Nieuwe Series 2018: deze series moet je zien in 2018!

Nieuwe Series 2018


the rain banner
In première: 2018 (Netflix)
Als een agressief virus bijna de hele bevolking heeft uitgeroeid, gaan een broer en zus op een gevaarlijke zoektocht naar veiligheid in deze Scandinavische thrillerserie. Wordt dit weer een interessante serie van onze noorderburen?

IMDb
Netflix
Trailer


Raising Dion

In première: 2018 (Netflix)
Een alleenstaande moeder moet de superkrachten van haar zoon verbergen om hem te beschermen tegen uitbuiting, terwijl ze hun afkomst en de dood van haar man onderzoekt. Weer een serie over iemand met krachten, maar hier kijk ik dan wel weer naar uit.

IMDb
Netflix
Trailer


Ratched

In première: 2018 (Netflix)
Prequel-serie (voorganger) van One Flew Over the Cuckoo’s Nest. Het verhaal begint in 1947 en kijkt naar de jongere jaren van de duivelse verpleegkundige, mevrouw Ratched. Met de altijd fantastische Sarah Paulson.

IMDb
Trailer


The Resident banner
In première: 21 januari 2018 (Fox)
Een idealistische jonge arts begint zijn eerste dag op werk onder begeleiding van een strenge, briljante arts. Deze arts licht steeds een tipje van de sluier over de goede en slechte dingen die aan bod komen in de moderne geneeskunde. De medische series zullen nooit van het toneel verdwijnen.

IMDb
Trailer


requiem banner
In première: 2 februari 2018 (BBC)
Een jonge vrouw onderzoekt de verdwijning van een meisje uit een kleine stad in Wales. Zo ontdekt zij niet alleen meer over deze zaak, maar ook over haarzelf. Ook deze BBC-productie gaat Meneer zien in 2018.

IMDb
Trailer


Reverie banner
In première: 6 maart 2018 (NBC)
Thriller over Mara Kint, een voormalig gijzelingsonderhandelaar en kenner/expert van menselijk gedrag. Na een persoonlijk trauma is zij nu werkzaam als professor. Ze wordt belast met de taak om normale mensen te redden die verslaafd zijn geraakt aan een geadvanceerd virtual reality-programma. In dat programma zijn mensen in staat om hun dromen te verwezenlijken. Mara merkt dat het redden van anderen haar ook in de mogelijkheid stelt om zichzelf uit het slop te trekken. Heeft deze serie kans van slagen op NBC?

IMDb
Trailer


Rise banner
In première: 13 maart 2018 (NBC)
Een drama-afdeling van een middelbare school komt tot leven door een gepassioneerde docent en familieman. Zijn toewijding aan het programma blaast nieuw leven in de stad. Een serie in de trant van This Is Us en van de producenten van Friday Night Lights en Parenthood? Dit kan best eens een hit worden.

IMDb
Trailer


Robozuna

In première: 2018 (Netflix)
Een jongen en zijn zelfgemaakte robot proberen hun onderdrukte volk te bevrijden van een kwaadaardig rijk en de robotcenturions in deze spannende animatieserie. Netflix heeft veel animatieseries op de planning staan.

IMDb
Netflix
Trailer


Romper Stomper banner
In première: 1 januari 2018 (Stan)
Romper Stomper is een vervolg op de gelijknamige film uit 1992. De serie speelt zich 25 jaar na de gebeurtenissen in de film af. Deze zesdelige serie volgt een nieuwe generatie extreemrechtse activisten en hun anti-fascistische tegenhangers. De extreemrechtse groep wordt aangestuurd door Blake Farrand, beter bekend als Patriot Blue. Ik heb de gelijknamige film niet gezien. Het klinkt in ieder geval interessant.

IMDb
Trailer


Roseanne

In première: 2018 (ABC)
Een revival van de populaire sitcom RoseanneWie dacht dat we geen revivals zouden zien in 2018, heeft het mis.

