De Leukste Leaders: Crazy Ex-Girlfriend

In De Leukste Leaders neem ik de leukste, mooiste, grappigste of indrukwekkendste leaders onder de loep. Een leader is de introductie van een film/serie. Als seriekijker kun je de leaders van je favoriete series al bijna dromen. Een leader kan je al gauw enthousiast maken over een serie of een lach op je gezicht toveren wanneer je het ziet verschijnen.

Dit keer is het de beurt aan:

2

Crazy Ex-Girlfriend is een nieuwe serie van de zender The CW. Youtube-sensatie Rachel Bloom kreeg aanvankelijk een kans van Showtime. Zij namen een pilot op, maar besloten de serie uiteindelijk niet te bestellen. The CW greep daarop haar kans en bestelde de serie wel. Bepaalde stukken van de pilot werden opnieuw opgenomen en de pilot moest aangepast worden voor de standaarden van netwerktelevisie. Het resultaat is een leuke, grappige serie die enorm veel potentie herbergt. Het is niet een serie die een groot publiek zal bereiken, of zal aanspreken, (waarschijnlijk door het zingen/dansen en alle andere gekkigheid) maar het is een hele charmante serie. Ik ben absoluut niet bang om toe te geven dat ik de muzikale stukken enorm kan waarderen. Als ik naar Crazy Ex-Girlfriend kijk, heb ik het idee dat erover is nagedacht. Rachel Bloom en consorten weten precies wat zij ons willen tonen. Het is daarom een serie met een eigen identiteit. Daarmee weet de serie wel op te vallen dit herfstseizoen.

De intro is zo leuk, omdat het meteen een goed beeld geeft van wat je kunt verwachten van deze serie. Je krijgt een hoofdrolspeler die er helemaal voor gaat. En je krijgt een serie die je probeert te vermaken. Daarbij is het lekker catchy en kun je stiekem van binnen meezingen als je je te stoer voelt om je lekker te laten gaan.

En nog ‘ff’ twee leuke snoepies. Zeg nou eens zelf, dit is toch tof!:

One Response

  1. Jessica november 9, 2015

Geef een reactie