Nieuwe Series 2018: deze series moet je zien in 2018!

Nieuwe Series 2018

Op zoek naar nieuwe series in 2018? Meneer Vevie heeft een heleboel snoepgoed om het jaar goed mee te beginnen! Nieuwe series 2018: tast toe, mensen van het goede leven! Dit is namelijk een lijst met nieuwe series van de grote zenders in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en elders. Het is moordend op het kleine scherm, met meer gescripte series dan ooit. We zullen echt niet aan alle series toekomen. Dat betekent dat je moet kiezen. Tijd is kostbaar. Op een gegeven moment kun je ook niet blijven verantwoorden waarom je je weer een weekend in je huis hebt opgesloten. Waarom je weer een afspraak af zegt, omdat je nog één aflevering moet zien.

Welke van deze nieuwe series ga jij volgen? Zie je er al duidelijke hits of flops tussen staan? Ik heb in ieder geval al mijn oog laten vallen op meerdere series. Deze lijst, nieuwe series 2018, zal regelmatig een update krijgen, dus ik hoor het graag als er nog wat ontbreekt. Kom daarom gerust vaker een kijkje nemen!

Om je niet teveel te laten scrollen heb ik er drie pagina’s van gemaakt: van A t/m I, J t/m Q en R t/m Z.

In het rood staan de series die Meneer veelbelovend vindt. Dus gehoorzaam Meneer en let vooral extra op die series. Tips zijn altijd welkom!

Zie hier de lijst van 2017.
Zie hier de lijst van 2016.


Nieuwe Series 2018


3 Below

In première: 2018 (Netflix)
Na een noodlanding op Arcadia proberen twee koninklijke buitenaardse tieners niet op te vallen om zo te ontsnappen aan premiejagers. Een serie van Guillermo del Toro. Ik zou ook niet willen opvallen als premiejagers de jacht op me geopend hebben.

IMDb
Netflix
Trailer


911 banner
In première: 3 januari 2018 (Fox)
Een blik op het leven van hulpverleners. De serie kijkt naar agenten, verpleegkundigen en brandweerlieden. Naar de mensen die hun eigen leven riskeren om het leven van anderen te redden. Dit zijn natuurlijk de echte helden. Met acteurs als Angela Bassett, Connie Britton en Peter Krause!

IMDb
Trailer


A.I.C.O. banner
In première: 9 maart 2018 (Netflix)
Twee jaar na een ramp die bekend staat als de Burst, ontdekt scholiere Aiko dat zij wellicht de sleutel is tot het gebeuren en besluit ze om de mensheid te redden. Nog een anime voor de liefhebber.

IMDb
Trailer


A Discovery of Witches

In première: 2018 (Sky1)
A Discovery of Witches is een modern liefdesverhaal met op de achtergrond de academische wereld van Oxford. Het gaat hier echter om een wereld waar heksen, vampieren en demonen wonen en werken naast mensen en zoveel mogelijk op de achtergrond proberen te blijven. Hopelijk wordt dit meer als Penny Dreadful en niet als The Vampire Diaries.

IMDb
Trailer


Age Before Beauty

In première: 2018 (BBC)
Age Before Beauty is een familie gerelateerde dramaserie. De serie speelt zich af in een schoonheidssalon in Manchester. Het gaat over Bel, een moeder van twee die worstelt met de eisen die het familiebedrijf stelt. De serie gaat ook in op familieruzies en de problemen in haar huwelijk. Het is niet vaak verstandig om zaken te doen met familieleden. Dat kan vaak leiden tot problemen.

IMDb
Trailer


a house through time banner
In première: 4 januari 2018 (BBC Two)
Deze serie focust zich op een woning in Liverpool en verhaalt over de sociale- en maatschappelijke veranderingen vanaf het jaar 1840 tot nu. Dit kan best interessant worden.

BBC
Trailer


Alex, Inc banner
In première: 2018 (ABC)
Een getrouwde dertiger, met twee kinderen, besluit ontslag te nemen en poogt een eigen bedrijf te starten. Moet je dat wel doen met een vrouw en twee kids? Of is het ‘wie niet waagt, wie niet wint?’

