Nieuwe Series februari 2017: een overzicht

Nieuwe Series februari 2017

Het is februari, people! Time flies, ook in 2017. In januari zijn er een aantal interessante series in première gegaan. Februari wilt daar zeker niet voor onder doen. Er gaan weer een aantal veelbelovende series in première, zoals Big Little LiesLegionThe Good Fight en Santa Clarita Diet. Maar, er is meer… Hier ————–> Nieuwe Series februari 2017, zijn nog meer interessante series die in de tweede maand van het nieuwe jaar debuteren. Die in de spotlights treden. Hopelijk zit er wat leuks voor je tussen! De series in het rood zijn de series waar je extra op mag letten.

Dit zijn, trouwens, alle nieuwe series die in 2017 in première gaan:

Nieuwe Series 2017 Meneer Vevie

Klik. Klik. Klik!


24: Legacy banner meneer vevie
In première: 5 februari 2017 (Fox)
Een veteraan keert terug naar de Verenigde Staten. De man heeft weinig opties, dus keert hij zich tot de CTU. Aldaar wordt hij de spil in het stoppen van een grootschalige terroristische aanval op Amerikaans grondgebied. Huh, Jack Bauer heeft opeens een kleurtje? What’s up with that?

De trailer


APB banner Meneer Vevie
In première: 6 februari 2017 (Fox)
De politie van Chicago gaat gebukt onder torenhoge misdaadcijfers, politie-gerelateerde schietpartijen, schandalen en corruptie. Na getuige te zijn van een gewelddadig misdrijf, besluit miljardair Gideon Reeves in actie te komen. Hij stopt vervolgens miljoenen van zijn eigen geld in het overnemen van een politiekazerne. Hij tovert de afdeling om in een private politie-eenheid dat beter, sneller en slimmer functioneert dan de stad ooit gezien heeft. De zoveelste politieserie in een ‘iets’ ander jasje? You tell me.

De trailer


Bellevue

In première: 20 februari 2017 (CBC)
In een kleine stad met veel ‘goede mensen’ die ‘goed leven’ en ervoor zorgen dat hun buren dat ook doen, is rechercheur Annie Ryder een buitenbeentje. Wanneer een transseksuele tiener wordt vermist, zet Annie alles op alles om achter de ware aard van deze zaak te komen. Dat brengt haar in een moeilijke positie, want zij dient nu mensen te onderzoeken die zij al haar hele leven kent. Door deze zaak verslechterd de band met haar familie. Daarnaast wordt zij geconfronteerd door een mysterieus persoon uit haar verleden die weleens meer zou weten over de zaak. Canada is de laatste tijd lekker bezig.

De trailerIn première: 19 februari 2019 (HBO)
Een subversieve, donkere komische drama over drie moeders wiens, voor de buitenwacht, perfecte levens toch niet zo perfect blijken. Zeker wanneer er moord in het spel is. Deze heeft ook alles in zich om een lekkere te worden.

De trailer


The Blacklist: Redemption Meneer Vevie
In première: 23 februari 2017 (NBC)
Undercover-agent Tom Keen gaat samenwerken met Susan ‘Scottie’ Hargrave. Scottie is het briljante en geslepen hoofd van Grey Matters, een geheime organisatie dat huurlingen inzet om problemen op te lossen waar overheden hun vingers niet aan willen branden. Terwijl hij de jacht heeft geopend op de aanvaller van Liz, ontdekt hij dat Scottie eigenlijk zijn biologische moeder is. Scottie en Tom slaan de handen ineen om samen overeind te blijven in een gevaarlijke wereld vol dodelijke criminelen. Dat is ook het sein voor Tom om zijn eigen geheime missie te starten om meer te leren over zijn eigen verleden. Is dit niet gewoon een herhalingsoefening? Nee, ff serieus: Is The Blacklist: Redemption echt nodig?

De trailer

https://youtu.be/W3o2VYR0wDg


The Breaks

In première: 20 februari 2017 (BET)
The Breaks gaat verder waar de gelijknamige film uit 2016 stopte. De serie speelt zich af in de hip-hop gemeenschap in 1990.

De trailer van de film


Cassandra French’s Finishing School

In première: 17 februari 2017 (Audience Network)
Cassie is een streber die geen geschikte vent kan vinden om een relatie mee te beginnen. Na een desastreuze one night stand, besluit zij het heft in eigen hand te nemen. Zij slaat de man, genaamd Owen, bewusteloos en sluit hem vervolgens op in haar kelder. Daar poogt zij Owen om te scholen tot een ‘betere’ man. Dat noem je dus pas een vervelende one night stand.

