Eerste blik op Penny Dreadful seizoen 3

Showtime heeft een eerste foto vrijgegeven van het derde seizoen van Penny Dreadful. Vanessa Ives (Eva Green) wordt op de foto bijgestaan door Dr. Seward, gespeeld door Patti Lupone. Vanessa worstelt nog steeds met haar innerlijke demonen en de Amerikaanse therapeut Dr. Seward probeert Vanessa te behandelen met een vrij onconventionele aanpak.

Dr. Seward is een nieuw personage. Patti Lupone heeft in het derde seizoen een vaste aanstelling. Lupone speelde in het tweede seizoen Joan Clayton (The Cut-Wife), in wellicht de sterkste aflevering van het seizoen.

Naast Lupone heeft ook Wes Studi (Hell on Wheels) een vaste aanstelling voor het volgende seizoen gekregen. Hij speelt Kaetenay, een intense en enigmatische Native-Amerikaan die een diepe band heeft met Ethan Chandler (Josh Hartnett). Hij wordt ook een bondgenoot van Sir Malcolm (Timothy Dalton).

Gastrollen zijn er voor Shazad Latif als een soort interpretatie van Dr. Henry Jekyll; Christian Camargo als Dr. Alexander Sweet, een zo├Âloog die bevriend raakt met Vanessa; Sam Barnett als de mysterieuze jonge secretaresse van Dr. Seward en Jessica Barden als Justine een handlanger van Lily en Dorian Gray.

Geef een reactie