IMDb
Trailer


The Alienist banner
In première: 22 januari 2018 (TNT)
Misdaadverslaggever John Moore ontmoet psycholoog Dr. Laszlo Kreizler. Samen starten zij in de 19e eeuw een onderzoek naar een seriemoordenaar in New York. Als dit geen serie wordt om je vingers bij af te likken, dan weet ik het ook niet meer.

IMDb
Trailer


Alone Together banner
In première: 10 januari 2018 (Freeform)
Twee buitenbeentjes van verschillende achtergronden proberen te assimileren in de ijdele en door status geobsedeerde cultuur van Los Angeles. Gaandeweg vinden zij verlossing in hun puur platonische relatie. Een serie waar de hoofdrolspelers een keer gewoon vrienden kunnen zijn in plaats van lovers? Laat maar komen!

IMDb
Trailer


Altered Carbon
In première: 2 februari 2018 (Netflix)
Altered Carbon is gebaseerd op de cyberpunk noir klassieker van Richard K. Morgan en is een intrigerend verhaal over moord, liefde, seks en verraad dat zich meer dan 300 jaar in de toekomst afspeelt. De maatschappij is door nieuwe technologie volledig getransformeerd. Zo kan het bewustzijn worden gedigitaliseerd en zijn menselijke lichamen verwisselbaar, wat de dood niet langer permanent maakt. Takeshi Kovacs is een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf.. Is het al 2 februari?

IMDb
Netflix
Trailer


american woman banner
In première: 7 juni 2018 (Paramount Network)
Een alleenstaande moeder worstelt met de opvoeding van haar twee kinderen. Met Alicia Silverstone in de hoofdrol.

IMDb
Trailer


ANNE+

In première: zomer 2018 (online)
Een webserie over het turbulente liefdesleven van een twenty something lesbienne uit Amsterdam, dat is ANNE+. Deze coming of age serie draait om het hoofdpersonage Anne. In iedere aflevering zie je haar met een ander meisje en ontdekt zij weer een nieuwe kant van zichzelf. In totaal worden er 6 afleveringen van ongeveer 20 minuten gemaakt. Dit is toch wel een belangrijke. Ik hoop dat deze serie aanslaat.

IMDb
Trailer


A.P. Bio banner
In première: 1 februari 2018 (NBC)
Een voormalige filosofie professor neemt een baan aan als biologie-docent en gebruikt vervolgens zijn studenten om wraak te nemen op de mensen die hem verkeerd hebben behandeld. Dat noem ik een docent die behoorlijk wraakzuchtig is.

IMDb
Trailer


The Assassination of Gianni Versace
In première: 17 januari 2018 (FX)
In 1997 werd mode-icoon Gianni Versace vermoord. Dit tweede seizoen van American Crime Story richt zich op de moord en op de gebeurtenissen daarvoor. De opvolger van de beste serie van 2016! Wat kijk ik hiernaar uit!

IMDb
Trailer


B: The Beginning

In première: 2018 (Netflix)
In deze animeserie hopen wetenschappers dat ‘nieuwe mensen’ overal in het heelal vrede stichten, maar ze worden ontvoerd door een slechte groep met heel andere plannen. Deze slechte groep heeft inderdaad hele andere plannen.

IMDb
Netflix
Trailer


Baby

In première: 2018 (Netflix)
In deze serie, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, zet een groep tieners uit Rome zich af tegen de maatschappij op hun zoektocht naar identiteit en onafhankelijkheid. Weer een Italiaanse Original na Suburra.

Netflix
Trailer


Baki

In première: 2018 (Netflix)
Terwijl Baki Hanma traint om zijn vader te overtreffen en de sterkste vechter ter wereld te worden, moet hij het opnemen tegen vijf gewelddadige terdoodveroordeelden. Een nieuwe Baki animeserie.

IMDb
Netflix
Trailer


The Ballad of Buster Scruggs

In première: 2018 (Netflix)
Geniet van zes verhalen over het Wilde Westen van de ongeëvenaarde Joel en Ethan Coen, die deze anthologie schreven en regisseerden. Joel en Ethan Coen op het kleine scherm!

