Chicago Med krijgt er vijf afleveringen bij

Na een goed begin heeft NBC vijf extra afleveringen van Chicago Med besteld. Daardoor krijgt dit seizoen achttien afleveringen van de zender. Dat hadden er meer kunnen zijn als Chicago Med eerder dan november in première ging.

Er zijn tot nu toe vier afleveringen uitgezonden. De serie trekt gemiddeld 8,9 miljoen kijkers per week in de Verenigde Staten. Elke week groeiden de demografiecijfers van deze serie. Het is de enige nieuwe serie op de Amerikaanse netwerkzenders die dit voor elkaar heeft weten te krijgen.

Chicago Med speelt zich af in Chicago en is de derde serie in de Chicago-franchise van Dick Wolf. De serie richt zich op de spoedafdeling van Gaffney Chicago Medical Center en draait om de artsen die dagelijks de levens van hun patiënten proberen te redden. In de serie komen ook regelmatig personages van Chicago Fire en Chicago P.D. voor.

Na Chicago Med door naar Chicago Law?

Onlangs werden Chicago Fire en Chicago P.D. al vernieuwd voor, respectievelijk, een vijfde en een vierde seizoen. Nu Chicago Med het zo goed doet, nemen de geruchten over een vierde serie in de Chicago-franchise alleen maar toe. Die serie wordt in de wandelgangen Chicago Law genoemd. Kijkers zijn dus nog lang niet van Chicago en Dick Wolf af. Met het succes van deze drie series zou deze stap niet eens zo gek zijn.

Mijn recensie van de pilot.

Geef een reactie