IMDb
Trailer


Rotten banner
In première: 5 januari 2018 (Netflix)
Deze documentaireserie duikt diep in het hart van de levensmiddelensector en onthult onsmakelijke feiten en geheime krachten die bepalen wat wij uiteindelijk eten. Waar we waarschijnlijk allemaal onze ogen voor proberen te sluiten…

IMDb
Trailer:


Sacred Games

In première: 2018 (Netflix)
Deze op het boek gebaseerde epische serie speelt zich af in de chaotische stad Mumbai en werpt een blik op de corrupte onderwereld van India’s economische ontwikkeling. Corruptie? I’m in!

IMDb
Netflix
Trailer


Safe

In première: 2018 (Netflix)
In deze dramaserie met Michael C. Hall begint een weduwnaar na de verdwijning van zijn dochter de duistere geheimen van zijn naasten te ontrafelen. Michael C. Hall is terug in een reguliere rol op televisie.

IMDb
Netflix
Trailer


Samantha banner
In première: 2018 (Netflix)
Samantha, een kindsterretje in de jaren 80, blijft vasthouden aan een restje beroemdheid met hilarische, onbezonnen plannen om weer in de spotlights te komen. Niet iedereen kan omgaan met faam.

Netflix
Trailer


Save Me

In première: 2018 (Sky Atlantic)
Dramaserie over een unieke en onwaarschijnlijke held die wordt beschuldigd van een verschrikkelijk misdrijf/vergrijp. Uit de koker van Lennie James oftewel Morgan uit The Walking Dead.

IMDb
Trailer


The Serpent

In première: 2018 (BBC One)
Dramaserie van Richard Warlow (Ripper Street). De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een ‘ongrijpbaar’ geachte crimineel, die wordt opgepakt en uiteindelijk berecht. Uiteindelijk weten ze je altijd te vinden. Altijd…

IMDb
Trailer


Seven Seconds banner
In première: 23 februari 2018 (Netflix)
De spanningen lopen hoog op tussen Afro-Amerikaanse burgers en blanke agenten in Jersey City wanneer een Afro-Amerikaanse tiener kritiek verwond wordt door een agent. Raciale spanningen kunnen altijd een heet avondje voor de televisie opleveren.

IMDb
Netflix
Trailer


Siren banner
In première: 29 maart 2018 (Freeform)
De kuststad Bristol Cove staat bekend om de legendes over zeemeerminnen. De stad raakt van slag wanneer een mysterieus meisje opduikt en de kleine stad begint te teisteren. Marine biologen Ben en Maddie moeten vervolgens samenwerken om te onderzoeken wat er is precies aan de hand is. Ik weet niet wat ik hier van moet denken.

IMDb
Trailer


Snowpiercer

In première: 2018 (TNT)
De serie is gebaseerd op het boek Le Transperceneige en richt zich op de laatste overlevenden op aarde. Zij zijn woonachtig in ‘The Snowpiercer’, een trein die de wereld rondreist en is verdeeld in twee rivaliserende klassen. De gelijknamige film is de moeite waard. Laten we hetzelfde hopen voor de serie.

IMDb
Trailer


Somebody Feed Phil banner
In première: 12 januari 2018 (Netflix)
Phil Rosenthal, de maker van Everybody Loves Raymond, reist de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen. Voor de culinaire liefhebbers.

IMDb
Trailer


Souviens Toi banner
In première: 10 januari 2018 (M6)
De serie begint met een moord op een echtpaar en hun baby. Alleen hun 7-jarige dochter Madeleine overleeft het voorval. Het blijkt een moeilijke zaak te worden, want de politie vindt geen sporen van inbraak of goede aanwijzingen. De enige getuige is Madeleine en zij lijdt aan geheugenverlies. De hulp wordt ingeroepen van een politieagent en een psychiater. Zij ontdekken vervolgens verbijsterende dingen. Het gaat in ieder geval om de verdwijning van een kind.

TVDB
Trailer


The Split

In première: 2018 (SundanceTV & BBC)
De serie exploreert het huwelijk en de nasleep van een scheiding door de ogen van de Defoes, een familie bestaande uit vrouwelijke juristen die scheidingsrecht als hun expertise hebben. Als het van de BBC is, dan verschijnt het vaak wel op mijn kijklijst.

