Fuller House – Seizoen 1 (DVD)

Fuller House seizoen 1

Van de lieve mensen van Media Tornado (heel erg bedankt) kreeg ik de DVD van het eerste seizoen van Fuller House (IMDb) binnen.

Fuller House Banner Meneer Vevie

Ik schreef al een recensie over de eerste seizoenshelft van seizoen 1 van Fuller House. Nu heb ik ook de resterende afleveringen gezien en Fuller House doet niks voor mij. Maar, ik realiseer mij ook dat ik niet per se de doelgroep ben. Uit nostalgische redenen is het leuk om deze cast weer op televisie te zien. Remember: vroeger was alles beter. Het was minder gecompliceerd en we hadden in onze jeugd minder zorgen dan we nu hebben. Dat is ook de reden dat we blijven hangen aan jeugdsentiment. Voor velen komt deze serie, maar ook andere revivals als Will & Grace en binnenkort Roseanne, dus als geroepen. Voor deze kijker is Fuller House.

Persoonlijk is deze serie voor mij het zoveelste bewijs dat multicam-comedy’s echt je ding moet zijn. De felbelichte sets, de cheesy grapjes, het publiek dat brult om grappen waar ikzelf ijskoud naar kijk. Nee, voor mij gaat dit ‘em niet worden. Wat wel duidelijk is, is dat Fuller House met plezier is gemaakt. De castleden hebben er zin in en zijn zichtbaar blij om weer met elkaar samen te werken. Dat is leuk om te zien en ik begrijp ook zeker waarom Netflix de serie besteld heeft. Dit is comfort food, televisie waar je niet te veel bij hoeft na te denken. Dit is ook televisie dat lekker wegkijkt met het gezin en daar is deze serie ook voor gemaakt. Dus, wie al fan was van Full House zal zich zeker vermaken met Fuller House.

Het verhaal

De avonturen die begonnen met Full House gaan door! DJ Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure) werkt als dierenarts in San Francisco en is onlangs weduwe geworden. DJ’s jongere zus Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) die probeert door te breken als zangeres, DJ’s beste vriendin Kimmy Gibbler (Andrea Barber) – ook een alleenstaande moeder – en Kimmy’s opstandige tienerdochter Ramona trekken bij haar in om DJ te helpen bij de opvoeding van haar drie zoons: de wat onhandige Jackson van 12, de neurotische Max van 7 en baby Tommy Jr. Door verrassingsbezoekjes van vriendjes, ex-echtgenoten en familieleden belooft je favoriete huis voller te worden dan ooit. Alles draait in de 13 afleveringen weer om liefde, lachen en alles wat je zo fantastisch vond aan de hitserie uit de jaren 90!

Afleveringen

1. Our Very First Show, Again
2. Moving day
3. Funner house
4. The Not-So-Great Escape
5. Mad Max
6. The Legend of El Explosivo
7. Ramona’s Not-So-Epic Party
8. Secrets, Lies and Firetrucks
9. War of the roses
10. A Giant Leap
11. Partnerships in the Night
12. Save the dates
13. Love is in the air

Specificaties

Uitgever: Warner Brothers
Acteurs: Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin en Andrea Barber
Audio: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels en Duits
Duur: 13 x 25 minuten
Genre: Comedy, Familie
Adviesprijs: € 17,99

De trailer

Geef een reactie