Nieuwe Series december 2017: een overzicht

Nieuwe Series december 2017

Wow! Het is gewoon al december! Het lijkt op de dag van vandaag dat ik op 1 januari allemaal goede voornemens had, die ik niet heb waargemaakt. Ooh well, you live and you learn… Het. Is. Bijna. 2018. Het jaar waar we weer niet op een WK te bewonderen zijn. Ach ja: verzacht de pijn met deze nieuwe releases. Het zijn er niet veel, want in december gaan er nooit echt veel series in première. Toch zijn er een paar lekkere dingen. Dussssss! Welke serie(s) ga jij deze maand volgen? Mijn boodschappen kar zit in ieder geval weer vol. Ook deze maand maken we er het beste van. Zijn we ready? Hopelijk zit er ook wat leuks voor jou tussen! De series in het rood zijn de series waar je extra op mag letten. ————> Nieuwe Series december 2017.

Dit waren de nieuwe series van november 2017.

Meer series die dit jaar in première zijn gegaan:

Nieuwe Series 2017 Meneer Vevie


Dark banner
In première: 1 december 2017 (Netflix)
Als een kind vermist wordt, gaan vier families verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties. Hier kijken we toch hard naar uit?

IMDb
Trailer:


Erased (Bokudake ga Inai Machi)

In première: 15 december 2017 (Netflix)
Na de moord op zijn moeder, reist een man 18 jaar terug in de tijd en heeft hij de mogelijkheid om een ontvoering te verijdelen. Bij deze ontvoering kwamen drie klasgenoten om het leven. Ik ga toch eens een kijkje nemen naar deze Japanse Netflix original.

IMDb
Trailer:


Hailmakers

In première: 4 december 2017 (BBC Three)
Deze comedy pilot volgt Saz en Sol, twee mannen die hongerig zijn naar succes. Ze hebben hun eigen bedrijf. Als er geld in het spel is, dan zijn zij er bij. Ze hebben een voorwaarde: ze werken alleen voor zichzelf. Geen vaste baan. Geen baas. Dat betekent geen problemen. Ze hebben alleen toch een probleem… ze zijn hun enige opdracht kwijtgeraakt. Met nog maar 40 pond in hun zakken, zijn ze genoodzaakt om risico’s te nemen. Wanhopige tijden, zorgen voor wanhopige acties.

IMDb
Trailer:


Happy! banner
In première: 6 december 2017 (Syfy)
Nick Sax is een dronkelap en corrupte oud-agent die nu fungeert als huurmoordenaar. Hij zit vast in een wereld van moord, zielloze sex en verraad. Nadat een klus verkeerd afloopt, is zijn leven nooit meer hetzelfde door een kleine, enorm positieve en denkbeeldige gevleugelde paard genaamd Happy. Dit klinkt wel heel vreemd. Maar, de hoofdrol is wel voor Christopher Meloni.

IMDb
Trailer:


Jean-Claude Van Johnson banner
In première: 15 december 2017 (Amazon)
Jean-Claude Van Damme is een wereldwijde martial arts ster, ook wel bekend onder de naam ‘Johnson. Hij is al jaren met pensioen, tot een ontmoeting met een vroegere liefde hem terug in het spel brengt. Dit keer is hij dodelijker dan ooit. Waarschijnlijk… Een van m’n jeugdhelden is back!

IMDb
Trailer:


Knightfall banner
In première: 6 december 2017 (History)
The Knight Templars waren een machtige, rijke en mysterieuze militaire genootschap in de Middeleeuwen. Zij waren belast met de bescherming van de Heilige Graal. De serie werpt een blik op een broederschap van krijgers en monniken. Van hun veldslagen, naar hun complexe relatie met de koning van Frankrijk, tot het tragische moment dat het broederschap werd opgeheven. Wordt dit na Vikings weer een knaller van History?

IMDb
Trailer:


Man Like Mobeen

In première: 17 december 2017 (BBC Three)
Het enige wat Mobeen wil doen is zijn geloof volgen, een goed leven leiden en ervoor zorgen dat zijn jongere zus haar potentieel benut. Maar lukt dit hem ondanks zijn criminele verleden en slechte reputatie. Er zijn niet veel mannen als Mobeen.

IMDb
Trailer:


Relationshep

In première: 4 december 2017 (Bravo)
Shep Rose is op zoek naar het enige dat hij tot nu toe niet wist te vinden… een relatie. Misschien zocht hij niet goed?

TVDB
Trailer:


Stripped

In première: 5 december 2017 (Bravo)
Gebaseerd op een Scandinavische serie. Dit sociaal experiment onderzoekt hoe levens en waarde/opvattingen veranderen wanneer alles wat iemand bezit wordt afgepakt. Het experiment duurt 21 dagen. Uhmmmmm.

TVDB
Trailer:


Wormwood

In première: 15 december 2017 (Netflix)
Errol Morris reconstrueert de mysterieuze dood van een militaire wetenschapper in de Koude Oorlog die meewerkte aan een geheim programma. Dit lijkt ook wel aardig, hoor.

IMDb
Trailer:


Nieuwe Series december 2017

Geef een reactie