De Slechtste en Teleurstellende Series van 2017

Slecht

Disjointed banner

Hoe is het mogelijk dat Oscarwinnaar Kathy Bates ‘ja’ heeft gezegd tegen deze serie? Hoe kon ze dit script lezen en hiermee akkoord gaan… Potverdorie. Dit is me toch een potje slecht, zeg! Disjointed (IMDb) is een erge slechte uitvoering van een multicam-comedy. Dat is al een genre waar velen al wat skeptischer over zijn. De fel belichte sets, de lachband die wordt ingezet terwijl er totaal niks grappigs gebeurt: ik word er niet blij van. Je kunt je dus voorstellen hoe ongelukkig ik werd van Disjointed. Zo ongelukkig dat ik hier ook geen recensie over wou schrijven. Ik wou niet eens mijn computer aan doen. Hell, no!


Star banner Meneer Vevie

Star (IMDb) is ook een jammere serie. Grotendeels slecht acteerwerk (behalve Queen Latifah en Benjamin Bratt), slechte verhaallijnen en belabberde wendingen: Star heeft het allemaal. Dit is de slechtere versie van Empire en dat is al sinds het tweede seizoen een vrij belabberde serie. Een serie als Star zou een uitstekende guilty pleasure zijn als, you know, het ook zou doen wat zo een serie moet doen. Dit is niet smullen van de foutheid, de cheesyness of het hoge soapgehalte. Dit is je ergeren aan dingen waar je juist van zou moeten smullen. Daarom schiet ik deze Star razendsnel de prullenbak in. Dan kun je het meteen een shooting star noemen.

Mijn recensie van Star.


Prison Break banner Meneer vevie

De revival van Prison Break (IMDb) begon al belabberd. Het werd er daarna niet beter op. Dit was nog onnodiger dan 24Legacy. Kom op, wanneer een serie een personage die dood was weer tot leven wekt en dan totaal niet rechtvaardigt waarom dat is gebeurd… dan moet er wel gezegd worden dat het een puinhoop is. De nieuwe Prison Break was absurd en behoorlijk over-de-top and not in a good way. Niet verrassend: de serie is door Fox weer gecanceld! Totaal begrijpelijk.

Mijn recensie van Prison Break.


De Slechtste en Teleurstellende Series van 2017

Geef een reactie