Ballers – Seizoen 3 (DVD)

Ballers seizoen 3

Van de lieve mensen van Media Tornado (heel erg bedankt) kreeg ik de DVD van het derde seizoen van Ballers (IMDb) binnen.

Ik schreef al een recensie over dit seizoen en na het opnieuw kijken van grote delen van het seizoen is mijn conclusie hetzelfde. Ballers blijft een aangename serie. De wisselwerking tussen Dwayne Johnson en Rob Corddry blijft leuk. De rol van Serinda Swan (als love interest) van Spencer, kon ik ook wel waarderen. Als kijker weet je inmiddels wat je kunt verwachten. Als dit een RTL7 Original was, dan stond er groot ‘meer voor mannen’ op de poster. Ballers is namelijk de natte droom van veel mannen. Mooie vrouwen, snelle auto’s, jaloersmakende huizen: het komt allemaal voorbij. Het gaat om de lifestyle. Kijkers die Entourage konden waarderen, zullen vast en zeker ook naar deze serie kijken.

Ik blijf echter van mening dat Ballers meer kan zijn. Er kunnen diepgaandere verhalen vertelt worden. Ik denk dan bijvoorbeeld terug aan de seizoensfinale van het tweede seizoen. De NFL staat al langer extreem in de spotlights. Van sporters die knielen tijdens het volkslied, naar de problemen rond CTE, de mindere kijkcijfers: er valt genoeg te vertellen. Kijk naar wat een serie als Friday Night Lights, bijvoorbeeld, toonde over deze wereld. Na drie seizoenen heb ik echter geaccepteerd dat Ballers dat niveau ook niet ambieert. Dat is eigenlijk helemaal prima. Het is ook wel voldoende zoals het nu is: leuke humor, goede acteurs en een interessante leefwereld om te volgen. Soms is dat gewoon genoeg.

Verhaal

Spencer Strasmore (Dwayne Johnson) en zijn bonte verzameling collega’s, rivalen en American Football-klanten zijn terug voor het derde seizoen van de succesvolle HBO-comedyserie van de hand van Stephen Levinson (Entourage). Nadat hij zijn hart heeft gelucht op het Rookie Symposium, is Spencer in een afkickcentrum terechtgekomen. Samen met zijn oude collega Joe Krutel (Rob Corddry) gaat hij terug naar ASM, waar hij wil bewijzen dat succesvol sportmanagement niet alleen draait om plezier maken en geld verdienen. Het gaat erom je beloftes waar te maken.

Afleveringen

1. Seeds of Expansion
2. Bull Rush
3. In The Teeth
4. Ride and Die
5. Make Believe
6. I Hate New York
7. Ricky-Leaks
8. Alley-Oops
9. Crackback
10. Yay Area

Specificaties

Uitgever: Warner Brothers
Acteurs: Dwayne Johnson, Rob Corddry, John David Washington en Omar Miller.
Audio: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Deens, Noors en Zweeds
Duur: 10 x 28 minuten
Genre: Comedy, Drama, Sport
Adviesprijs: € 22,99

De trailer

Geef een reactie