De 5 series van november (2017): de smoking 5!

De 5 series van november (2017)

De 5 series van november (2017): zoals jullie weten komen er tegenwoordig té veel series uit. Dat is leuk voor ons serieliefhebbers. Maar in dit tijdperk van ‘Peak Tv’ is het simpelweg onmogelijk om alles bij te houden. Vooral niet voor een normaal functionerend mens, met een baan en een gezin. We moeten dus steeds selectiever zijn. We zullen dus ook steeds sneller series moeten laten vallen. Er is simpelweg te veel goede televisie om je tijd te verdoen met een serie die je niet pakt. Natuurlijk, er is altijd ruimte voor een paar guilty pleasures. De voorwaarde is echter wel dat je er, op welke manier dan ook, van geniet.

Ik heb daarom vijf nieuwe series geselecteerd die wat mij betreft deze maand de moeite waard zijn. Althans, die het meest te bieden hebben. Het kan uiteindelijk naderhand altijd tegenvallen, maar dan zijn er gelukkig nog andere series om op terug te vallen. Als back-up heb ik dan wellicht deze series, nieuwe series in november (2017), in de aanbieding. Dit waren overigens de furious 5 van vorige maand: de 5 series van oktober (2017). En nu terug naar het hoofdgerecht ———> Hier zijn de smoking 5 van deze maand:


The Long Road Home banner
In première: 7 november 2017 (National Geographic)

Het verhaal

De nieuwe mannen van de 1e Cavaleriedivisie ondernemen een wanhopige reddingsmissie als een eenheid in de sloppenwijken van Bagdad wordt belaagd.

Waarom The Long Road Home?

The Long Road Home lijkt een sterke en boeiende vertelling te worden over wat deze eenheid is overkomen in Bagdad. Ik heb het idee dat de serie een eerlijk en gelaagd beeld probeert te geven van deze militairen en hun naaste omgeving. Het is waargebeurd en de militairen die betrokken waren bij deze missie waren aanwezig op de set. Zij adviseerden de cast en crew en gaven aan wat er echt gebeurde. Ik ga ervan uit dat de makers recht doen aan hun ervaringen. Dit wordt een spannende serie, maar ook een serie met hart. Als ik kijk naar de trailer heb ik niet het idee dat de oorlog wordt geromantiseerd. Hier heb ik heel veel vertrouwen in. Vanaf 5 november is de serie bij ons te zien op Fox om 21.30 uur.

Mijn recensie van de eerste afleveringen.

De trailer

Geef een reactie