IMDb
Trailer


Splitting Up Together banner
In première: 27 maart 2018 (ABC)
Het verhaal van een stel wiens huwelijk nieuw leven wordt ingeblazen na hun scheiding. Dat is wel een hele drastische wending.

IMDb
Trailer


The Spy

In première: 2018 (Netflix)
Deze dramaserie vertelt het schokkende, waargebeurde verhaal van de Israëlische meesterspion Eli Cohen, die in de jaren 60 in de Syrische overheid infiltreerde. Een meesterspion? Dat wil ik nog weleens zien!

IMDb
Netflix
Trailer


Spy Kids: Mission Critical

In première: 31 januari 2018 (Netflix)
En als het de volwassen spionnen niet lukt? Dan is het aan de junioren Juni en Carmen Cortez om S.W.A.M.P. te verslaan in deze geanimeerde versie van de films. Voor de jonge kijkers en tieners onder ons.

IMDb
Trailer


squinters banner
In première: 7 februari 2018 (ABC (AU))
Zesdelige comedyserie die naar kijkt naar vijf forenzen in het verkeer tijdens spitsuur in de ochtend en op hun weg terug. Zo krijgen wij mee hoe hun hectische dag is verlopen. Dat moet een wild ritje worden.

IMDb
Trailer


Step Up High Water
In première: 31 januari 2018 (YouTube Red)
Welkom in Atlanta. Hier is High Water gevestigd, de meest concurrerende school voor de kunsten in de stad. Wanneer de tweeling Tal en Janelle van Ohio naar Atlanta verhuizen, komen ze terecht in een wereld waar elke beweging een test is. Dat houdt voor hen in dat ze spoedig zullen ontdekken hoe diep ze bereid zijn om te gaan om hun moment in de spotlights te pakken. Een must voor de fans van de Step Up-films.

IMDb
Trailer


Succession

In première: juni 2018 (HBO)
De Roys zijn een globale mediafamilie die niet alleen rijk en machtig zijn, maar ook machtig disfunctioneel. De drama exploreert familie loyaliteit, internationale handel en de implicaties van macht in de 21ste eeuw. De HBO-versie van Dynasty?

IMDb
Trailer


Survival of the Fittest

In première: 2 februari 2018 (ITV)
Een team bestaande uit vrouwen en een team bestaande uit mannen neemt het tegen elkaar op om te bepalen welk geslacht de bovenhand heeft. Door middel van romantische dates wordt hun loyaliteit op de proef gesteld. Zullen de vrouwen elkaar laten stikken voor mannen? Zullen de mannen hun maten in de steek laten voor dates? Of zal de verleiding het winnen waardoor zij in bed eindigen met de vijand? Kortom, een datingshow.

TVDB
Trailer


Teyana & Iman

In première: 19 februari 2018 (VH1)
Realityserie over Teyana Taylor, zangeres, actrice en danseres, en Iman Shumpert, basketballer bij de Cleveland Cavaliers. Niet voor mij, maar misschien wel wat voor jou.

TVDB
Trailer


This Close

In première: 14 februari 2018 (Sundance)
Exploratie van de voortdurende vriendschap van twee slechthorenden (doven): een pas verloofde vrouw en een man die zijn leven weer oppakt na de breuk met zijn verloofde.

IMDb
Trailer


The Three

In première: 2018 (BBC One)
Vier vliegtuigen storten op dezelfde dag neer op vier verschillende locaties. Drie kinderen weten op miraculeuze wijze te overleven. Gebaseerd op de boeken van Sarah Lotz. Dit klink wel juicy. Wel sappig!

IMDb
Trailer


Tidelands

In premiere: 2018 (Netflix)
Wanneer een ex-gedetineerde terugkeert naar haar vissersdorp, komt ze via een lijk achter de geheimen van het dorp en de inwoners, die half sirene/half mens zijn. Geheimen zijn vaak nergens goed voor.

IMDb
Netflix
Trailer


Titans

In première: 2018
Een groep jonge superhelden, onder leiding van Nightwing, komt samen om het kwaad een halt toe te roepen. Nightwing ken je misschien beter als Dick Grayson, oftewel Robin.

