Nieuwe Series 2018: deze series moet je zien in 2018!

Nieuwe Series 2018


Jack Ryan banner
In première: 2018 (Amaz0n)
Jack Ryan is een CIA-analist. Het verhaal begint wanneer hij stuit op verdachte transacties. Dat dwingt hem zijn bureau te verlaten en zijn handen vuil te maken. Binnen no time raakt hij vervolgens verstrikt in een gevaarlijk kat-en-muisspel, waar Europa én het Midden-Oosten bij zijn betrokken. Kan John de terroristische dreigingen de kop in drukken en de Verenigde Staten én haar bondgenoten beschermen? John Krasinki heeft de hoofdrol te pakken, dus ik ga toch even kijken. 

IMDb
Trailer


Killing Eve banner
In première: 8 april 2018 (BBC)
De serie gaat over twee vrouwen; Eve is een verveelde, maar slimme beveiligingsmedewerker wiens kantoorbaan niet strookt met haar wens om een spion te zijn. Villanelle is een elegante, talentvolle moordenaar die geniet van de luxe die zij door haar werkzaamheden kan veroorloven. Killing Eve geeft een andere wending aan typische actie thrillers (met spionnen in de hoofdrol) en zet twee uiterst intelligente vrouwen lijnrecht tegenover elkaar in een epische kat-en-muisspel. Waarom is deze serie nog niet begonnen?

IMDb
Trailer


Kiri banner
In première: 10 januari 2018 (Channel 4)
Vierdelige dramaserie over een donker meisje die, net voordat ze op het punt staat geadopteerd te worden door een blank pleeggezin, wordt ontvoerd. Dat is het begin van een web vol leugens, schuld en blaam.

IMDb
Trailer


Kiss Me First

In première: 2018 (E4/Netflix)
De eenzame Leila raakt bevriend met Tess in de virtuele wereld van Agora. Als Tess verdwijnt, neemt Leila haar identiteit aan en zij raakt vervolgens in een mysterie verwikkeld. Dit klinkt ook goed, hoor.

IMDb
Netflix
Trailer


Krypton banner
In première: 21 maart 2018 (Syfy)
Het verhaal van de grootvader van Superman, die vecht voor gerechtigheid op hun planeet. Ik twijfel hierover. Hoe gaat dit er visueel uitzien en weten ze dat vast te houden?

IMDb
Trailer


LA to Vegas banner
In première: 2 januari 2018 (Fox)
Een werkplaats-comedy over een groep underdogs die hun plek proberen te vinden. Het speelt zich af op de vrijdagnacht-vlucht van Los Angeles naar Las Vegas en de vlucht terug op zondag. Dit lijkt best op een beperkt uitgangspunt. Ben benieuwd of dit wat wordt…

IMDb
Trailer


llama llama banner
In première: 2018 (Netflix)
Samen met zijn familie en vrienden beleeft Llama hartverwarmende avonturen in een veilig en gemoedelijk dorpje. Een animatieserie gebaseerd op de bekroonde boeken. Jennifer Garner spreekt een van de stemmen in.

Netflix
Trailer


The Launch

In première: 10 januari 2018 (CTV)
Muzikale competitieserie uit Canada. Muzikanten krijgen begeleiding van Boy George, Alessia Cara, One Republic’s Ryan Tedder, Sugarland’s Jennifer Nettles en Fergie. Een muziekprogramma voor de liefhebbers.

IMDb
Trailer:


Let's Get Physical banner
In première: 24 januari 2018 (Pop)
De serie gaat over een lapzwans die al aarzelend zich begeeft in de fitness-wereld na de dood van zijn vader, een grootheid in aerobics. Zou best eens wat kunnen worden.

IMDb
Trailer


Lewis and Clark

In première: 2018 (HBO)
Lewis and Clark gaat over de eerste Amerikaanse expeditie om het westen van Noord-Amerika te ontdekken. Men begon in St. Louis in mei (1804). De lange en gevaarlijke reis eindigde in september in 1806. Als het van HBO is, is het meestal wel de moeite waard.

IMDb
Trailer


Life Sentence banner
In première: 7 maart 2018 (The CW)
Wanneer Stella erachter komt dat haar terminale kanker genezen is, dient ze te dealen met de keuzes die ze maakte in de veronderstelling dat ze zou overlijden. Met Lucy Hale van Pretty Little Liars. Deze serie zal ook op Netflix te zien zijn door de deal met The CW.

