De Slechtste Pilots (eerste afleveringen) van 2016

De Slechtste Pilots (eerste afleveringen) van 2016

Ik heb dit jaar veel pilots (eerste afleveringen) gezien. Daar zaten een paar sterke tussen, maar ook genoeg pilots waarvan je meteen zoiets hebt van: ‘oké, deze serie sla ik over’. Achteraf bleek dat dan ook de juiste keuze te zijn, want veel van deze series werden er volgens velen niet beter op. Sommige van deze series hebben het moeilijk qua kijkcijfers, zijn al gecanceld of staan op het punt om gecanceld te worden. Dat heeft niet altijd te maken met de kwaliteit van de pilot, maar de eerste indruk blijft belangrijk. Maar goed, daarom heb ik het ook nadrukkelijk over de pilots van de volgende series. Wie weet zijn deze series na de pilot wel beter geworden. Ik had gelukkig toen al mijn spullen gepakt. Dit zijn wat mij betreft dan ook de slechtste pilots (eerste afleveringen) van 2016.


Man with a Plan

Man with a Plan banner Meneer Vevie

Tja, de eerste aflevering van Man with a Plan is niet al te best. Waarom draai ik er eigenlijk omheen? De eerste aflevering van Man with a Plan is heel slecht. Het is te veilig, te standaard en te ouderwets. In 2016 kunnen wij toch betere televisie maken dan dit? Matt LeBlanc wordt toch helemaal niet uitgedaagd door deze serie? Deze rol kan hij in zijn slaap spelen. Wie weet is Man with a Plan na de pilot stukken beter geworden. Dat betwijfel ik echter ten zeerste.

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait banner meneer kevie

The King of Queens kan ik altijd wel waarderen. Wanneer ik het zie op televisie, zap ik eigenlijk nooit weg. Ik mag Kevin James wel, daarom besloot ik ook de pilot van Kevin Can Wait te proberen. Wat geldt voor Man with a Plan, geldt echter ook voor Kevin Can Wait. Ik begrijp dat dit het type series zijn dat netwerktelevisie maakt. Je kunt echter niet vreemd op kijken wanneer velen dan vervolgens de kwaliteit van netwerkzenders laken. Beide series hadden net zo goed series uit de jaren 90 kunnen zijn. Beide series heb je al zo vaak gezien, dat je beter naar de oudere sitcoms kunt kijken. Ook Kevin Can Wait is uiterst voorspelbaar en standaard. Nee, dit is een geval van één keer, nooit meer.

Geef een reactie