IMDb
Trailer


The Terror banner Meneer Vevie
In première: 26 maart 2018 (AMC)
The Terror is een dramaserie gebaseerd het gelijknamige boek van Dan Simmons. In 1847 trekt de crew van een Koninklijke Marine erop uit om de gevaarlijke Northwest Passage te vinden. Inplaats daarvan vinden zij een monsterlijk roofdier. Kijk, daarom moet je dit soort wilde avonturen niet ondernemen. Het kan je dood betekenen.

IMDb
Trailer


Too Old To Die Young

In première: 2018 (Amazon)
De serie exploreert de criminele onderwereld van Los Angeles. De serie kijkt naar personages die zich van moordenaars ontwikkelen tot samoerais. Van Nicolas Winding Refn, de regisseur van Drive.

IMDb
Trailer


the trade banner
In première: 2 februari 2018 (Showtime)
Van Columbus (Ohio) tot Guerrero (Mexico) en alle steden daartussen: de opium-epidemie heeft zijn sporen achtergelaten. Maar hoe zit het met de levens achter de kopstukken en statistieken. The Trade werpt een blik op de crisis door de ogen van de betrokken: de makers, verslaafden, kartelbazen en de ordehandhavers. Dit soort documentaireseries zijn altijd interessant.

IMDb
Trailer


Trauma banner
In première: 12 februari 2018 (ITV)
De zoon van Dan wordt neergestoken en vervoerd naar een trauma-centrum. Jon leidt het trauma-centrum. Helaas overlijdt de zoon van Dan. Vervolgens begint Dan te geloven dat Jon verantwoordelijk is voor de dood van zijn zoon. Dit lijkt een bikkelharde confrontatie te worden.

IMDb
Trailer


Treehouse Detectives

In première: 2018 (Netflix)
Wat is er gebeurd met de sneeuwman? En waar zijn alle rupsen naartoe? Broer en zus beer zijn een team detectives dat alle mysteries in hun buurt oplost. Voor de jonge kijkers.

IMDb
Netflix
Trailer


Trolls: The Beat Goes On banner
In première: 19 januari 2018 (Netflix)
In deze kleurrijke animatieserie, die de draad weer oppakt waar de film eindigde, wennen Poppy en alle vrolijke trollen aan het leven met hun buren, de Bergens. Ook deze is voor de jonge kijkers.

IMDb
Trailer


The Truth About the Harry Quebert Affair

In première: 7 april 2018 (EPIX)
Een schrijver raakt betrokken bij een moordonderzoek waarin zijn mentor, een veelgeprezen Amerikaanse auteur, de hoofdverdachte is. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Joel Dicker. En dan is je mentor opeens verdachte numero uno…

IMDb
Trailer


trust banner
In première: 25 maart 2018 (FX)
John Paul Getty III wordt in 1973 in Rome ontvoerd door de maffia. De ontvoerders eisen veel geld van zijn vermogende familie. Vreemd genoeg lijkt het alsof zijn familie geen interesse heeft om Getty terug te krijgen. Getty gaat zodoende door een hel. De enige die moeite lijkt te doen is zijn moeder en de ontvoerders, die ten einde raad zijn. Ik hoop dat dit vuurwerk wordt.

IMDb
Trailer


Umbrella Academy

In première: 2018 (Netflix)
Een ontspoorde familie van superhelden komt samen om de mysterieuze dood van hun vader, de dreiging van de apocalyps en nog veel meer op te lossen. Met Ellen Page in een van de hoofdrollen.

IMDb
Netflix
Trailer


Uncensored

In première: 18 februari 2018 (TV One)
Documentaireserie die een intiem kijkje neemt in het leven van bepaalde sterren. Voor wie geïnteresseerd genoeg is om een kijkje te nemen, natuurlijk…

IMDb
Trailer


Ugly Delicious

In première: 23 februari 2018 (Netflix)
David Chang en andere chef-koks, activisten en kunstenaars reizen de wereld rond. Met behulp van voedsel doorbreken ze culturele barrières en vinden gedeelde ervaringen. Hier zullen de kookliefhebbers niet vies van zijn.

