Nieuwe Series augustus 2017: een overzicht

Nieuwe Series augustus 2017

Het is augustus. Ik ben er een tijd uit geweest, want life always gets in the way. De overzichten van de maanden mei, juni en juli heb ik zodoende helaas door drukte moeten overslaan, maar gelukkig gaan er in augustus ook weer genoeg series in première. Laten we hopen dat het een mooie seriemaand wordt. Hopelijk zit er wat leuks voor je tussen! De series in het rood zijn de series waar je extra op mag letten. Nieuwe Series augustus 2017.

Meer series die dit jaar in première zijn gegaan:

Nieuwe Series 2017 Meneer Vevie

Ik zou zeggen klikken maar


90 Days Fiance: Before the 90 Days

In première: 6 augustus 2017 (TLC)
De serie volgt stellen die een online-relatie hebben, maar elkaar nog nooit hebben ontmoet. De stellen reizen naar elkaars thuisland en proberen hun relatie verder vorm te geven. Je moet het maar durven.

De trailer


Atypical

In première: 11 augustus 2017 (Netflix)
Sam (18 jaar) heeft autisme. Hij besluit dat de tijd rijp is om een vriendin te hebben. Dat is het startschot van eveneens grote veranderingen in het leven van de moeder van Sam, nu haar zoon meer onafhankelijk probeert te zijn. Meneer is altijd wel in voor coming-of-age verhalen.

De trailer:


Baller Wives

In première: 14 augustus 2017 (VH1)
Baller Wives volgt het leven in Miami van de vrouwen van beroemde American Football-sterren. Mooi zijn en shoppen, dus.

De trailer:
https://youtu.be/mw5iHP_xyms


Black Love

In première: 29 augustus 2017 (OWN)

De trailer:


Comrade Detective banner Meneer Vevie
In première: 4 augustus (Amazon)
Een politieserie gesitueerd in de jaren 80. De serie is digitaal geremasterd en bekende Amerikaanse acteurs spreken de stemmen in. Verwacht onder andere Channing Tatum, Joseph Gordon-Levitt, Jenny Slate, Jake Johnson, Chloë Sevigny, Jerrod Carmichael, Nick Offerman, Jason Mantzoukas, John Early, Fred Armisen, Kim Basinger, Mahershala Ali, Bobby Cannavale en Mark Duplass te horen. Zó dat zijn flink wat namen!

De trailer:


Disjointed

In première: 25 augustus 2017 (Netflix)
Een moeder runt haar eigen bedrijf dat wiet produceert. Zij wordt bijgestaan door haar drie zonen. De aardige cast moet dit wel de moeite waard maken…

De trailer:


The Defenders banner Meneer Vevie
In première: 18 augustus 2017 (Netflix)
The Defenders volgt Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Deze eenlingen hebben nu een gezamenlijk doel; het redden van New York. Zo komen zij er wellicht achter dat zij sterker zijn als team, dan als eenlingen. Ik hoop dat de serie, na de vorige Marvel tegenvallers, niet tegenvalt. Let us pray…

De trailer:


Get Shorty banner Meneer Vevie
In première: 13 augustus 2017 (Epix)
Miles Daly werkt voor een moorddadige misdaadsyndicaat in Nevada. Hij beproeft echter nu zijn geluk in Hollywood als filmproducent en gebruikt zijn films om geld wit te wassen. Is de serie net zo goed als de film?

De trailer:


The Guest Book banner Meneer Vevie
In première: 3 augustus 2017 (TBS)
In een vakantiehuis dat gevestigd is in de bergen van een kleine stad, checken er elke aflevering nieuwe gasten in. The Guest Book is een komische anthologieserie met gastrollen van Margo Martindale, Kate Micucci, Michaela Watkins en Danny Pudi. Als de gasten maar leuk zijn.

De trailer:


Life of Kylie

In première: 6 augustus 2017 (E!)
Life of Kylie volgt het leven van realityster Kylie Jenner. Voor de Kardashian-liefhebbers.

De trailer:
https://youtu.be/CPYhHZPV5NE


Lost in Oz banner meneer kevie
In première: 4 augustus 2017 (Amazon)
Dorothy en Toto raken verdwaald in het vreemde en spectaculaire Oz. Samen ontmoeten zij nieuwe vrienden en nemen zij het op tegen onverwachte vijanden, in deze spannende en moderne versie van de geliefde klassieker. Voor de liefhebbers van de Wizard of Oz.

De trailer


The Lowe Files

In première: 2 augustus 2017 (A&E)
The Lowe Files volgt acteur Rob Lowe en zijn twee zonen, Matthew en John Owen. Samen reizen zij het land door om onderzoek te doen naar beruchte onopgeloste mysteries. Sinds Rob’s jeugd was hij hier al door gefascineerd en deze fascinatie heeft hij overgebracht op zijn zoons. Een roadtrip met je zoons is toch altijd leuk?