IMDb
Trailer


Little Dog

In première: 1 maart 2018 (CBC)
De serie gaat over Tommy ‘Little Dog’ Ross en zijn queeste naar eerherstel. Hij staakte de strijd tijdens een gevecht en zag een veelbelovende carrière ten einde komen. Sindsdien leeft hij met de gevolgen van deze beslissing. Nu krijgt Tommy een kans op eerherstel en zijn familie weet niet wat zij daarvan moeten denken. Natuurlijk, het was mooi om in de spotlights te staan. Maar de schande van Ricky’s beslissing heeft ook hen achtervolgd. Wanneer hij weer de ring instapt, levert dat glorie of schaamte op? Tommy’s moeder Sylvia zal wederom Tommy’s aartsvijand blijken in zijn niet zo heroïsche terugkeer naar de bokswereld. Dit kan best een leuke serie worden.

IMDb
Trailer


Living Biblically banner
In première: 26 februari 2018 (CBS)
Een adaptatie van een boek van A.J. Jacobs. In Living Biblically probeert een man de regels uit de Bijbel zo nauwkeurig mogelijk na te leven. Daar zal hij het misschien nog moeilijk mee krijgen.

IMDb
Trailer


Lodge 49

In première: 2018 (AMC)
Lodge 49 is een moderne fabel gesitueerd in Long Beach. Het gaat over Dud, een charmante oud-surfer die je zou kunnen zien als een stakker. Hij sluit zich aan bij een sociëteit om de simpele en gelukkige levensstijl van voor dat zijn vader overleed terug te krijgen. Door de Lodge en zijn band met andere leden, krijgt zijn leven een diepere betekenis en leert hij zijn grootste angsten te overwinnen. Klinkt best tof.

IMDb
Trailer


LOIS

In première: 2018 (AVROTROS/NPO1)
De succesvolle thrillerreeks over rechercheur Lois Elzinga van auteur Simone van der Vlugt vormt de basis voor de nieuwe dramaserie LOIS. De succesvolle boeken Aan niemand vertellen (2012), Morgen ben ik weer thuis (2013) en Vraag niet waarom(2014), uitgegeven door Ambo Anthos, vormen de basis van deze serie. De opnames staan gepland voor februari 2018 en spelen zich voornamelijk af in Alkmaar, de thuisbasis van hoofdpersonage Lois. Ik ga toch even kijken naar wat Lois uitspookt.

AVROTROS
Trailer


The Looming Tower
In première: 18 februari 2018 (Hulu)
The Looming Tower kijkt terug op de groeiende dreiging van Osama Bin Laden en Al-Qaida en werpt een controversiële blik op hoe de rivaliteit tussen de CIA en de FBI mogelijk onbedoeld de weg vrij maakte voor de aanslagen op 11 september 2001 en de Irakoorlog. Hulu is de laatste tijd goed bezig. Ook van deze serie mogen we dus veel verwachten.

IMDb
Trailer


lost in space banner
In première: 2018 (Netflix)
De familie Robinson is lichtjaren van hun bestemming verwijderd en moet samen zien te overleven. Een nieuwe dramaserie gebaseerd op de sci-fi-topper uit de jaren zestig. De reboots/remakes gaan gewoon rustig verder.

Wikipedia
Netflix
Trailer


The Lost Song

In première: 2018 (Netflix)
In deze animeserie met Yukari Tamura en Konomi Suzuki volgen we de reis van twee heldinnen die zijn voorbestemd om de wereld te veranderen met de kracht van hun zang. Dat moeten dan wel heel goede zangeressen zijn…

IMDb
Trailer


Love Alarm

In première: 2018 (Netflix)
Een softwareontwikkelaar maakt een app die gebruikers waarschuwt als iemand in de buurt romantische gevoelens voor hen heeft. Gebaseerd op de populaire webcartoon. De eerste Zuid-Koreaanse Netflix Original.