Netflix
Trailer


Barry

In première: 2018 (HBO)
Barry gaat over een oud-marinier die nu werkt als goedkope huurmoordenaar in het Middenwesten van Amerika. Hij is eenzaam en ontevreden over zijn leven. Vervolgens vertrekt hij met tegenzin naar Los Angeles om iemand te vermoorden. Aldaar komt hij een liefdevolle gemeenschap tegen binnen de theater-gemeenschap van LA. Dit belooft een leuke comedy te worden.

IMDb
Trailer


Black Lightning banner
In première: 16 januari 2018 (The CW)
Jefferson Pierce is een man die worstelt met een geheim. Hij is vader van twee dochters en rector van een middelbare school, maar daarnaast fungeert hij ook als uitlaatklep voor jongeren in New Orleans. Dat zijn veelal jongeren die woonachtig zijn in een buurt die geplaagd wordt door geweld. Jackson is zodoende een held in zijn gemeenschap.

Negen jaar geleden was Jackson echter een ander soort held. Hij stond bekend als Black Lightning, een man met buitengewone krachten die elektriciteit kon beheersen. Deze krachten gebruikte hij om zijn woonplaats veilig te houden, maar zijn activiteiten eiste wel een hoge tol op zijn familie. Hij liet het leven achter zich en richtte zich op zijn gezin. Zijn dochters Anissa en Jennifer zijn sterke vrouwen geworden, ondanks dat het huwelijk tussen hun ouders nooit meer hetzelfde werd. Een ander soort superheld? We zullen het zien…

IMDb
Trailer


Bliss

In première: 2018 (Sky Atlantic)
De serie gaat over het gecompliceerde dubbelleven van Andrew, een succesvolle schrijver. Hij houdt er twee vrouwen en kinderen op na, die niet van elkaars bestaan afweten. Andrew verkeert constant in een morele crisis. Hij probeert zijn tijd en aandacht te verdelen tussen zijn vrouw Kim en hun tienerdochter, en zijn andere vrouw Denise in Bristol en zijn tienerzoon. Andrew heeft er steeds meer moeite mee om alles onder controle te houden. Daarnaast maakt hij ook steeds drastischere beslissingen om zijn beide families te beschermen. Waar halen mensen de tijd vandaan?

IMDb
Trailer


Blue Book

In première: 2018 (History)
De serie gaat over geheime onderzoeken naar aanvaringen met UFO’s en andere onverklaarbare fenomenen. Het onderzoek wordt gedaan door astrofysicus en latere ufoloog Josef Allen Hynek in de jaren 50 en 60. UFO’s, bestaan ze nou echt of niet? Heb jij er toevallig 1 gezien… Let me know!

IMDb
Trailer


Bodyguard

In première: 2018 (BBC One)
Nieuwe dramaserie van Jed Mercurio (Line of Duty) over de agenten die belast zijn met de bescherming van notabelen, politici en diplomaten… of ze dat verdienen of niet. Niet elke werkgever zul je even aardig vinden.

IMDb
Trailer


Britannia banner
In première: 18 januari 2018 (Sky Atlantic)
Het is 43 na Christus als het gevreesde Romeinse leger terugkeert naar het Keltische hart van Britannia met als doel deze te verpletteren. Hier stuiten ze op een mysterieus leger van vechtende vrouwen met superkrachten uit de onderwereld… Toch maar even een kijkje nemen.

IMDb
Trailer


Bulletproof

In première: 2018 (Sky1)
Een politie dramaserie met Noel Clark en Ashley Walters. Dat zijn twee goede Britse acteurs.

IMDb
Trailer


Burden of Thruth banner
In première: 10 januari 2018 (CBC)
Een bekende jurist keert terug naar haar thuisstad. Daar is zij belast met een zaak van een groep meisjes die lijden onder een mysterieuze aandoening. Dat wordt dus ook een mysterieuze zaak?

