Nieuwe series april 2018: een overzicht

Nieuwe Series april 2018

I’m back like I never left! Nee, niet helemaal. Hoe dan ook: hier is weer een maandlijst! Kijk, als je het druk hebt en veel dingen veranderen, kom je minder toe aan bloggen. Dat is jammer, maar that’s just the way it is. Hier is in ieder geval de lijst voor de maand april ————> Nieuwe Series april 2018.

Meer series die dit jaar in première gaan:
nieuwe series van 2018.


The Alienist banner
In première: 19 april 2018 (Netfix) – (oorspronkelijk in première op 22 januari 2018 op TNT)
Theodore Roosevelt, hoofdcommissaris van de New Yorkse politie in 1896, schakelt psycholoog Laszlo Kreizler in om een moordenaar van jonge prostitueés te vangen.

IMDb
Netflix
Trailer


The Boss Baby: Back in Business

In première: 6 april 2018 (Netflix)
Kleine Baas neemt zijn grote broer Tim mee naar kantoor om hem de kneepjes van het bedrijfsleven te leren in deze animatieserie die is gebaseerd op de populaire film.

IMDb
Netflix
Trailer


The City & The City

In première: 6 april 2018 (BBC Two)
Een rechercheur onderzoekt de moord op een student. De gebeurtenissen vinden plaats in dezelfde realiteit, maar worden anders waargenomen.

IMDb
Trailer


The Chalet (Le Chalet)

In première: 17 april 2018 (Netflix) – (oorspronkelijk in première op 26 maart 2018 op France 2)
In een afgelegen chalet in de Franse Alpen loopt een groep vrienden in een dodelijke val, wanneer een donker geheim uit het verleden weer opspeelt.

IMDb
Netflix
Trailer


The Crossing banner
In première: 2 april 2018 (ABC)
Vluchtelingen uit een door oorlog geteisterd land vragen asiel aan in een Amerikaanse stad. Het land waar zij vandaan komen is echter Amerika en de oorlog waar het om draait speelt zich 250 jaar in de toekomst af. De lokale sheriff, een federaal agent en een moeder die op zoek is naar haar vermiste dochter, vormen de spil van het verhaal. Daarnaast is er ook een samenzwering in het spel. Klinkt niet verkeerd, maar werken dit soort series nog op een netwerkzender?

IMDb
Trailer


deep state banner
In première: 12 april 2018 (Fox)
Een gepensioneerde MI6-agent dient een laatste opdracht uit te voeren om zijn leven terug te krijgen. Gaandeweg ontdekt hij dat deze opdracht wellicht betekent dat hij hierna geen leven meer overhoudt. Met andere woorden: hier staat enorm veel op het spel.

IMDb
Trailer


Exportbaby

In première: 7 april 2018 (NPO2)
Meer dan tien jaar geleden hebben Hanna (Rifka Lodeizen) en Paul (Stefan de Walle) hun nu 14-jarige dochter Zawadi (Lexie Nkudimana) geadopteerd uit Uganda. Met zijn drieën vormen ze een liefdevol gezin, en Zawadi’s adoptie is een succes te noemen. Ze heeft een leuk leven, school, vriendinnen, en doet alles wat een gemiddelde Nederlandse puber doet. Als Hanna op een dag een documentaire ziet over ‘child trafficking’, herkent ze het weeshuis in Uganda waar zij en Paul hun dochtertje destijds opgehaald hebben. Het roept vragen op over de adoptieprocedure destijds, en Hanna komt er steeds meer achter dat ze niet alle feiten kent. Dat zelfs haar eigen man dingen voor haar verzwegen heeft.

