Pathé Thuis Winactie: Dunkirk

Pathé Thuis Winactie

Met Pathé Thuis kun je de allerbeste films in topkwaliteit ook thuis bekijken. Gewoon via Internet, op je Smart TV of laptop. Zo kun je waar en wanneer jij wilt, eindeloos van de laatste films genieten. Klik hier om het actuele aanbod te bekijken. Met dank aan de lieve mensen van Pathé Thuis (heel erg bedankt) mag ik door middel van deze Pathé Thuis Winactie twee wincodes weggeven. Ik kies er zodoende voor om de film Dunkirk (IMDb) in het zonnetje te zetten. Dit was toch wel een van de grotere releases van 2017 en het is een film die gezien mag worden.

Dunkirk

Honderdduizenden Britse en geallieerde troepen worden omringd door de vijand. Ze zitten gevangen op het strand met hun rug naar de zee gekeerd. Het lijkt een onmogelijke situatie nu de vijand hen van alle kanten heeft ingesloten.

Specificaties

Regisseur: Christopher Nolan
De cast: Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Mark Rylance en Tom Hardy
Genre: Actie, Thriller
Duur: 103 minuten

De trailer

Wat moet jij doen voor deze Pathé Thuis winactie?

Simpel, vul het formulier in (vul bij onderwerp de naam van de film in) en like Meneer Vevie op Twitter of Facebook. Dat is een mooie deal, toch? De actie loopt tot 28 december. De winnaars krijgen de codes via mail toegestuurd.

Tip: de code kan voor elke film gebruikt worden, dus zie jij op Pathé Thuis een film die je meer aanspreekt; go for it!

Deze actie is gesloten

De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

Geef een reactie