De trailer


Crashing banner Meneer Vevie
In première: 19 februari 2017 (HBO)
Een standup-comedian komt erachter dat zijn vrouw ontrouw is. Dit zorgt ervoor dat hij zijn leven nog eens onder de loep neemt. Op de achtergrond zien wij zijn avonturen als komiek in New York. Van een vervelende situatie iets leuks maken. 

De trailerIn première: 7 februari 2016 (Comedy Central)
Beste vrienden en collega’s Sam en Tim hebben wellicht niet het geld, het netwerk of het talent dat de grote jongens in hun werkveld hebben, maar zij hebben wel ontzettend veel ambitie. Samen proberen zij een nieuw imperium op te bouwen en hun woonplaats Detroit weer in ere te herstellen. Er is dus meer in Detroit dan 8 Mile.

De trailerIn première: 15 februari 2017 (CBS)
Een succesvolle jurist krijgt een relatie met een client die weleens de hoofdverdachte zou kunnen zijn in een spraakmakende zaak. Katherine Heigl is weer terug op televisie, maar voor hoe lang?

De trailer


Generatie B

In première: 8 februari 2017 (Canvas/Ketnet)
‘Op een woensdag of een donderdag werd de rating van België verlaagd van AA+ tot B. Alles wat volgt, is waar. Soms wat overdreven, maar niet veel.’ Met dit uitgangspunt kiest deze komische reeks resoluut en onbeschaamd voor sociale satire, met een nadruk op het generatieconflict tussen de jongeren op wiens schouders alle nadelen van deze nieuwe economische crisis rusten, en de babyboomers die dankzij hun politieke macht heel goed voor zichzelf zorgen en niet van plan zijn hun luxueuze comfort op te geven. Generatie B volgt zes jongeren die moeten proberen te overleven in de grootstad Brussel. Brussel is blijkbaar the place to be.

De trailerIn première: 19 februari 2017 (CBS All Access)
The Good Fight gaat een jaar verder na de seriefinale van The Good Wife. Een enorme fraudezaak heeft de reputatie van de jonge juriste, Maia Rindell, beschadigd. Tot overmaat van ramp heeft de zaak haar mentor en peetmoeder Diane Lockhart al haar spaargeld gekost. Na hun ontslag bij Lockhart & Lee, treden zij samen met Lucca Quinn in dienst bij een van Chicago’s vooraanstaande advocatenkantoren. De spin-off van The Good Wife is in the building. 

De trailer


Imposters banner Meneer Vevie
In première: 7 februari 2017 (Bravo)
Maddie is een beeldschone, gevaarlijke oplichter. Wanneer haar slachtoffers ontdekken dat zij opgelicht zijn, zijn zij alles kwijt. Het wordt echter gecompliceerd wanneer drie van haar slachtoffers de krachten bundelen om haar voor het gerecht te brengen. Terwijl Maddie werk maakt van haar nieuwste slachtoffer, ontmoet zij Patrick en zij raakt gecharmeerd van hem. Dat dreigt haar nieuwe opdracht in gevaar te brengen. Laat dat nou net iets zijn waar haar mysterieuze baas, genaamd The Doctor, absoluut niet zit op te wachten. Ondertussen zetten de mannen hun zoektocht naar Maddie voort, maar dienen zij wel af te rekenen met hun eigen innerlijke demonen. Dan moet Maddie wel een bad bitch zijn, wilt zij deze mensen zo in haar greep houden.

De trailerIn première: 8 februari 2017 (FX)
David Haller, oftewel Legion, is een getroebleerde jongeman die wellicht meer is dan een mens. David staat te boek als schizofreen. Hij komt al jaren over de vloer van psychiatrische afdelingen van ziekenhuizen. Na een vreemde ontmoeting met een andere patient, komt David tot de conclusie dat de stemmen die hij hoort (en de visioenen die hij ziet) weleens levensecht kunnen zijn. Marvel op zijn FX? Dat betekent dat ik er klaar voor zit.

De trailer


Madiba banner Meneer Vevie
In première: 1 februari 2017 (BET)
Madiba is gebaseerd op twee Mandela boeken, Conversations With Myself en Nelson Mandela by Himself. Nelson Mandela was genoemd naar Madiba, de Thembu clan waar Mandela aan toebehoord. De serie vertelt het verhaal van een jonge Nelson Mandela in de jaren zestig die te maken krijgt met de politieke onrust in Zuid-Afrika. De serie is gefilmd in Zuid-Afrika en op Robben eiland en verhaalt over Mandela’s ervaringen. Omdat Nelson alle aandacht verdient dat hem toekomt.

Teaser


Patriot banner Meneer Vevie
In première: 24 februari 2017 (Amazon)
Een agent die werkt voor een intelligentiedienst gaat undercover in een bedrijf in Milwaukee. Dit om te voorkomen dat Iran aan nucleaire wapens komt. In zijn vrije tijd is hij ook nog eens een middelmatige folkzanger/songwriter. Hier kijk ik zeker naar uit.

