Nederlandse actrice Famke Janssen in The Blacklist: Redemption

Famke Janssen in The Blacklist Redemption

Hoewel nog geen 2 maanden geleden een nieuw seizoen van The Blacklist is gelanceerd in de V.S. door NBC, is afgelopen week bekend geworden dat er eveneens een nieuwe variatie op het thema wordt toegevoegd. Jon Bokenkamp, regisseur van de successerie, zal ook aan het hoofd staan van The Blacklist: Redemption. De formule van de serie, die vanaf 23 februari in de Verenigde Staten wordt uitgezonden, zal grofweg hetzelfde zijn, maar de cast zal niet meer bestaan uit de kenmerkende sluwe en mysterieuze Raymond Reddington (James Spader) en Elizabeth Keen (Megan Boone), maar nog wel onder meer uit Ryan Eggold en onze eigen Nederlandse Famke Jansen die de rol van Susan Hargrave, ook wel ‘Scottie’ genoemd, vertolkt. Edi Gathegi, Tawny Cypress en Adrian Martinez, die ook te zien waren in The Blacklist, behoren ook tot de vaste cast van The BlacklistRedemption. Dat meldt www.aanbiedercheck.nl, waar televisie abonnementen en zenderpakketten kunnen worden vergeleken.

De verhaallijn van The Blacklist: Redemption

Undercoveragent Tom Keen werkt samen met Susan ‘Scottie’ Hargrave, de briljante en sluwe chef van Grey Matters. Dat doen ze binnen een geheime huurlingorganisatie welke problemen aanpakt waaraan de regering van de VS zich niet durft te wagen. Terwijl Tom op jacht is naar degene die zijn vrouw heeft aangevallen, ontdekt hij het geheim dat Scottie eigenlijk zijn biologische moeder is. Deze ontdekking brengt hem dichterbij haar. Uiteindelijk besluiten zij samen te werken zodat ze beiden hun unieke talenten en vaardigheden in kunnen zetten om in een gevaarlijke wereld vol moordlustige criminelen hun missie te voltooien. Daarnaast probeert Tom meer te weten te komen over zijn eigen verleden, welke zich nog in nevelen hult.

Voorlopig zal The Blacklist: Redemption uit 8 afleveringen bestaan en bij succes komt er naar alle waarschijnlijkheid een vervolgseizoen.

De trailer

https://youtu.be/W3o2VYR0wDg

Geef een reactie