IMDb
Netflix
Trailer


Love & Hip Hop Miami banner
In première: 1 januari 2018 (VH1)
Realityserie gesitueerd in Miami. De derde spin-off van Love & Hip Hop, na Love & Hip Hop Atlanta en Love & Hip Hop Hollywood. Met Trick Daddy, Trina, Amara La Negra, Joanna ‘Jojo’ Zarur, Christopher ‘Prince’ Michael Harty, DJ Michelle Pooch en Gunplay. Voor de liefhebber van de overige series in deze franchise.

IMDb
Trailer


Making It banner
In première: 1 februari 2018 (NBC)
In deze zesdelige competitieserie tonen 8 getalenteerde uitvinders hun vindingrijkheid in een reeks opdrachten. De serie wordt gepresenteerd door Amy Poehler en Nick Offerman. Amy Poehler en Nick Offerman… toe maar.

IMDb
Trailer


De Luizenmoeder banner
In premiere: 14 januari 2018 (AVROTROS/NPO1)
AVROTROS komt met de nieuwe serie De Luizenmoeder waarin actrice Jennifer Hoffman in de rol van Hannah kruipt. Een gescheiden moeder die te maken krijgt met die stuk voor stuk pijnlijk herkenbare situaties die iedere ouder wel herkent.

Vastberaden om haar leven na de scheiding zo snel mogelijk op de rit te krijgen, stort Hannah, de nieuwe moeder met een dochter in groep drie, zich in de wereld die zich afspeelt op en rondom het schoolplein van basisschool de Klimop. Inburgeringscursussen worden helaas niet gegeven dus met vallen en opstaan probeert Hannah zich de mores van het schoolplein eigen te maken. Ook al had ze zich voorgenomen zich op deze school niet voor het karretje te laten spannen. Vreemde leerkrachten en de allesoverheersende ‘moedermaffia’ maken het haar echter niet makkelijk. Kijken, of niet?

AVROTROS
Trailer


Maniac

In première: 2018 (Netflix)
Emma Stone en Jonah Hill schitteren in deze remake van een Noorse zwarte comedyserie over een psychiatrische patiënt die in een fantasiewereld leeft. Dat zijn geen misselijke namen, hoor!

IMDb
Netflix
Trailer


Mayans MC

In première: 2018 (FX)
De serie speelt zich af na de gebeurtenissen in Sons of Anarchy. Het gaat over Ezekiel ‘Ez’ Reyes, een nieuw lid van de Mayan MC’s (een motorclub) aan de grens van Californië en Mexico. Hopelijk herhaalt Mayans MC de fouten van Sons of Anarchy niet.

IMDb
Trailer


McMaffia banner
In première: 1 januari 2018 (BBC)
Een zoon van Russische immigranten (die niet toevallig maffialeden waren) krijgt te maken met corrupte politici, veiligheidsdiensten en witwassers. Zijn eerste stappen in de onderwereld zijn slechts een kwestie van tijd. Zelf in het Verenigd Koninkrijk voelt deze man de power van Poetin. 

IMDb
Trailer


Mosaic banner
In première: 22 januari 2018 (HBO)
De serie is gebaseerd op een app die mensen de mogelijkheid geeft om invloed te hebben op het plot. Het wordt een zesdelige miniserie gemaakt door Steven Soderbergh. Ik ga maar alvast de app downloaden. Er doen sterke acteurs mee, dus het lijkt de moeite waard te worden.

IMDb
Trailer


music city banner
In première: 1 maart 2018 (CMT)
Music City gaat over 5 personages, Kerry, Rachyl, Jessica, Jackson en Alisa, die succes, faam, romantiek en hun muzikale droom nastreven in Nashville. In dit nieuwe hoofdstuk van hun leven staan zij voor echte keuzes die daadwerkelijk consequenties hebben voor hun relaties, hun carrière en hun toekomst. Dromen dien je na te streven.

IMDb
Trailer


My Granddad Was Innocent

In première: 2018 (BBC)
Feitelijke misdaadserie die kijkt naar historische moorden waar de veroordeelden aangaven onschuldig te zijn. Het tegenovergestelde van O.J.

IMDb
Trailer


New Warriors

In première: 2018
Zes jongeren met krachten proberen samen het verschil te maken, ondanks dat hun krachten niet zo indrukwekkend zijn als die van The Avengers. Ze zullen moeten leren hun gaven te gebruiken om mensen bij te staan en zelf zien het hoofd boven water te houden. De superheldenseries weten van geen wijken.

