Pathé Thuis Winactie: Shot Caller

Pathé Thuis Winactie

Met Pathé Thuis kun je de allerbeste films in topkwaliteit ook thuis bekijken. Gewoon via Internet, op je Smart TV of laptop. Zo kun je waar en wanneer jij wilt, eindeloos van de laatste films genieten. Klik hier om het actuele aanbod te bekijken. Met dank aan de lieve mensen van Pathé Thuis (heel erg bedankt) mag ik door middel van deze Pathé Thuis Winactie twee wincodes weggeven. Ik kies er zodoende voor om de film Shot Caller in het zonnetje te zetten. De acteurs zijn niet mis en ik heb het idee dat het een harde, rauwe film is. Perfect voor een avondje lekker bankhangen.

Shot Caller

Het perfecte leven van Jacob staat plotseling op zijn kop als hij na een gezellige avond met vrienden aangeschoten achter het stuur stapt en een ongeluk veroorzaakt waarbij zijn beste vriend overlijdt.

Jacob wordt veroordeeld tot 7 jaar cel en merkt al snel hoe hard het er binnen de gevangenismuren aan toe gaat. Om te overleven sluit hij zich aan bij een groep neonazi’s en raakt hij steeds verder verwikkeld in de onderlinge gangsterstrijd.

Als hij uiteindelijk door één van de leiders onder druk wordt gezet om een gevaarlijke missie uit te voeren tegenover de wreedste misdadigers van Californië, ziet hij nog maar één uitweg…

Specificaties

Regisseur: Ric Roman Waugh
De cast: Nikolaj Coster-Waldau, Jon Bernthal, Lake Bell, Jesse Schram, Benjamin Bratt, Emory Cohen en Jeffrey Donovan.
Genre: Misdaad, Thriller
Duur: 120 minuten

De trailer

Wat moet jij doen voor deze Pathé Thuis winactie?

Simpel, vul het formulier in (vul bij onderwerp de naam van de film in) en like of volg Meneer Vevie op Facebook. of Twitter. Dat is een mooie deal, toch? De actie loopt tot 22 december. De winnaars krijgen de codes via mail toegestuurd.

Tip: de code kan voor elke film gebruikt worden, dus zie jij op Pathé Thuis een film die je meer aanspreekt; go for it!

Deze actie is gesloten

De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

Geef een reactie