Hanna besluit terug te gaan naar Uganda om uit te zoeken wat het ware verhaal is achter de adoptie van Zawadi. Ze komt tot schokkende ontdekkingen, die verregaande consequenties hebben voor haar huwelijk en voor haar dochter. Hanna’s moederschap wordt op de proef gesteld als nooit tevoren, want wat doe je als je moet kiezen tussen je dochter of de waarheid…

IMDb
Trailer


Killing Eve banner
In première: 8 april 2018 (BBC America)
De serie gaat over twee vrouwen; Eve is een verveelde, maar slimme beveiligingsmedewerker wiens kantoorbaan niet strookt met haar wens om een spion te zijn. Villanelle is een elegante, talentvolle moordenaar die geniet van de luxe die zij door haar werkzaamheden kan veroorloven. Killing Eve geeft een andere wending aan typische actie thrillers (met spionnen in de hoofdrol) en zet twee uiterst intelligente vrouwen lijnrecht tegenover elkaar in een epische kat-en-muisspel. Waarom is deze serie nog niet begonnen?

IMDb
Trailer


kiss me first banner
In première: 2 april 2018 (Channel 4)
De eenzame Leila raakt bevriend met Tess in de virtuele wereld van Agora. Als Tess verdwijnt, neemt Leila haar identiteit aan en raakt in een mysterie verwikkeld.

IMDb
Netflix
Trailer


The Last O.G. banner
In première: 3 april 2018 (TBS)
Een ex-gevangene probeert zich aan te passen aan het leven buiten de gevangenis

IMDb
Trailer


lost in space banner
In première: 13 april 2018 (Netflix)
De familie Robinson is lichtjaren van hun bestemming verwijderd en moet samen zien te overleven. Een nieuwe dramaserie gebaseerd op de sci-fi-topper uit de jaren zestig. De reboots/remakes gaan gewoon rustig verder.

Wikipedia
Netflix
Trailer


The New Legends of Monkey banner
In première: 27 april 2018 (Netflix) – (oorspronkelijk in première op 28 januari 2018 op ABC AU)
De serie volgt een tienermeisje en drie Goden op een gevaarlijke missie. Samen proberen zij een halt toe te roepen aan demonische krachten die de wereld plagen.

IMDb
Netflix
Trailer


Ordeal By Innocence banner
In première: 1 april 2018 (BBC 1)
Kerst 1954. De rijke filantroop Rachel Argyl word vermoord. Haar adoptieve zoon Jack Argyll word gearresteerd voor de moord. Hij ontkent echter de moord gepleegd te hebben.

IMDb
Trailer


Sick of It

In première: 10 april 2018 (Sky 1)
De serie volgt Karl, een man van middelbare leeftijd die onlangs aan de kant is gezet door zijn vriendin. Hij worstelt zich door het leven terwijl hij vat probeert te krijgen op de wereld om zich heen.

IMDb
Trailer


Spy Kids: Mission Critical

In première: 20 april 2018 (Netflix)
En als het de volwassen spionnen niet lukt? Dan is het aan de junioren Juni en Carmen Cortez om S.W.A.M.P. te verslaan in deze geanimeerde versie van de films. Voor de jonge kijkers en tieners onder ons.

IMDb
Netflix
Trailer


troy banner
In première: 6 april 2018 (Netflix) – (oorspronkelijk in première op 17 februari 2018 (BBC One)
Op zoek naar de vrouw die Aphrodite hem heeft beloofd, ontdekt Paris zijn ware identiteit en valt hij voor Helena van Sparta, wat het begin is van de Trojaanse oorlog.

IMDb
Netflix
Trailer


zuidas banner
In première: 1 april 2018 (NPO3)
De serie volgt het leven van de recent afgestuurde rechtenstudent Sabia (Jouman Fattal). Sabia heeft een aanstelling gekregen op het prestigieuze advocatenkantoor Van de Sande Grinten Meijer. Het advocatenkantoor wordt geleid door Christine Meijer (Annet Malherbe) en Rudolf van de Sande Grinten (Mark Rietman). De partners proberen de kwaliteit en de zichtbaarheid van het kantoor koste wat kost hoog te houden in een machtsbeluste en statusgevoelige wereld. Sabia wordt ook geconfronteerd met de snelle en harde wereld van de advocatuur aan de Zuidas. Ze kan haar ervaringen delen met eveneens beginnend advocaat Quinten (Bram Suijker). De overige medewerkers bij het kantoor worden gespeeld door acteurs Guy Clemens, Robert de Hoog en Noortje Herlaar.

IMDb
Trailer


 

Geef een reactie