IMDb
Trailer


The Bureau of Magical Things

In première: 12 juni 2018 (Eleven)
Er was eens een tijd dat de mensenwereld en de wereld van de magie (de wereld van de Fae) vreedzaam naast elkaar leefden. Doordat technologie steeds geavanceerder werd, verdween de Fae-wereld steeds meer op de achtergrond. Faeries en andere magische wezen werden bedreigde soorten. Nu wil iemand dat veranderen en magie weer zijn rechtmatige plaats laten innemen. Kyra en Peter onderzoeken wie deze persoon is. Hun onderzoek leidt naar geheimen in beide werelden. Geheimen die niemand voor mogen had gehouden. Klinkt een beetje als The Magicians.

IMDb
Trailer


Castle Rock banner
In première: 2018 (Hulu)
Castle Rock is gebaseerd op werk van Stephen King. De serie gaat over personages die woonachtig zijn in de stad Castle Rock. Check de trailer. Na 11.22.63 en Mr. Mercedes lijkt dit weer een productie die het werk van King serieus neemt.

IMDb
Trailer


Caught banner
In première: 1 maart 2018 (CBC)
Caught is een vijfdelige serie die gesitueerd is in 1978. David Slaney ontsnapt uit een gevangenis in New Brunswick en onderneemt een laatste opdracht met zijn voormalige partner. Dit brengt hen in het vaarwater van een vastberaden agent. Dit is Slaney’s laatste kans om vrij te zijn, maar niets is wat het lijkt en niemand is te vertrouwen. De serie is gebaseerd op een boek van Lisa Moore. CBC is de laatste tijd niet onverdienstelijk bezig. Ik wil dit best wel zien.

IMDb
Trailer


Celebrity Big Brother banner
In première: 7 februari 2018 (CBS)
Celebrity Big Brother is een Amerikaanse realityserie. De serie volgt een aantal bekende deelnemers die plaatsnemen in een woning, totaal geïsoleerd van de buitenwereld. Elke week valt er een deelnemer af tot de winnaar, de laatste gast, overblijft. De hitserie komt eindelijk naar de US.

IMDb
Trailer


Champions banner
In première: 8 maart 2018 (NBC)
Vince is een charismatische sportschool-eigenaar zonder ambitie die woont bij zijn jongere broer Micheal, een prachtige idioot. Hun simpele leven bestaat uit vrouwen en fitnessen. Dat leven wordt onderbroken wanneer Priya, een oude vlam van Vince, zijn tienerzoon voor zijn deur aflevert. Dan houdt het fitnessen wel even op.

IMDb
Trailer


The Chi banner
In première: 7 januari 2018 (Showtime)
Een relevante, actuele en distinctief coming-of-age verhaal over personages uit Zuid-Chicago. Het verhaal gaat over Brandon, een ambitieuze en zelfverzekerde jongeman die ervan droomt ooit een restaurant te openen. Hij ziet een nieuw leven al voor zich, maar dient zich ook te ontfermen over zijn moeder en broertje. Dit kan echt de moeite waard worden. Houdt The Chi in de gaten!

IMDb
Trailer


Child Support banner
In première: 5 januari 2018 (ABC)
Een game show met kinderen in de hoofdrol. De serie wordt gepresenteerd door Fred Savage. Een gameshow voor het gezin.

IMDb
Trailer


Cloak & Dagger
In première: 7 juni 2018 (Freeform)
Twee tieners van verschillende achtergronden ontdekken dat ze beschikken over superkrachten. Dat is ook het begin van hun relatie. Ook Freeform moest natuurlijk een superheldenserie hebben…

IMDb
Trailer


collateral banner
In première: 10 februari 2018 (BBC)
Vierdelige dramaserie dat kijkt naar de gevolgen van een fatale schietpartij waarbij een pizzabezorger om het leven komt. Dat betekent dat de vlam in de pan slaat.

IMDb
Trailer


Corporate banner
In première: 17 januari 2018 (Comedy Central)
Matt en Jake zijn overgeleverd aan de kuren van een tyrannieke CEO en zijn handlangers. Terwijl zij proberen te dealen met steeds verdergaande botsingen, vinden zij in Grace, een HR-medewerker, hun enige bondgenoot. Kortom: een workplace-comedy waar het spel hard gespeeld wordt.