IMDb
Trailer


Next of Kin banner
In première: 8 januari 2018 (ITV)
De serie volgt arts Mona Harcourt. Zij woont in Londen met haar man Guy, een politieke lobbyist. Wanneer een bom tot ontploffing wordt gebracht in Londen op dezelfde dag dat haar broer Karin wordt ontvoerd en vermoord in Pakistan, verandert Mona’s leven voorgoed. De situatie escaleert wanneer Mona ontdekt dat Danish (beter bekend als Danny), de zoon van haar broer, is verdwenen van zijn universiteit en gelinkt wordt aan de aanslag en de moord op zijn vader. De familie wordt beschuldigd en bevindt zich opeens in een cyclus van verraad en samenzwering. Mona wordt geconfronteerd met de ultieme dilemma: hoe ver ga jij om de veiligheid van je familie te waarborgen? Oké, ITV, dit ga ik dus kijken!

IMDb
Trailer


the oath banner
In première: 8 maart 2018 (Crackle)
De serie exploreert bendes die bestaan uit personen die gezworen hebben ons te beschermen en verdedigen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar corruptie en geheime verenigingen/organisaties. 50 Cent is de uitvoerend producent van deze dramaserie.

IMDb
Trailer


O Mecanismo banner
In première: 23 maart 2018 (Netflix)
Dramaserie die losjes gebaseerd is op de onderzoeken naar corruptie van olie- en bouwmaatschappijen die in handen zijn van private partijen en de overheid in Brazilië. Omdat corruptie er nou eenmaal bij hoort.

Trailer


our cartoon president banner
In première: 11 februari 2018 (Showtime)
Deze serie presenteert de ‘ware’ avonturen van Trump’s vertrouwelingen en het zij die het goede leven leven. De serie kijkt naar zijn familie, zijn werknemers, degenen die het land runnen en de golf-profs die met hem in aanraking komen. Het is een werkplek-comedy waar het kantoor toevallig ovaal is. Een karakterstudie op zoek naar karakter, door de ogen van een denkbeeldige documentaire crew. Deze serie zal de heer Donald dus flink op de hak nemen. Give him hell.

on my block banner
In première: 16 maart 2018 (Netflix)
Deze comedyserie volgt een uiteenlopende groep tienervrienden die worstelen met de problemen van opgroeien in de gewelddadige binnenstad van Los Angeles. Wat gaan deze kleine bengels doen? Zeker bengelen…

IMDb
Trailer


The Panama Papers

In première: 2018 (Netflix)
Dit waargebeurde verhaal toont hoe twee journalisten een internationale storm ontketenden door te onthullen hoe makkelijk rijkelui miljoenen offshore konden verstoppen. Deze Duitse Netflix Original lijkt veelbelovend.

Netflix
Trailer


Patrick Melrose

In première: 2018 (Sky Atlantic)
Adaptatie van de Patrick Melrose boeken geschreven door Edward St. Aubyn. Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes) speelt de heer Melrose.

IMDb
Trailer


The Paynes banner
In première: 16 januari 2018 (OWN)
The Paynes is een spin-off van House of Payne. De serie volgt het leven van de gepensioneerde Ella en Curtis Payne nu zij woonachtig zijn in Florida. Wie zegt dat ouderen geen fun meer hebben?

IMDb
Trailer


Pine Gap

In première: 2018 (Netflix)
Australische en Amerikaanse werknemers van een gezamenlijke inlichtingendienst in het afgelegen Alice Springs gaan om met spanningen op het werk en persoonlijke relaties. Een Australische Netflix Original.

IMDb
Netflix
Trailer


Prima Squadra: Juventus FC

In première: 2018 (Netflix)
Leer Juventus FC beter kennen in een serie over de legendarische supersterren van deze Italiaanse voetbalclub en over opkomende spelers die indruk willen maken. Altijd al meer willen weten over Juventus?

Netflix
Trailer


Purity

In première: 2018 (Showtime)
Een jonge vrouw voegt zich bij een activistengroep en begint een globale zoektocht naar haar vader. Deze dame is dus niet bang om de mauwen op te stropen.

IMDb
Trailer


2 Comments

  1. Toetje1977 december 21, 2017

Geef een reactie