De trailer:


Manhunt: Unabomber banner meneer vevie
In première: 1 augustus 2017 (Discovery)
De serie volgt Jim Fitzgerald, de FBI-agent die Ted Kaczynski, de ‘Unabomber’, wist op te sporen. Somebody had to stop the bastard!

De trailer:
https://youtu.be/Y0nF527Fpdc


Marlon banner nieuwe series 2017 Meneer vevie
In première: 16 augustus 2017 (NBC)
Een liefdevolle, maar onvolwassen, vader moet met zijn ex-vrouw (die wel alles op een rijtje heeft) de voogdij delen over hun twee kinderen. Ondanks zijn soms ongepaste vaderlijke advies, ‘larger than life’ personality en onvoorspelbare beroemdheid op het internet, komt zijn familie toch altijd op de eerste plaats. Omdat elke man, ongeacht leeftijd, nog altijd een klein beetje kind blijft.

De trailer:


Mr. Mercedes banner Meneer Vevie
In première: 9 augustus (Audience Network)
Een krankzinnige seriemoordenaar teistert een gepensioneerde rechercheur met een reeks lugubere brieven en emails. De rechercheur is genoodzaakt een mogelijk strafbare kruistocht te beginnen om de moordenaar voor het gerecht te brengen. Wordt dit eindelijk weer een goede Stephen King serie?

De trailer:


Quacks

In première: 15 augustus 2017 (BBC)
Een medische comedy dat zich afspeelt in het Victoriaanse Londen. De serie gaat over vier pioniers, tevens vrienden en rivalen. Ook in het Victoriaanse Londen viel dus wat te lachen.

Link


The Sinner meneer vevie banner
In première: 2 augustus 2017 (USA Network)
Een jonge moeder pleegt schijnbaar uit het niets een gruwelijk misdrijf. Wat is er aan de hand en wat zijn haar motieven? De serie begint goed, nu nog hopen dat het einde ook in orde is…

Mijn recensie van The Sinner.

De trailer:


Strike banner Meneer Vevie

Strike

In première: 27 augustus 2017 (BBC)
Cormoran Strike is een veteraan die nu werkzaam is als privé-detective. Zijn unieke inzichten en achtergrond zijn cruciaal in het oplossen van drie complexe zaken. Beroepsmatig briljant, privé een puinhoop? Vernieuwend…

Link


There’s… Johnny

In première: 24 augustus 2017 (Seeso)
Het coming-of-age verhaal van Andy, een 19-jarige tiener uit Nebraska die uit het niets een baan krijgt bij The Tonight Show en Joy, een Talent Coordinator. Beiden proberen zij hun weg te vinden en zichzelf te bewijzen in een roerig culturele en politiek tijdperk. Wellicht toch maar een kijkje nemen.

De trailer:
https://youtu.be/CAmzM0b-ygA


The Tick banner Meneer Vevie
In première: 25 augustus 2017 (Amazon)
In een wereld waar superhelden al decennia lang rondlopen, komt een doodnormale accountant erachter dat de stad wordt geregeerd door een schurk. Hij heeft zich het doel gesteld om deze samenzwering aan het licht te brengen. Dat brengt hem in het vaarwater van een vreemde blauwe superheld. We hebben een groene superheld, dus waarom geen blauwe?

De trailer:


Trust Me banner meneer kevie
In première: 8 augustus 2017 (BBC)
Een vierdelige dramaserie gesitueerd in Edinburgh. De serie gaat over Cath, een hardwerkende verpleegster. Cath is echter een klokkenluider. Zij heeft daardoor haar baan verloren. Dat zorgt er voor dat zij drastische maatregelen neemt om te kunnen zorgen voor haar dochter. Uit wanhoop neemt Cath de identiteit aan van haar beste vriendin en begint overnieuw als dokter in Edinburgh. Cath gaat steeds dieper op in haar nieuwe realiteit en heeft opeens alles wat zij wilt: een baan, een man en het verwezenlijken van haar droom. Tot haar oude leven de kop op dreigt te steken. Cath dient nu alles te doen om haar ‘nieuwe’ leven te beschermen en waarborgen. De avonturen van Cath ga ik zeker volgen. You go, girl!

De trailer:


What Would Diplo Do

In première: 3 augustus 2017 (Viceland)
What Would Diplo Do is gebaseerd op de A Day in the Life concertregistratie van Diplo. Diplo wordt gespeeld door James van der Beek (Dawson’s Creek). Uhm, dit weet ik nog zo niet.

De trailer:


Nieuwe Series augustus 2017

Geef een reactie