Interview Meneer Vevie bij Medialand (November)

Interview Meneer Vevie bij Medialand

Hola, mi amor! Het einde van het jaar nadert rap. Ik moet nog even een aantal series inhalen voor het einde van het jaar, dus ik heb het druk. Velen zijn al aan het denken aan hun ‘beste series van het jaar’ lijst en zo ook Meneer. Hoewel, ik moet eerlijk zeggen dat ik een aantal goede series aan mij voor heb moeten laten gaan door tijdgebrek. Dus wie weet laat ik mijn lijst dit jaar wel schieten. Ach ja, het leven gaat door. Gelukkig werd het ook weer tijd om aan te schuiven bij Medialand voor een interview. Hier volgt (zoals gebruikelijk) een kleine introductie en shoutout aan/naar het programma:

Medialand

Medialand brengt elke week het laatste nieuws over radio, televisie, internet en andere media bij u thuis. U hoort interviews met betrokkenen op lokaal, regionaal, nationaal en soms zelfs internationaal niveau. Daarnaast periodiek aandacht voor nieuws op het gebied van ruimtevaart in samenwerking met het Holland Space Center en met de Social Media Club 0172 brengen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale media.

En elke week hebben we de vaste items. In de ‘Alphense Mediamomenten’ laten we horen hoe de regio Alphen aan den Rijn in de diverse media in het nieuws te horen was. Regelmatig is er een Mediaplaat, waarin een mediagebeurtenis wordt gekoppeld aan een muzikaal item. En met de Media Agenda krijgt u elke week een overzicht van de komende activiteiten op het gebied van de media op lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau.

Waar hebben wij het over gehad?

Over The Crown, een serie die velen inmiddels al gezien zullen hebben. Wij hebben het ook gehad over een aantal Nederlandse series die dit najaar van start zijn gegaan: La Famiglia, Als De Dijken Breken, CMC en Vlucht HS13. Daarnaast hebben wij het ook nog even gehad over HBO en Amazon. Ik moet er weer van door, mijn dame ondervraagt me al een tijdje als een rechercheur over de startdatum van de Girlmore Girls-revival. Dus, de plicht roept. Tot het volgende interview!

Geef een reactie