De Leukste Leaders: New Girl

In De Leukste Leaders neem ik de leukste, mooiste, grappigste of indrukwekkendste leaders onder de loep. Een leader is de introductie van een film/serie. Als seriekijker kun je de leaders van je favoriete series al bijna dromen. Een leader kan je al gauw enthousiast maken over een serie of een lach op je gezicht toveren wanneer je het ziet verschijnen.

Dit keer is het de beurt aan:

1

New Girl is een Amerikaanse komedieserie van de zender Fox. De serie ging in première in 2011. De serie draait om Jess, een vrolijke lerares met een optimistische kijk op het leven. Wanneer Jess erachter komt dat haar vriend vreemd gaat, verbreekt zij haar relatie. Dat betekent wel dat zij op zoek moet naar een nieuwe woning. Jess reageert op een advertentie en vindt al snel een appartement. Dat appartement zal zij wel moeten delen met drie mannen: Nick, Schmidt en Winston (Coach, uit de pilot, werd in de tweede aflevering vervangen door Winston). Jess begint deze nieuwe fase in haar leven met drie gekke mannen om haar heen. Gelukkig is haar beste vriendin CeCe er altijd wanneer zij even aan de heren moet ontsnappen of een luisterend oor nodig heeft.

New Girl was vooral in de eerste twee seizoenen hilarisch. Helaas is het na het tweede seizoen minder geworden. Desondanks blijft de originele leader van New Girl aanstekelijk. Bij de aanvang van het vierde seizoen kreeg de serie namelijk een nieuwe intro. Ik ben benieuwd welke van de twee jullie prefereren. Maar, de oorspronkelijke van Zooey Deschanel is vrolijk, luchtig en energiek. Het is er echt een die in je hoofd blijft zitten. Voordat je het weet zing je: Hey girl, what’cha doing? Hey girl, where you going? Who’s that girl? Who’s that girl? It’s Jess!

De oude:

De nieuwe:

2 Comments

  1. Gwen november 9, 2015
    • Meneer Vevie november 9, 2015

Geef een reactie