IMDb
Netflix
Trailer


Unsolved banner
In première: 27 februari 2017 (USA Network)
Gescripte true crime serie gebaseerd op het onderzoek naar de moorden op Tupac ‘2 Pac’ Shakur en Christopher ‘The Notorious B.I.G.’ Wallace. Als hip-hop liefhebber is dit voor mij verplichte kost.

IMDb
Trailer


Vanity Fair

In première: 2018 (ITV)
De serie gaat over Becky Sharp. Zij probeert te ontsnappen aan de armoede die haar land plaagt. Dit verhaal vol misdaad, liefde, geluk, verraad en dans brengt haar uiteindelijk tot aan het hof van koning George IV. Voor de kostuumliefhebbers wordt dit een must.

IMDb
Trailer


Waco banner
In première: 24 januari 2018 (Paramount Network)
Het aangrijpende waargebeurde verhaal over de clash tussen de FBI, de ATF en de Brand Davidians. Dat was een spirituele sekte uit Waco, Texas, aangestuurd door David Koresh. Het voorgeval zou uiteindelijk uitmonden in een dodelijke schietpartij en brand. Deze mag je ook heel snel op je kijklijst plaatsen! Michael Shannon, Shae Whigham, Taylor Kitsch en Melissa Benoist: dit is een must.

IMDb
Trailer


Wanderlust

In première: 2018 (Netflix)
Een therapeute probeert de passie in haar relatie met haar man te behouden als ze na een fietsongeluk hun relatie onder de loep leggen. Toni Collette speelt de hoofdrol. Altijd gecharmeerd geweest van Toni Collette.

IMDb
Netflix
Trailer


Watership Down

In première: 2018 (Netflix)
Een groep konijnen onderneemt een gevaarlijke reis om een nieuw huis te vinden in deze verfilming van de populaire roman. Een geanimeerde miniserie van Netflix en BBC One. Het origineel heeft menig kind vroeger trauma’s gegeven. Toch ben ik erg benieuwd naar deze nieuwe versie.

IMDb
Netflix
Trailer


Wags Atlanta banner
In première: 3 januari 2018 (E!)
Deze realityserie gaat in op de professionele en privelevens van verschillende WAGS (vrouwen en vriendinnen van bekende sporters) en is gesitueerd in Atlanta. Niet voor mij, maar misschien wel wat voor jou?

TVDB
Trailer


Wayward Sisters

In première: 18 januari 2018 (The CW)
Wayward Sisters gaat over Sheriff Jody Mills en een groep getroebleerde jonge vrouwen. Deze vrouwen werden allemaal weeskinderen door bovennatuurlijke gebeurtenissen. Onder de begeleiding en bescherming van Mills, groeien deze vrouwen uit tot een eenheid dat het kwaad bestrijdt. De serie gaat dan ook over een zustergenootschap van vrouwen. De spinoff van Supernatural.

IMDb
Trailer


Winter Break: Hunter Mountain

In première: 27 februari 2018 (MTV)
Realityserie van de makers van Jersey Shore. De serie volgt een groep twintigers tijdens hun verblijf in een skiresort. Je weet dus wat je kunt verwachten.

IMDb
Trailer


Yellowstone

In première: 20 juni 2018 (Paramount Network)
Een familie ranchers neemt het op tegen rivaliserende partijenen die het voorzien hebben op hun grondgebied. Met Kevin Costner in de hoofdrol. 

IMDb
Trailer


zomer in zeeland banner
In première: 8 januari 2018 (SBS6)
Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaal niet te wachten op deze plotselinge verandering.

De enige die het besluit van Sjors nog enigszins begrijpt is zijn eindredacteur en goede vriendin Juul. Met haar bespreekt hij het vreemde reilen en zeilen in Lekzand, waar hij markante types leert kennen. Wanneer Sjors zijn ongezouten mening geeft over het dorp in een column in een landelijk dagblad, komt hij meteen in het middelpunt van de belangstelling te staan van de dorpsgenoten. Met hoofdrollen voor Pip Pellens, Tonko Bossen en Jennifer Hoffman.

SBS6
Trailer


Nieuwe Series 2018

2 Comments

  1. Toetje1977 december 21, 2017

Geef een reactie