Nieuwe Series december 2016: een overzicht

Nieuwe Series december 2016

In december gaan de volgende series in première.


Call Me Francis

In première: 16 december 2016 (Netflix)

Call Me Francis is een vierdelige biografische serie over het leven van Paus Franciscus, zijn controversiele politieke opvattingen, het humanitaire werk dat hij deed en zijn weg naar het pausschap.


Captive

In première: 9 december 2016 (Netflix)

Captive is een documentaireserie dat een licht schijnt op gijzelingen en de acties die worden genomen om deze onfortuinlijke internationale trend een halt toe te roepen. De afleveringen behandelen verschillende situaties vanuit het oogpunt van alle betrokkenen: de slachtoffers en hun familieleden thuis, de ervaren onderhandelaars, zakenmensen, ambtenaren en de gijzelnemers.

De trailer


Chasing Cameron

In première: 27 december 2016 (Netflix)

Chasing Cameron gaat over Cameron Dallas, een ster op social media, die hard werkt aan zijn carriere. Samen met goede vrienden Taylor Caniff, Aaron Carpenter, Blake Gray, Willie Jones en Trey Schafer maakt hij zich klaar voor de eerste internationale tour van MAGCON. Van Parijs tot Italië en zelfs tot Australië: de populariteit van de mannen wordt steeds groter. Het is echter niet alleen maar selfies en snapchat. De serie kijkt ook naar het contrast in hun publieke leven en hun privéleven en geeft een ongezouten kijk op de unieke wereld van digitale beroemdheid.

De trailer


Homicide for the Holidays

In première: 3 december 2016 (Oxygen)

Deze vierdelige documentaireserie gaat in op de angstaanjagende wendingen, en ontdekkingen die tonen hoe tumultueus de feestdagen kunnen zijn. Voor velen van ons zijn de feestdagen in de winter er om samen te komen met familie en vrienden. Om samen te kunnen eten, drinken en momenten te beleven die wij ons leven lang zullen herinneren. Voor anderen zijn deze dagen echter een tijd waar emoties hoog kunnen oplopen en woede en rancune kunnen opsteken. Dat resulteert soms in angstaanjagende misdrijven die kijkers niet snel zullen vergeten. De serie bevat passages van directe betrokkenen/familieleden in de vier zaken die belicht worden.


Knocked Up

In première: 6 december 2016 (Lifetime)

De serie volgt de reis van drie vrouwen die momenteel alles hebben wat hun hart begeert en hun carrieres zitten in de lift. De dames genieten van het vrijgezellenbestaan. Althans, tot het leven van Akiitha, Katie en Audra een verrassende wending krijgt wanneer zij erachter komen dat zij zwanger zijn na een one night stand. Terwijl zij zich voorbereiden op de komst van de baby, moeten zij ingrijpende beslissingen nemen en leren omgaan met hun zwangerschap.


Mariah's World meneer vevie
In première: 4 december 2016 (E Channel)

Mariah’s World is een documentaireserie. De achtdelige serie volgt het leven van zangeres Mariah Carey. Carey staat op het punt te beginnen met haar The Sweet Sweet Fantasy Tour in Europa en er is mogelijk een huwelijk op komst.

De trailer


Pandora’s Box: Unleashing Evil

In première: 8 december 2016 (ID)

De meeste verhalen eindigen met het misdrijf, maar soms is de plek van het misdrijf slechts het begin. Van een plaats delict dat de politie op het spoor brengt van een geheime polygamische gemeenschap, tot een ogenschijnlijk onschuldig ogende brand dat verborgen familie geheimen aan het licht brengt: Pandora’s Box behandelt aangrijpende zaken die steeds verontrustender worden naarmate er nieuw bewijs wordt gevonden.


Selection: The Special Operations Experiment

In première: 8 december 2016 (History)

Dertig mannen en vrouwen zonder militaire achtergrond beleven een uitdagende en authentieke ervaring. Zij worden begeleid door veteranen van de Navy Seals, Green Berets en Army Rangers. Daarnaast krijgen zij inzichten in het ontstaan van de fysieke en mentale uitdagingen die zij voor de kiezen krijgen. Dit is geen competitieserie, er is geen prijs aan verbonden. Het is simpelweg een test voor de deelnemers om te zien of zij de wilskracht hebben om zichzelf te blijven pushen, zodat zij de opdrachten tot een goed einde kunnen volbrengen.

De trailer


Shut Eye Meneer Vevie
In première: 7 december 2016 (Hulu)

Charlie Haverford is een oplichter die nauw samenwerkt met een familie die de markt in handen heeft in zijn beroepsveld in Los Angeles. Charlie heeft zelf een kleine keten van bedrijven dat zich specialiseert in waarzeggingen. Wanneer Charlie een klap tegen het hoofd krijgt van de vriend van een boze client, volgt een hypnose-sessie met een nieuwe ‘helderziende’. Plots begint een man wiens hele leven gebaseerd is op het oplichten van anderen, te veranderen in een man die gevoelens en waarheden ervaart die hij nooit voor mogelijk had gehouden. Charlie’s vrouw Linda is hun middelmatige leven echter zat en wilt onder de druk uit van Fonso, de man die de markt in handen heeft en dus ook het lot van haar en haar man.

De trailer


Star banner Meneer Vevie
In première: 14 december 2016 (Fox)

Drie getalenteerde zangeressen zijn wanhopig op zoek naar hun doorbraak en hun tijd in de spotlights. Zij zullen er echter snel achter komen dat de weg naar de top bezaaid is met obstakels. Star is een pittige jonge vrouw die is opgegroeid in pleeggezinnen. Zij besluit het heft in eigen hand te nemen. Samen met haar zus Simone en beste vriendin Alexandra vormt zij een muziekgroep. In Atlanta komen zij Carlotta tegen, een vrouw die al snel als surrogaat moeder zal dienen voor de groep. En zij ontmoeten Jalil, een impresario, die zijn carrière weer op gang probeert te krijgen.

De trailer


Trollhunters

In première: 23 december 2016 (Netflix)

Een epische saga van Guillermo del Toro over een groep vrienden die een wonderlijke nieuwe wereld ontdekken. Deze wereld bevind zich pal onder hun woonplaats. De vrienden belanden uiteindelijk in een gevecht tussen goede en slechte trollen.

De trailer


White Rabbit Project Meneer Vevie
In première: 9 december (Netflix)

Byron, Belleci en Imahara zullen de competenties die zij hebben opgedaan voor het programma Mythbusters etaleren in White Rabbit Project. Zij onderzoeken vreemde en wonderlijke gebeurtenissen in de popcultuur, wetenschap en geschiedenis. In elke aflevering ondergaan de presentatoren experimenten en testen op zoek naar de waarheid achter het desbetreffende onderwerp.

De trailer


 

2 Comments

  1. Rudi december 2, 2016
    • Meneer Vevie december 4, 2016

Geef een reactie