De 5 series van februari: de dirty 5 (2018)

Eervolle vermeldingen

Collateral

In première: februari 2018 (BBC)

Het verhaal

Vierdelige dramaserie dat kijkt naar de gevolgen van een fatale schietpartij waarbij een pizzabezorger om het leven komt. Dat betekent dat de vlam in de pan slaat. Ik ben erbij! Jammer dat er geen trailer beschikbaar is, anders stond deze maybe tussen de 5. De serie zal na afloop van het seizoen beschikbaar zijn op Netflix.

IMDb


Requiem

In première: 2 februari 2018 (BBC)

Het verhaal

Een jonge vrouw onderzoekt de verdwijning van een meisje uit een kleine stad in Wales. Zo ontdekt zij niet alleen meer over deze zaak, maar ook over haarzelf. Ook deze BBC-productie gaat Meneer zien in 2018. Ik ben fan van de BBC.

IMDb


This Close

In première: 14 februari 2018 (Sundance)

Het verhaal

Exploratie van de voortdurende vriendschap van twee slechthorenden (doven): een pas verloofde vrouw en een man die zijn leven weer oppakt na de breuk met zijn verloofde. Ook hier ben ik aanwezig.

De trailer

https://youtu.be/2uIfkUJRF3o


Trauma

In première: 12 februari 2018 (ITV)

Het verhaal

De zoon van Dan wordt neergestoken en vervoerd naar een trauma-centrum. Jon leidt het trauma-centrum. Helaas overlijdt de zoon van Dan. Vervolgens begint Dan te geloven dat Jon verantwoordelijk is voor de dood van zijn zoon. Dit lijkt een bikkelharde confrontatie te worden.Trailer

Geef een reactie