IMDb
Trailer


Counterpart banner
In première: 21 januari 2018 (Starz)
Deze spionage thriller volgt Howard Silk, een eenzame schakel in een bureaucratische organisatie voor spionnen. Wanneer Howard ontdekt dat zijn organisatie de poort naar een parallelle dimensie bewaakt, begint zijn avontuur in deze intrigerende en gevaarlijke wereld. De enige die hij kan vertrouwen is ‘Prime’, Howard’s bijna identieke tegenhanger in de parallelle wereld. Hier breng ik mijn kids eerder voor naar bed.

IMDb
Trailer


Crawford banner
In première: 2 februari 2018 (CBC)
De wereld van Crawford is een bekende en toch ongebruikelijke. Wanneer wasberen het huis belagen van ’s werelds meest disfunctionele gezin, geven ze een nieuwe wending en betekenis aan het vreemde gedrag van het gezin. De zoon is zelfs een ‘raccoon whisperer’…

IMDb
Trailer


The Crossing banner
In première: 2 april 2018 (ABC)
Vluchtelingen uit een door oorlog geteisterd land vragen asiel aan in een Amerikaanse stad. Het land waar zij vandaan komen is echter Amerika en de oorlog waar het om draait speelt zich 250 jaar in de toekomst af. De lokale sheriff, een federaal agent en een moeder die op zoek is naar haar vermiste dochter, vormen de spil van het verhaal. Daarnaast is er ook een samenzwering in het spel. Klinkt niet verkeerd, maar werken dit soort series nog op een netwerkzender?

IMDb
Trailer


Damage Control

In première: 2018 (ABC)
Damage Control is een comedy over Jesse wiens werkzaamheden bestaan uit het manipuleren van relaties. Hij doet alles om zijn clienten te helpen. De meeste klussen kan hij echter niet alleen af, dus hij poogt steeds zijn vrienden te overtuigen om hem te ondersteunen. Blijf dus maar uit de buurt van Jesse.

IMDb
Trailer


Deception banner
In première: 11 maart 2018 (ABC)
Cameron Black is s’werelds beste illusionist. Tenminste, zo werd hij voorheen genoemd. Zijn grootste geheim werd namelijk ontdekt en sindsdien is er niks meer over van zijn carrière en reputatie. Cameron is ervan overtuigd dat wat er gebeurd is met opzet is gedaan. Daarom moet je ook geen geheimen hebben.

IMDb
Trailer


deep state banner
In première: 5 april 2018 (Fox Channel UK)
Een gepensioneerde MI6-agent dient een laatste opdracht uit te voeren om zijn leven terug te krijgen. Gaandeweg ontdekt hij dat deze opdracht wellicht betekent dat hij hierna geen leven meer overhoudt. Met andere woorden: hier staat enorm veel op het spel.

IMDb
Trailer


Derry Girls banner
In première: 2 januari 2018 (Channel 4)
De serie is gesitueerd in de jaren 90 en gaat over de avonturen van een 16-jarig meisje, haar familie en vrienden. Wat spookt dit meisje allemaal uit?

IMDb
Trailer


Devilman Crybaby banner
In première: 5 januari 2018 (Netflix)
Een demon neemt het lichaam van een dode jongen over om kwaad te doen. Maar als hij op een meisje verliefd wordt, bedenkt hij zich. Gebaseerd op de mangahit van Go Nagai. Dat is een softe demon.

IMDb
Netflix
Trailer


Diablero

In première: 2018 (Netflix)
Als een aan alcohol verslaafde priester erachter komt dat hij een dochter heeft en dat ze is ontvoerd, stort hij zich op de zwarte markt van bovennatuurlijke wezens. Een Mexicaanse horrorserie.

IMDb
Netflix
Trailer


Dirty Money banner
In première: 26 januari 2018 (Netflix)
Alex Gibney onderzoekt de rol van een grote bank in witwaspraktijken. Deze documentaire zal dus je vertrouwen in het bankstelsel niet herstellen.

IMDb
Trailer


Disenchantment

In première: 2018 (Netflix)
Deze animatieserie van Matt Groening gaat over de tegenslagen van een stevig drinkende prinses, haar levendige elfenvriend en haar persoonlijke demon. Matt Groening is beter bekend als de bedenker van The Simpsons.

