De Slechtste en Teleurstellende Series van 2017

De Slechtste en Teleurstellende Series van 2017

Er is tegenwoordig veel goede televisie. Er is zoveel goede televisie dat we het niet meer kunnen bijhouden. De televisievolger zal bekend zijn met de term ‘peak tv’, want het is een hele mooie tijd om een serieliefhebber te zijn. Als er een lijst van de beste series van 2017 is, is er vaak ook een lijst van de slechtste en teleurstellende series van 2017. Waar er goed is, moet er natuurlijk ook slecht zijn. Yin en Yang. Eten met smaak en zonder smaak. Iemand die toiletpapier gebruikt na de grote boodschap en iemand die dat niet doet. Iemand die zijn tanden heeft gepoetst en iemand die niet zijn tanden heeft gepoetst. Enfin, u begrijpt het!

Het is daarom tijd om de slechtste en teleurstellende series van 2017 in het zonnetje te zetten. Om de spotlights te richten op series die gedegradeerd zijn en series die in de degradatiezone zijn terecht gekomen. Dit is voor jullie.


Slecht

Inhumans banner meneer vevie

Inhumans (IMDb) is een puinhoop, guys. Wie had gedacht dat Marvel op televisie niet verder kon zinken, had geen rekening gehouden met Inhumans. Slechte en saaie personages, een slecht script en bijna niks wat de aandacht weet vast te houden: Inhumans kreeg het voor elkaar. De serie kreeg ontzettend negatieve kritieken en ik ben dan altijd iemand die het dan zelf wil zien. Dat probeer ik namelijk ook op mijn eigen plekje op het wereldwijde web te verkondigen: vorm altijd je eigen mening! Als ik altijd was afgegaan op recensies/meningen van anderen, dan had ik series gemist die ik zelf erg goed vind. Inhumans is echter een serie die terecht door je oma, je moeder, je tante en je zusje is neergesabeld. It’s just bad! Meer kan ik er ook niet van maken.

Mijn recensie van Inhumans.


Iron Fist banner Meneer Vevie

Als kung fu en martial arts liefhebber deed dit me pijn. Ik, de gozer die de kung fu films van de Shaw Brothers verslond als een lamskotelet. Ik, de gozer die me een Shaolin monnik waande en in mijn slaap Mandarijns sprak. Hoe konden ze me dit aan doen? Luister, guys… Dit is een serie over een man die de gruwelijkste vechter moet zijn die je je kunt voorstellen. Oosterse vechtkunsten moeten voor hem net zo vertrouwd zijn, als mijn afstandsbediening voor mij is. En, wat zien we vervolgens op het scherm? We zien een acteur wiens vechtscènes totaal niet overkomen. Geen moment geloof je dat dit dé fighter is. Het helpt ook niet dat in dit eerste seizoen mijn koelkast meer charisma heeft dan Finn Jones.

Nee, Iron Fist (IMDb) is een gruwelijke misser. Ik vind dat echt jammer. Ik wou echt niet zo negatief zijn over deze serie, maar ik kan niet anders. Een veel te laag tempo, té veel afleveringen, een saaie vijand en een verhaal dat ervoor zorgt dat je vaker met je telefoon bezig bent dan met wat zich op het scherm afspeelt. Zonder Colleen Wing (Jessica Henwick) weet ik echt niet of ik dit seizoen had afgerond. That’s real.

Mijn recensie van Iron Fist.

Geef een reactie