CBS heeft Extant, de serie met Halle Berry, gecanceld. Daarnaast maakte de zender bekend bezig te zijn met de serie Legalease. Halle Berry zal voor die serie fungeren als uitvoerend producent.

“CBS, Halle Berry en de producenten hebben besloten de serie te beëindigen na twee seizoenen. De conclusie van het laatste seizoen was passend” Image (4) cbs-logo__140520194612-275x275.jpg for post 733631zei Glenn Geller, van CBS Entertainment. “Extant heeft een belangrijke rol gespeeld in het verbreden van het zomeraanbod van CBS. Wij zijn trots op het succes van de serie op onze zender, alsmede op de populariteit die de serie geniet op Amazon Prime. Wij willen ook Halle Berry bedanken voor haar toewijding en wij kijken uit naar ons volgende gezamenlijke project.”

“Ik ben zo trots op wat wij bereikt hebben met Extant” zei Berry. “Dit seizoen voelde als een gepast einde voor Molly, waardoor zowel CBS als ik het gevoel hadden dat het beter was om de serie te beëindigen. Met Extant werkte ik voor het eerst aan episodische televisieserie en ik kijk er naar uit om mijn relatie met CBS voort te zetten.”

Het nieuwe project van CBS en Hally Berry, Legalease, gaat over een biraciale jurist uit Chicago die door een zaak terecht komt in New Orleans. Daar gaat zij een partnerschap aan met een blanke jurist. Hun werk in het moeilijke rechtssysteem zal uiteindelijk de vooroordelen die wij allemaal hebben blootleggen.