IMDb
Trailer


Dogs of Berlin

In première: 2018 (Netflix)
Een politiek gevoelige moord dwingt twee totaal verschillende rechercheurs het gevecht aan te gaan met de Berlijnse onderwereld en hun eigen corruptie. Oké, wanneer kan ik dit zien?!

IMDb
Netflix
Trailer


edha banner
In première: 16 maart 2018 (Netflix)
Een succesvolle ontwerpster en alleenstaande moeder ontmoet een knappe, jonge immigrant. Vanaf dan domineren duistere geheimen, wraak en passie haar leven. De eerste Argentijnse Netflix Original.

Netflix
Trailer


Escape at Dannemora

In première: 2018
Een medewerker van een gevangenis in New York heeft een seksuele relatie met een aantal gevangen. De medewerker zal hen vervolgens helpen te ontsnappen. Stoute medewerker; stoute, stoute medewerker!

IMDb
Trailer


Everything Sucks banner
In première: 16 februari 2018 (Netflix)
Een coming-of-age verhaal dat twee groepen buitenbeentjes volgt: de audiovisuele- en dramastudenten van een middelbare school in Oregon. De groepen zullen het met elkaar aan de stok krijgen. Wanneer twee rivaliserende groepen het met elkaar aan de stok krijgen.

IMDb
Wikipedia
Trailer


Fighting Season

In première: 2018 (Showcase)
Een complexe, karakter-gedreven dramaserie over Australische soldaten die terugkeren uit Afghanistan. De serie toont de onzichtbare mannen en vrouwen die strijden voor hun land, hoe zij terugkeren, welk gedeelte van hen achterblijft en de geheimen die geheim moeten blijven. Deze zesdelige serie is daarnaast een boeiende mysterie over een mogelijke doofpotaffaire. Laten we hopen dat de beschrijving eer aan wordt gedaan.

IMDb
Trailer


Final Space

In première: 26 februari 2018 (TBS)
Animatieserie over een in gevangenschap levende ruimtereiziger en zijn buitenaardse kompaan. Wat spoken deze mannekes uit?

IMDb
Trailer


For the People banner
In première: 13 maart 2018 (ABC)
De serie volgt beginnende juristen die werken voor de aanklagers en de verdediging. Deze juristen behandelen de grootste zaken waar het meest op het spel staat. Hebben we niet genoeg versies van deze serie gezien?

IMDb
Trailer


The Four
In première: 4 januari 2018 (Fox)
Realityserie van Fox. De zoektocht naar een nieuwe ster.

IMDb
Trailer


Generation Gifted

In première: 14 februari 2018 (BBC Two)
Een zesdelige documentaireserie die kijkt naar sociale mobiliteit en de factoren die dat beinvloeden in het Verenigd Koninkrijk. De serie volgt drie jaar lang zes veelbelovende kinderen, die allemaal afkomstig zijn van families uit de onderklasse. Er wordt gekeken naar de uitdagingen die deze jongeren ervaren en de ontwikkeling die zij meemaken van hun dertiende tot zestiende. Dit lijkt ook interessant, hoor!

IMDb
Trailer


Gent west banner
In première: 7 februari 2018 (Vier)
Gent-West vertelt het verhaal van Véronique die, na een mislukte aanslag op haar man na jaren van mishandeling in voorhechtenis terechtkomt in de gevangenis van Gent-West. Terwijl de datum van haar proces nadert, komt ze tussen twee vuren te staan: 2 concurrerende bendes beheersen er het leven en trachten zo snel mogelijk Véronique in te lijven.

IMDb
Trailer


Girlfriends banner
In première: 3 januari 2018 (ITV)
Voor levenslange vrienden Linda, Sue en Gail zijn de jaren voorbij gevlogen en hun levens lijken gecompliceerder dan ooit. Wanneer Linda’s man Micky verdwijnt van een cruiseschip op hun huwelijksdag, is Linda voor het eerst in 30 jaar alleen. Ze is nu een weduwe en richt zich vervolgens voor steun tot Gail en Sue. Die hebben echter zo hun eigen problemen. Hopelijk heb je in die 30 jaar wel contact onderhouden met je vrienden, Linda… Anders wordt het een lastig verhaal.

