kijkt naar de gevolgen van een fatale schietpartij waarbij een pizzabezorger om het leven komt. Dat betekent dat de vlam in de pan slaat. Ik ben erbij! De serie zal na afloop van het seizoen beschikbaar zijn op Netflix.

IMDb
Trailer


Crawford

In première: 2 februari 2018 (CBC)
De wereld van Crawford is een bekende en toch ongebruikelijke. Wanneer wasberen het huis belagen van ’s werelds meest disfunctionele gezin, geven ze een nieuwe wending en betekenis aan het vreemde gedrag van het gezin. De zoon is zelfs een ‘raccoon whisperer’…

IMDb
Trailer:


Everything Sucks banner
In première: 16 februari 2018 (Netflix)
Een coming-of-age verhaal dat twee groepen buitenbeentjes volgt: de audiovisuele- en dramastudenten van een middelbare school in Oregon. De groepen zullen het met elkaar aan de stok krijgen. Wanneer twee rivaliserende groepen het met elkaar aan de stok krijgen.

IMDb
Wikipedia
Trailer:


Final Space

In première: 26 februari 2018 (TBS)
Animatieserie over een in gevangenschap levende ruimtereiziger en zijn buitenaardse kompaan. Wat spoken deze mannekes uit?

IMDb
Trailer:


First Team: Juventus

In première: 16 februari 2018 (Netflix)
Leer Juventus FC beter kennen in een serie over de legendarische supersterren van deze Italiaanse voetbalclub en over opkomende spelers die indruk willen maken. Een documentaire over Turijns mooiste.

IMDb
Trailer


Generation Gifted

In première: 14 februari 2018 (BBC Two)
Een zesdelige documentaireserie die kijkt naar sociale mobiliteit en de factoren die dat beinvloeden in het Verenigd Koninkrijk. De serie volgt drie jaar lang zes veelbelovende kinderen, die allemaal afkomstig zijn van families uit de onderklasse. Er wordt gekeken naar de uitdagingen die deze jongeren ervaren en de ontwikkeling die zij meemaken van hun dertiende tot zestiende. Dit lijkt ook interessant, hoor!

IMDb
Trailer:


Here and Now banner
In première: 11 februari 2018 (HBO)
Audrey is een voormalig therapeute die inmiddels als advocate werkzaam is in het bedrijfsleven. Haar echtgenoot Greg is een filosofiedocent die te kampen krijgt met een depressie. Ondertussen zorgen ze voor hun multiraciale gezin; naast een eigen zoon hebben ze drie geadopteerde kinderen uit respectievelijk Somalië, Vietnam en Colombia. Ook de kinderen hebben zo hun eigen problemen, waarbij een van hen dingen begint te zien die voor anderen onzichtbaar blijven. Met Tim Robbins en Holly Hunter. Weet je wat dat betekent? Kijken!

IMDb
Trailer:


Living Biblically banner
In première: 26 februari 2018 (CBS)
Een adaptatie van een boek van A.J. Jacobs. In Living Biblically probeert een man de regels uit de Bijbel zo nauwkeurig mogelijk na te leven. Daar zal hij het misschien nog moeilijk mee krijgen.

IMDb
Trailer:


The Looming Tower
In première: 28 februari 2018 (Hulu)
The Looming Tower kijkt terug op de groeiende dreiging van Osama Bin Laden en Al-Qaida en werpt een controversiële blik op hoe de rivaliteit tussen de CIA en de FBI mogelijk onbedoeld de weg vrij maakte voor de aanslagen op 11 september 2001 en de Irakoorlog. Hulu is de laatste tijd goed bezig. Ook van deze serie mogen we dus veel verwachten.

IMDb
Trailer:


Making It banner
In première: 1 februari 2018 (NBC)
In deze zesdelige competitieserie tonen 8 getalenteerde uitvinders hun vindingrijkheid in een reeks opdrachten. De serie wordt gepresenteerd door Amy Poehler en Nick Offerman. Amy Poehler en Nick Offerman… toe maar.

IMDb
Trailer


our cartoon president banner
In première: 11 februari 2018 (Showtime)
Deze serie presenteert de ‘ware’ avonturen van Trump’s vertrouwelingen en het zij die het goede leven leven. De serie kijkt naar zijn familie, zijn werknemers, degenen die het land runnen en de golf-profs die met hem in aanraking komen. Het is een werkplek-comedy waar het kantoor toevallig ovaal is. Een karakterstudie op zoek naar karakter, door de ogen van een denkbeeldige documentaire crew. Deze serie zal de heer Donald dus flink op de hak nemen. Give him hell.

