De Slechtste en Teleurstellende Series van 2017

Slecht

The Mist banner Meneer Vevie

The Mist fucking sucks! Excuse my French, maar het is wat het is. Stephen King’s materiaal is goud in de goede handen. Gotu, mocht je het Surinaamse woord voor goud willen leren. Als Hulu een King doet, krijg je 11.22.63. Als Audience Network het doet, krijg je Mr. Mercedes. Als het fout gaat krijg je Under the Dome of The Mist (IMDb) op je bord. Ik heb in ieder geval geen honger meer.

Het is echt jammer dat The Mist zo erbarmelijk is, want de gelijknamige film is écht goed. Met een team achter de schermen dat er zin in heeft en goede acteurs, kun je echt een knaller afleveren. In plaats daarvan serveert deze serie slechte acteurs en een treurige uitvoering van een interessant concept. Voor straf mogen deze peoples door de mist blijven lopen. Echt waar, deze serie had geen enkele reden om zó slecht te zijn. Het zal niemand verbazen dat The Mist gecanceld is.

Mijn recensie van The Mist.


Friends from College banner

Friends from College (IMDb) is een pijnlijke misser, guys… Hou op met me! Ik snap er niks van. Deze serie heeft een goede cast met aansprekende acteurs. Hoe is het dan mogelijk dat de personages zo annoying zijn! Zo vervelend om naar te kijken. Na een paar afleveringen wil je furieus de televisie instappen en iedereen een flying kick geven. Ik zag werkelijk niemand op het scherm die ook maar enigszins likable is en waar je graag tijd mee wil doorbrengen. Ik had niet eens zin om hier een recensie over te schrijven. De serie is al vernieuwd met een tweede seizoen en ik vind het prima. Omdat ik niet ga kijken, wil niet zeggen dat anderen die de serie wel konden waarderen ook niet hoeven te kijken. Ik doe hier echter mijn televisie niet meer voor aan. No way, José!


Ransom banner meneer vevie

Ransom (IMDb) is een serie die zó standaard is! Het is voorspelbaar en kent geen geheimen. Je kunt elke aflevering wel zelf invullen en de hoofdrolspeler is niet zo geweldig als de serie ons wil doen geloven. Ransom begon slecht… Slecht genoeg dat de kijker meteen zoiets heeft van ‘hier ga ik mijn tijd niet aan besteden’. Dat is jammer, want de overige acteurs zijn op zich niet verkeerd.

Mijn recensie van Ransom.

Geef een reactie