IMDb
Trailer


Godzilla

In première: 2018 (Netflix)
Godzilla richt vernielingen aan in deze grootse, nieuwe anime die zich afspeelt in de toekomst en waarin de wereld van het legendarische monster totaal is veranderd. Godzilla zal ons nooit verlaten.

Netflix
Trailer


Gone banner
In première: 8 januari 2018 (Universal Channel)
Gone draait om Kick, een vrouw die als kind slachtoffer was van kidnapping. Ze is gered door FBI-agent Frank Novak. In de jaren die volgen traint Kick in vechtsporten en met vuurwapens. Als Novak haar overtuigt om zich aan te sluiten in zijn speciale team die verdwenen mensen opspoort, heeft zij haar roeping gevonden. De serie is vanaf 8 januari te zien op Net5 en start met een dubbele aflevering.

IMDb
Trailer


The Good Cop

In première: 2018 (Netflix)
Agent Tony jr. krijgt allerlei advies van zijn schaamteloze vader Tony sr., die vroeger ook agent was. Of het nu om de jacht op criminelen of de omgang met vrouwen gaat. Kom maar op met die schaamteloze paps.

IMDb
Netflix
Trailer


good Girls banner
In première: 26 februari 2018 (NBC)
Drie ‘goede vrouwen’ bevinden zich plotseling in een wanhopige situatie. Ze besluiten het niet meer op safe te spelen en riskeren alles om er weer bovenop te komen. Met Christina Hendricks en Mae Whitman: dat betekent dat ik sowieso ga kijken!

IMDb
Trailer


Good Omens

In première: 2018 (Amazon)
Het verhaal van de naderende ondergang van de wereld. De serie richt zich op een engel, een duivel, de 11-jarige antichrist en een heks. Na American Gods weer een serie gebaseerd op het werk van Neil Gaiman.

IMDb
Trailer


Green Eggs and Ham

In première: 2018 (Netflix)
Tegenpolen Guy en Sam gaan op reis om een dier in nood te redden, leren nieuwe dingen over hoop en vriendschap, en proeven een verrukkelijk gerecht. They say opposites attract…

IMDb
Netflix
Trailer


Greyzone banner
In première: 25 februari 2017 (TV 2)
Wanneer de briljante drone-ingenieur Victoria in haar woning wordt gegijzeld, stelt dat een gevaarlijke reeks gebeurtenissen in werking in deze spannende thriller. Toch maar even naar Greyzone gluren.

IMDb
Trailer


grown-ish banner
In première: 3 januari 2018 (Freeform)
Een spin-off van Black-ish die zich richt op de oudste dochter van de familie Johnson: Zoey. Zoey gaat studeren en op kamers. Daar komt ze er snel achter dat niet alles gaat zoals zij het wilt. Lukt het Zoey zonder de rest van de Johnsons?

IMDb
Trailer


Hang Ups

In première: 2018 (Channel 4)
Britse adaptatie van de Showtime-serie Web TherapyMet Stephen Mangan in de hoofdrol.

IMDb
Trailer


Hard Sun banner
In première: 6 januari 2018 (BBC One)
Twee erg verschillende rechercheurs moeten toch samenwerken om misdaad te bestrijden in Londen. De acteurs zorgen ervoor dat ook Hard Sun op mijn ellenlange kijklijst terecht komt.

IMDb
Trailer


Harvey Street Kids

In première: 2018 (Netflix)
Ga mee met drie beste vrienden voor knotsgekke avonturen in deze animatieserie die zich afspeelt op een speciale plek waar kinderen de baas zijn. Als kinderen de baas zijn, breekt dan pas echt de pleuris uit?

IMDb
Netflix
Trailer


The Haunting of Hill House

In première: 2018 (Netfix)
Deze horror-dramaserie is een moderne interpretatie van Shirley Jacksons klassieke roman uit 1959. Met hoofdrollen voor Carla Cugino en Michiel Huisman.