Requiem

In première: 2 februari 2018 (BBC)
Een jonge vrouw onderzoekt de verdwijning van een meisje uit een kleine stad in Wales. Zo ontdekt zij niet alleen meer over deze zaak, maar ook over haarzelf. Ook deze BBC-productie gaat Meneer zien in 2018.

IMDb
Trailer


Seven Seconds banner
In première: 23 februari 2018 (Netflix)
De spanningen lopen hoog op tussen Afro-Amerikaanse burgers en blanke agenten in Jersey City wanneer een Afro-Amerikaanse tiener kritiek verwond wordt door een agent. Raciale spanningen kunnen altijd een heet avondje voor de televisie opleveren.

IMDb
Netflix
Trailer:


squinters banner
In première: 7 februari 2018 (ABC (AU))
Zesdelige comedyserie die naar kijkt naar vijf forenzen in het verkeer tijdens spitsuur in de ochtend en op hun weg terug. Zo krijgen wij mee hoe hun hectische dag is verlopen. Dat moet een wild ritje worden.

IMDb
Trailer:


Survival of the Fittest

In première: 11 februari 2018 (ITV)
Een team bestaande uit vrouwen en een team bestaande uit mannen neemt het tegen elkaar op om te bepalen welk geslacht de bovenhand heeft. Door middel van romantische dates wordt hun loyaliteit op de proef gesteld. Zullen de vrouwen elkaar laten stikken voor mannen? Zullen de mannen hun maten in de steek laten voor dates? Of zal de verleiding het winnen waardoor zij in bed eindigen met de vijand? Kortom, een datingshow.

TVDB
Trailer


Teyana & Iman

In première: 19 februari 2018 (VH1)
Realityserie over Teyana Taylor, zangeres, actrice en danseres, en Iman Shumpert, basketballer bij de Cleveland Cavaliers. Niet voor mij, maar misschien wel wat voor jou.

TVDB
Trailer


This Close

In première: 14 februari 2018 (Sundance)
Exploratie van de voortdurende vriendschap van twee slechthorenden (doven): een pas verloofde vrouw en een man die zijn leven weer oppakt na de breuk met zijn verloofde. Ook hier ben ik aanwezig.

IMDb
Trailer:


The Trade

In première: 2 februari 2018 (Showtime)
Van Columbus (Ohio) tot Guerrero (Mexico) en alle steden daartussen: de opium-epidemie heeft zijn sporen achtergelaten. Maar hoe zit het met de levens achter de kopstukken en statistieken. The Trade werpt een blik op de crisis door de ogen van de betrokken: de makers, verslaafden, kartelbazen en de ordehandhavers. Dit soort documentaireseries zijn altijd interessant.

IMDb
Trailer:


Trauma

In première: 12 februari 2018 (ITV)
De zoon van Dan wordt neergestoken en vervoerd naar een trauma-centrum. Jon leidt het trauma-centrum. Helaas overlijdt de zoon van Dan. Vervolgens begint Dan te geloven dat Jon verantwoordelijk is voor de dood van zijn zoon. Dit lijkt een bikkelharde confrontatie te worden.

IMDb
Trailer:


Uncensored

In première: 18 februari 2018 (TV One)
Documentaireserie die een intiem kijkje neemt in het leven van bepaalde sterren. Voor wie geïnteresseerd genoeg is om een kijkje te nemen, natuurlijk…

IMDb
Trailer:


Ugly Delicious

In première: 23 februari 2018 (Netflix)
David Chang en andere chef-koks, activisten en kunstenaars reizen de wereld rond. Met behulp van voedsel doorbreken ze culturele barrières en vinden gedeelde ervaringen. Hier zullen de kookliefhebbers niet vies van zijn.

IMDb
Netflix
Trailer:


Unsolved banner
In première: 27 februari 2018 (USA Network)
Gescripte true crime serie gebaseerd op het onderzoek naar de moorden op Tupac ‘2 Pac’ Shakur en Christopher ‘The Notorious B.I.G.’ Wallace. Als hip-hop liefhebber is dit voor mij verplichte kost.

IMDb
Trailer:


Winter Break: Hunter Mountain

In première: 27 februari 2018 (MTV)
Realityserie van de makers van Jersey Shore. De serie volgt een groep twintigers tijdens hun verblijf in een skiresort. Je weet dus wat je kunt verwachten.

IMDb
Trailer:


 

2 Comments

  1. Kelly februari 8, 2018

Geef een reactie