Graceland gecanceld na drie seizoenen

Bye bye, Graceland

Een maand nadat USA Network Complications cancelde, heeft de zender hetzelfde gedaan met een andere serie. De bedenker van Graceland, Jeff Easton, maakte het nieuws bekend via twitter.

usa-networkGraceland behaalde bescheiden kijkcijfers voor USA afgelopen zomer. De beleidsbepalers bij USA waren creatief gezien tevreden over de serie en hadden ook de intentie om een vierde seizoen te bestellen. Dat veranderde na gesprekken met Fox 21, waarop de zender besloot te stoppen met de serie.

 

De zender besloot dat de kijkcijfers een langer vervolg op de zender niet rechtvaardigden. Graceland is daarnaast geen serie die zelf in eigendom is van USA. De serie wordt gemaakt door een andere studio. USA heeft nu de intentie om de series die zij uitzenden volledig in eigendom te hebben. De enige serie die nog moet debuteren die niet in eigendom van USA is, is Queen of the South.

Colony is de eerste volgende nieuwe serie van USA. De zender heeft daarnaast vier pilots aangekocht, allemaal afkomstig van de studio van de zender.

https://twitter.com/jeffeastin/status/649668544473358336/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Geef een reactie