IMDb
Netflix
Trailer


Havana Quartet

In première: 2018 (Starz)
De serie volgt de graag drinkende, romantische Cubaanse rechercheur Mario Conde. Hij droomt ervan om een schrijver te worden, maar neemt genoegen met zijn baan als rechercheur. De serie is gesitueerd in de jaren 90, toen de communistische droom, ondanks zijn charme, uiteen begon te vallen. De hoofdrol is voor Antonio Banderas.

IMDb
Trailer


Heathers banner
In première: 7 maart 2018 (Paramount Network)
Een gitzwarte comedy gericht op hoofdpersonage Veronica Sawyer. Deze versie (en anthologieserie) speelt zich af in de tegenwoordige tijd. Gebaseerd op de gelijknamige cultserie.

IMDb
Trailer


Here and Now banner
In première: 11 februari 2018 (HBO)
Audrey is een voormalig therapeute die inmiddels als advocate werkzaam is in het bedrijfsleven. Haar echtgenoot Greg is een filosofiedocent die te kampen krijgt met een depressie. Ondertussen zorgen ze voor hun multiraciale gezin; naast een eigen zoon hebben ze drie geadopteerde kinderen uit respectievelijk Somalië, Vietnam en Colombia. Ook de kinderen hebben zo hun eigen problemen, waarbij een van hen dingen begint te zien die voor anderen onzichtbaar blijven. Met Tim Robbins en Holly Hunter. Weet je wat dat betekent? Kijken!

IMDb
Trailer


The Hollow

In première: 2018 (Netflix)
Drie jongeren proberen samen de weg naar huis te vinden nadat ze op een ochtend wakker worden in een wereld met tijdportalen, bizarre wezens en kwaadaardige beesten. Dat noem ik vervelend wakker worden!

IMDb
Netflix
Trailer


Hot Streets

In première: 14 januari 2018 (Adult Swim)
Hot Streets is een animatieserie van 15 minuten. De serie gaat over een FBI-agent die bovennatuurlijke zaken onderzoekt. Wellicht smaakt dit lekker als tussendoortje.

IMDb
Trailer


Hue 1968

In première: 2018 (FX)
Een boeiende en historische vertelling van het Tet-Offensief in 1968 dat het keerpunt werd van de Amerikaanse betrokkenheid in de Vietnam-oorlog. Dit hoort natuurlijk ook op je kijklijst.

IMDb
Trailer


Innocent

In première: 13 januari 2018 (ITV)
Na zeven jaar wordt David Collier (Lee Ingleby) onverwachts vrijgesproken voor de moord op zijn vrouw vanwege een gebrekkig politieonderzoek. Hoewel David nog steeds een verdachte is, komt er een nieuw onderzoeksteam op de zaak om de feiten opnieuw te bekijken. Dit maal in de hoop om de schuldige alsnog te kunnen arresteren. Ondertussen probeert David zijn leven weer op te pakken en hij onderzoekt of hij de voogdij over zijn kinderen terug kan krijgen. Maar dan is de zus van zijn overleden vrouw het mee oneens.

IMDb
Trailer


Instinct banner
In première: 11 maart 2018 (CBS)
Dr. Dylan Reinhart is een voormalige CIA-agent die nu werkzaam is als professor en auteur is van succesvolle boeken over afwijkend/abnormaal gedrag. Wanneer de vastberaden en vindingrijke rechercheur Lizzie Needham van de NYPD (politie in New York) hem benaderd om een moord op te lossen, neemt hij contact op met een vriend in de CIA die toegang heeft tot vertrouwelijke informatie. Het spannende wereldje begint weer aan Dylan te trekken en hij en Lizzie realiseren zich dat ze samen een goed team vormen. Ik denk dat ik deze oversla.

IMDb
Trailer


The Interrogation Room banner
In première: 4 januari 2018 (Discovery Channel)
De serie kijkt naar rechercheurs die slimme tactieken gebruiken om bekentenissen te bewerkstelligen in de verhoorkamer. Hier kan ik altijd wel voor op de bank plaatsnemen.

IMDb
Trailer


2 Comments

  1. Toetje1977 december 21, 2017

Geef een reactie