Interview Meneer Vevie bij Medialand (September)

Interview Meneer Vevie bij Medialand

Het nieuwe televisieseizoen is begonnen! September is natuurlijk de maand waar velen op hebben gewacht. Ik zat zelf ook te kijken naar augustus. Op een gegeven moment duurde het zo lang, dat ik hem dringend heb verzocht om ons te verlaten. De Emmy’s zijn wel in augustus uitgereikt en dat is altijd wel interessant voor een serieliefhebber. Sinds de start van het nieuwe seizoen heb ik enorm veel nieuwe series gezien, maar goed: ik ga er van uit dat jullie ook niet anders hadden verwacht. Het werd daarom weer tijd om aan te schuiven bij Medialand voor een interview. Hier volgt (zoals gebruikelijk) een kleine introductie en shoutout aan/naar het programma:

Medialand

Medialand brengt elke week het laatste nieuws over radio, televisie, internet en andere media bij u thuis. U hoort interviews met betrokkenen op lokaal, regionaal, nationaal en soms zelfs internationaal niveau. Daarnaast periodiek aandacht voor nieuws op het gebied van ruimtevaart in samenwerking met het Holland Space Center en met de Social Media Club 0172 brengen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale media.

En elke week hebben we de vaste items. In de ‘Alphense Mediamomenten’ laten we horen hoe de regio Alphen aan den Rijn in de diverse media in het nieuws te horen was. Regelmatig is er een Mediaplaat, waarin een mediagebeurtenis wordt gekoppeld aan een muzikaal item. En met de Media Agenda krijgt u elke week een overzicht van de komende activiteiten op het gebied van de media op lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau.

Waar hebben wij het over gehad?

Wij hebben het dit keer gehad over series als Vlucht HS13, La Famiglia, CMC, Lethal Weapon, The Exorcist, Aftermath, Speechless, This Is Us, The CrownAmerican Crime StoryWestworld, Luke Cage, Easy, MacGyver, The Man in the High Castle en Designated Survivor. Daarnaast hebben wij ook gesproken over HBO, Amazon en Netflix. Als het om series gaat, is er altijd wel wat te vertellen. Tot het interview van november, want ook dan is er natuurlijk weer genoeg te bespreken.

Geef een reactie