Goed nieuws voor Grandfathered en The Grinder. Beide series hebben van Fox een extra bestelling van zes scripts gekregen. Dat is enigszins verrassend, aangezien de kijkcijfers nog wat achterblijven.

GrandfatheredFox logo horizontal (met John Stamos) en The Grinder (met Rob Lowe) verzamelden allebei positieve kritieken. The Grinder is zelfs een van de meest gewaardeerde komedies onder critici van dit jaar.

De beslissing van Fox is ingegeven door de kwaliteit van aankomende afleveringen van beide series, het gevarieerde, hoogopgeleide publiek dat de serie trekt en het feit dat komedies over het algemeen gezien nou eenmaal meer tijd nodig hebben. Voor Grandfathered zouden extra afleveringen nog weleens een probleem kunnen zijn. Hoofdrolspeler John Stamos kijkt namelijk tegen een gevangenisstraf van zes maanden op.

Grandfathered en The Grinder zenden volgende week nieuwe afleveringen uit. Daarna gaat de serie er een week tussenuit in verband met de World Series (honkbal). Rosewood kreeg onlangs ook een bestelling voor extra scripts.