TeaserIn première: 2 februari 2017 (NBC)
In een wereld waarin de mensheid moet leven met de bijkomende schade van superhelden en supermisdadigers, begint Emily Locke te werken als Directeur van de onderzoek en ontwikkelingsafdeling van Wayne Security. Dat is een onderdeel van Wayne Enterprises dat zich specialiseert in producten die onschuldige bijstanders zich iets veiliger laten voelen. Emily zit vol zelfvertrouwen en ideeën, maar komt er al snel achter dat zij het werk veel serieuzer neemt dan haar collega’s en baas. Aan Emily de taak om iedereens potentieel te benutten en hen te doen realiseren dat superkrachten niet nodig zijn om een held zijn. Echte helden hoeven dus geen superkrachten te hebben. Toch zou het zeker handig zijn…

De trailer

https://youtu.be/PaIHAlsc6noIn première: 3 februari 2017 (Netflix)
In Santa Clarita Diet zijn Joel (Timothy Olyphant, Justified) en Sheila (Drew Barrymore, Blended) Hammond een getrouwd stel verkoopmakelaars. Ze leidden  samen met hun tienerdochter Abby (Liv Hewson) een bij vlagen onbevredigend leven in de L.A. buitenwijk Santa Clarita. Totdat Sheila plotseling een dramatische verandering doormaakt die hun leven in het teken zet van dood en verderf … maar op een positieve manier! Van Raylan Givens, naar een ‘donkere’ romcom? Ik ben benieuwd.

De trailerIn première: 23 februari 2017 (CMT)
De serie is gesitueerd in Memphis tijdens het begin van de burgerrechtenbeweging. Sun Records heeft het over de geboorte van Rock en Roll. De serie vertelt het verhaal van jonge artiesten en hoe zij omgaan met hun plotselinge bekendheid. Dat met op de achtergrond het veranderende politieke klimaat en politieke onrust. Dit klinkt op zich ook niet verkeerd. Hopelijk is het niet van het niveau Nashville.

De trailer


Superior Donuts banner Meneer Vevie
In premiere: 2 februari 2017 (CBS)
Superior Donuts volgt Arthur, de eigenaar van een donutzaak, zijn nieuwe werknemer Franco Wicks en de klanten die de zaak bezoeken. Er staan series met meer potentie in de lijst, maar dit lijkt ook wel een leuke serie te worden.

De trailer


Taken banner Meneer Vevie
In première: 27 februari 2017 (NBC)
Dit is het oorspronkelijke verhaal van de jonge, hongerige, veteraan Bryan Mills. Bryan krijgt te maken met een persoon verlies dat zijn wereld op zijn kop zet. Terwijl hij er alles aan doet om het verlies te verwerken en wraak te nemen, is hij gelijktijdig een dodelijke CIA-agent. Een agent met wel heel specifieke en gevaarlijke competenties. Ook zonder inmenging van Liam Neeson is het onverstandig om te sollen met Bryan Mills.

De trailerIn première: 2 februari 2017 (CBS)
Een idealistische jonge Afro-Amerikaanse politieagent wordt onderdeel van een elite eenheid van de politie van Los Angeles. Daar krijgt hij een geharde, amorele rechercheur als partner. Training Day zonder Denzel Washington: je moet het maar durven.

De trailerIn première: 24 februari 2017 (Netflix)
Een competitie realityserie bestaande uit tien afleveringen. De serie heeft zes regionaal verschillende versies, met verschillende presentatoren en talen. Twee deelnemers van de deelnemende landen zullen het tegen elkaar opnemen in de eerste negen afleveringen. De landen zijn de Verenigde Staten, Brazilië, Zuid-Korea, Mexico, Duitsland en Japan. In elke aflevering nemen 18 deelnemers het tegen elkaar op. Zij zullen een nieuw parkoers vol obstakels, genaamd ‘The Beast’, dienen te bedwingen. De winnaar krijgt de titel ‘Beastmaster’. De Beastmasters van de negen afleveringen, nemen het in de laatste aflevering tegen elkaar op voor de titel ‘Ultimate Beastmaster’. Wie lekker gaat op series als American Ninja Warrior mag deze niet overslaan.

De trailer


When We Rise banner Meneer Vevie
In première: 27 februari 2017 (ABC)
Een chronologische hervertelling van de gebeurtenissen omtrent de homorechtenbeweging in de Verenigde Staten. Het verhaal begint in de jaren 60 van de vorige eeuw. De serieversie van de film Milk?

De trailer

 

Geef een reactie