Fans beginnen nieuwe petitie voor Constantine

Al sinds NBC Constantine cancelde in mei van dit jaar vragen de fans van de serie voor een revival van de mythische held. Er werd hevig gespeculeerd dat de serie zou verhuizen naar een andere zender, maar dat bleek niet te kloppen. De hoop in de harten van de fans is echter weer ontwaakt na het zien van het personage in een aflevering van Arrow. Nu Constantine officieel deel uitmaakt van dezelfde universum als Arrow en The Flash is daar alle reden toe.

Op Change.org is er daarom ook een petitie van fans te vinden die vragen voor de terugkeer van Constantine op een nieuwe zender. De petitie richt zich specifiek op The CW, El Rey, Yahoo, Netflix en USA Networks. De petitie wijst erop dat de Constantine/Arrow crossover-aflevering een toename van 11% zag in de belangrijkste demografie voor Arrow. Daarmee wijzen zij erop dat fans nog steeds houden van Constantine. Op dit moment is de petitie ondertekent door meer dan 42.000 mensen.

Het zit er altijd in dat Constantine terugkeert op het kleine scherm. Netflix, bijvoorbeeld, bracht al eerder gecancelde series als The Killing, Longmire en Arrested Development terug. Daarnaast werkt de streaminggigant nu ook aan revivals van Gilmore Girls en Full House. Zeg dus nooit ‘nooit’. Na de rol van het personage in Arrow is het zomaar mogelijk dat een andere zender/streamingdienst de serie nieuw leven in blaast.

Constantine voegt zich door zijn bijdrage aan Arrow bij de ‘DC Television Universe’, een universum dat bestaat uit series als Arrow, The Flash en het aankomende Legends of Tomorrow.

Geef een reactie